Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדקתי בשביל הספורט - כ-2300 ש"ח לפני משלוח - יש יוצאים מן הכלל.

יש לי עוד כמה קשרים בארץ שאפשר לנצל לגבי החלקים אבל - קיבלתי פנייה מהמשתמש של לובינסקי שביקש פרטים של הרכב.

כרגע אני ממתין לראות מה הם יכולים להציע.

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אכן בפעם האחרונה שבדקתי המחיר באירופה היה סביבות 500 אירו.

במשך תקופה מסויימת BMW מכרו את החלק הזה עבור כ-250 דולר בארה"ב אך לאור חוסר הוודאות לעניין התאימות למנועי PSA (איתרתי רק פוסט אחד מפורום בחו"ל של משתמש שטען שהחלקים זהים) החלטתי לוותר בזמנו על הזמנת החלק לשעת חירום. לאחרונה בדקתי שנית וראיתי כי המחירים של BMW עלו אף הם כך שהתמחור של לובינסקי הינו לשם שינוי סביר.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

חדשות מאכזבות

נציג לובינסקי חזר לחבר שלנו והחליט שלא מגיעה לו השתתפות בעלות התיקון והציע תיקון במחיר משתלם (ל-לובינסקי) - 2800 ש"ח לפני מע"מ.

לטענתו הרכב פיספס טיפול (להזכירכם - הרכב בקושי חודש אצל הבחור ונקנה מטרייד אין (שעובד עם היבואן שם נאמר שיש לבצע טיפול ב-60,000).

ככה לא משמרים לקוחות ובונים מוניטין!

מה אנחנו עושים - שידכתי לבחור משאבת לחץ גבוה וצינור דלק שמומלץ להחליף ביחד איתה ב-1900 ש"ח כולל מע"מ.

מה שבטוח - ללובינסקי הבחור כבר לא יכנס ואת הפרסום השלילי שהחברה מקבלת הם מרוויחים ביושר.

אלעד

פורסם

אחת המועמדות הרציניות לרכב הבא שלי זה 208 דיזל. אני חייב לציין שההתנהלות פה, גורמת לי להבין שלובינסקי של היום זה כנראה עדיין לובינסקי של פעם.

עדיין זוכרים אצלי במשפחה את הברלינגו עם הבעיית טיימינג שיורד ממקומו כתוצאה מכשל תכנון במנוע, אז לא היה אינטרנט, וגם לא ''רצון טוב''. היום יש אינטרנט, אבל מקבלים אותה קדחת בתחת.

פורסם

נברתי שוב בהיסטוריה של הרכב.

כמו שנאמר, ב-44,000 ק"מ נכנס להחלפת טיימינג. כולל טיפול (החלפת שמנים).

אם אם עושים טיפול כל 15,000 אז הטיפול הבא הוא ב-59,000. אז איך בדיוק הרכב פספס את הטיפול הבא שלו??

בכל מקרה - זה היסטוריה. חלקים נרכשו ומחר בבוקר נכנסים למוסך (אם לא יהיו הפתעות מיוחדות).

הבעיה היא איך אפשר להמשיך לומר שהיבואן מתאמץ ומשתדל? בקרוב אנחנו רוצים להתחדש ברכב חדש, שוב נכנס לגוב האריות ונתפלל שלא נצטרך להיכנס למוסך בגלל תקלות? מי מבטיח שיש מי שעומד מאחורי המוצר שלו?

יש פה אדם שמוכן לעזור לי למצוא כתובת דוא"ל של שירות הלקוחות של היצרן בצרפת?

אלעד

פורסם

Peugeot France customer service בגוגל יתן לך את מה שאתה מחפש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ניסיתי.

ברגע שאני כותב שאני מישראל הוא מחזיר אותי ללובינסקי.

אני מחפש כתובת של ממש לתת לחבר שלי.

אלעד

פורסם

לדעתי טעיתם בדרך הפעולה.

למרות הצעת המחיר שקיבלתם מלובינסקי, הייתי עושה אסקלציה ברמת הטיפול בתלונה מול היבואן.

מה שעכשיו עשית זה הסרת כל מצב שתהיה כל אחריות של רצון טוב ברכב, לא בגלל שהם 'יעלבו' אלא בגלל שהחלטתם להביא חלפים באופן עצמי ולתקן במוסך כללי.

אם מחר תהיה איזו תקלה עם ה THP הזה (ויש מצב כידוע שזה יקרה), לא תוכל עוד פעם לבוא בטענות של 'לובינסקי מניאקים', כי נתת להם את כל הסיבות להתנער מהרכב הספציפי.

זו בדיוק הסיבה בגללה רשמתי מהרגע הראשון שהייתי לוקח אותו למרכזי של לובינסקי.

לעניין הק"מ והטיפול - כמה זמן עבר בין 44 אלף ל 59 אלף? אם מעל שנה באופן מוגזם אז כן, הם צודקים, פיספסתם טיפול. לפני שבוע פגשתי בחורה עם 508 מודל 2012 ו 15,000 ק"מ. כשהתחלנו לשוחח היא כמובן ציינה שהם עכשיו לפני טיפול. הטיפול השני ברכב, וזה כי בעלה מפנק את האוטו יותר ממה שהוא מפנק אותה. :cry:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רוצה לדעת מאיפה רכשנו את המשאבה? לא מג'אן ולא מחו"ל.

אני גם מתכתב עם נציג הפורום בפרטי. כתבתי לו שנרכשו חלקים המחסן שלהם.

כתבתי גם למהנל המותג את השתלשלות האירועים.

מקווה שיבינו שרוכש הרכב בסך הכל שבוי בידי חברת הטרייד שמכרה לו את האוטו וטענה כי יש עוד זמן לטיפול.

אלעד

אלעד

• תוכן חדש...