Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתחבט קשות מה לקחת מבין =10847&compare-version[]=10553&compare-version[]=10622"]השלושה.

מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר לקחת מקסימום מבוגרים.

חשוב לי שיהיה גבוה מהכביש כמה שיותר.

דלק - לא משנה לי

מראה חיצוני - חשוב, אבל זה כל אחד וטעמו.

שטח - לא מדבר אלי

תודה.

פורסם
שלום לכולם.

אני מתחבט קשות מה לקחת מבין =10847&compare-version[]=10553&compare-version[]=10622"]השלושה.

מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר לקחת מקסימום מבוגרים.

חשוב לי שיהיה גבוה מהכביש כמה שיותר.

דלק - לא משנה לי

מראה חיצוני - חשוב, אבל זה כל אחד וטעמו.

שטח - לא מדבר אלי

תודה.

לא מצליח לפתוח את ההשוואה

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

פורסם

על אילו שלושה אתה מדבר? אצלי בקישור נפתחו הניסאן קשקאי זו אאוטלנדר. הייתי בוחר במיצובישי- דגם יותר חדש, מאובזר, חזק, חסכוני. רק קח בחשבון שבשתיהם השורה השלישית די קטנה והבג'אז קטן מזה של מכונית מיני בשימוש כל המושבים.

פורסם

לא יותר קל לרשום באיזה שלושה רכבים מדובר מאשר לשים קישורים לא תקינים ולהעלות תמונות מטושטשות?

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

דודג' ג'רני עם 7 מושבים,

ניסאן קאשקאי+2 Acenta

ומיצובישי אאוטלנדר Instyle עם 7 מושבים

2013

עריכה אחרונה על ידי LPG
רמות גימור

ט.ל.ח

פורסם

אני יודע שבג'רני יש פתחי אוורור מאחור, שזה יתרון, בפרט כשמושיבים מבוגר בשורה השלישית אז ככה אמנם לא הכי נוח וקצת צפוף, אבל לפחות הוא מתנחם במיזוג

פורסם

אאוטלנדר יחסית חדשה- 2013, גיר רציף ורעשן בשביל צריכת דלק יותר טובה, הזולים נמכרים ב 100, הסחירות טובה מאוד.

הקשקאי יותר ישן ויש בתקציבים יותר נמוכים, מנוע חזק ומעודן.

הג'רני לא אמין, וכנראה היותר מרווח.

פורסם
ובזבזן מאוד, גם אם אתה מסב אותן לגז, תצפה לראות מספרים כמו 1-7 או אםילו 1-6, כמעט חצי ממה שתשיג מהאאוטלנדר.

1 ל 7 על גז שווה ל 1 ל 14 בנזין מבחינת העלות.

אז איפה הבעיה?

פורסם

לדעתי הייתי הולך על המיצובישי.

מהדודג' הייתי מתרחק בגלל כמה סיבות כגון דגם מיושן וסחירות נמוכה.

המיצובישי הכי חדש, בעל מרחב מאוד נדיב (במיוחד תא המטען) ובכללי הרכב נחמד.

• תוכן חדש...