Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני יומיים ניסיתי להניע את הרכב ( לאחר שהוא עמד כיומיים בלי לזוז ) והתברר לי כי נגמר המצבר, למזלי היו לי כבלים ברכב אז הנעתי את הרכב בעזרת רכב אחר, עשיתי סיבוב של בערך 7-8 דק' ודוממתי את המנוע.

לאחר שעתיים ניסיתי להניע שוב והאוטו הניע.

לאחר יום וחצי מהפעם האחרונה שהנעתי שוב ניסיתי להניע אך שוב האוטו לא הניע לי.

אז רציתי לדעת, האם יש להחליף את המצבר או שאני צריך להניע שוב בעזרת רכב אחר ופשוט צריך לעשות נסיעה ארוכה יותר?

את המצבר החלפתי לפני שנתיים בערך וזה מצבר של שנפ.

תודה רבה

פורסם

אתה צריך מטען חכם כזה שיטעין את המצבר עד שיתמלא ולקראת הסיום יפחית את קצב הטעינה כדי לא לבשל אותו. אתה גם תוכל לראות כמה זרם נכנס למצבר וככה תהיה אינדיקציה כלשהי על מצבו. לרוב שנפ לא מחזיק לפחות אצלי מעל שנתיים והאחרון התחיל להזיע ולטפטף חומצה. מאז רק וורטה כחול וטפו טפו הכל טוב.

6a204c938ff35a92fb696e445fe9635a.jpg

פורסם

במחיר של המטען לא עדיף לי כבר להחליף מצבר?

ואם אני רוצה להטעין את המצבר, למה שאני אעשה את זה בעזרת מטען? הרי המצבר אמור להיטען בנסיעה

פורסם

כנס לכל חשמלאי שיבדוק טעינה, ייתכן שהמצבר בסדר גמור וזה האלטרנטור שבדרך להתפגר.

בנוסף, ייתכן והכל תקין ומדובר בזליגת זרם, ביצעת איזה עבודה לאחרונה ברכב?

גם את הזליגה יוכל כל חשמלאי לאבחן בשניה (איבחון האם יש או אין זליגה. איבחון מאיפה בדיוק הזליגה הוא קצת יותר מסובך).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ביצעתי עבודות בתקופה האחרונה.

אני לא חושב שזה האלטרנטור כיוון שכפי שציינתי, לאחר ההנעה הראשונה עשיתי נסיעה קצרה ולאחר שעתיים הצלחתי להניע שוב, אני חושב שזה מעיד כי בסך הכל בנסיעה הקצרה הזו האלטרנטור כן הטעין מעט.

הנעתי עכשיו שוב בעזרת קבלים ונסעתי כחצי שעה.

השאלה היא האם זה סביר שיצטרכו להחליף מצבר לאחר שנתיים?

כי יכול להיות שהוא התרוקן כיוון שלא נסעתי כמה ימים.

פורסם

בהחלט יכול להיות שמצבר צריך החלפה אחרי שנתיים.

אבל כפי שכבר רשמו לפני, תיכנס לחשמלאי שיבדוק טעינה וזליגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...