Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ על ספק מצברים באזור המרכז - אזור תל אביב - או מודיעין - שאפשר למצוא אצלו מצברים עם עדיפות לשנאפ במחיר טוב. עד היום בכל הרכבים השתמשתי בשנאפ שהחזיקו שנים בפעם האחרונה קניתי מצבר בשם STARTUP ששבק אחרי שנתיים+ .

פורסם

אני חושב שזה הקטע של מצבר שמת :)

אני דווקא ממליץ על ענק המצברים.

נמצאים באור יהודה ומגיעים לכל אזור המרכז.

קניתי ממנו מצבר BOSCH עם 24 חודשי אחריות ב550 ש"ח והוא הגיע עד אלי בת"א.

פורסם
אני חושב שזה הקטע של מצבר שמת :)

אני דווקא ממליץ על ענק המצברים.

נמצאים באור יהודה ומגיעים לכל אזור המרכז.

קניתי ממנו מצבר BOSCH עם 24 חודשי אחריות ב550 ש"ח והוא הגיע עד אלי בת"א.

בדקתי באתר שלו והמחיר למצבר BOSCH הוא 749 ש"ח , האם המחיר גמיש וסוגרים מכירה בהנחה של מעל 25% ?

פורסם

תלך לאיזור של חנויות חלפים בעיר שבה אתה גר, תעשה סקר שוק ותהנה ממצבר בפחות מ400 ש"ח.

לדוגמא מצבר של START-UP שזה חברת מדבקה של וולטה אם איני טועה.

פורסם

אם עוד רלוונטי:

נדמה לי שבשיחה ראשונה נאמר לי 650 ש"ח אם אני מזמין אותו במיוחד אלי.

אבל כשדיברתי עם הבעלים(אהרון) הוא אמר לי שהמחיר שהוא יכול לעשות זה 600 ש"ח ואם אני מגיע אליו או אם יש לו כבר מישהו באזור שלי זה יהיה 550 ש"ח . כאמור 50 אמפר ואחריות ל24 חודש.

battery 8_2016.jpg

פורסם
אם עוד רלוונטי:

נדמה לי שבשיחה ראשונה נאמר לי 650 ש"ח אם אני מזמין אותו במיוחד אלי.

אבל כשדיברתי עם הבעלים(אהרון) הוא אמר לי שהמחיר שהוא יכול לעשות זה 600 ש"ח ואם אני מגיע אליו או אם יש לו כבר מישהו באזור שלי זה יהיה 550 ש"ח . כאמור 50 אמפר ואחריות ל24 חודש.

[ATTACH=CONFIG]469540[/ATTACH]

דיברתי עם ענק המצברים . מחר אני נוסע לשם . ההצעה שלהם בטלפון הייתה 450 עבור שנאפ 12 חודשי אחריות . אני אבדוק אם הם מוכרים את ה בוש ב550 כמו שקנית.

• תוכן חדש...