Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקורי עדיף, גם סיכוי יותר נמוך לחריקות / שריקות בבלימה. אבל מקורי יותר יקר. וכאשר מבקשים המלצה על מוסך, כדאי לציין את האיזור הגאוגרפי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחלקי בלם אין סיבה לרכוש דווקא מקורי. כן כדאי לרכוש רפידות וצלחות מחברות גדולות שמתמחות במוצרי בלימה, ולא חסר היצע בארץ.

אם אתה מחליט בכל זאת ללכת על מקורי אני לא ממליץ על מקורי שבא מהסדרה המוזלת של טויוטה, Optifit.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה צריך להיות יותר ספציפי, מקורי יש רק אחד, לא מקורי יכול להיות 700 חברות שונות.

של איזה חברה הציעו לך? [ולא - מדינה זאת לא חברה ]

פורסם

הציעו צלחות וברקסים סיני

לא ראיתי את הצלחות ולא שאלתי איזה חברה

מה המחיר של זוג צלחות מקוריות ואיפה ניתן להשיג

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

הוא עושה ב40 שקל לדעתי משלוחים

מעבר לזה כל חנות חליפים גדולה יכולה להזמין לך צלחות ורפידות כל עוד תדע לבקש חברה מוכרת

פורסם

אין שום סיבה להוציא סכום מופרז על צלחות ורפידות,

אם אתה מקפיד אתה יכול ללכת על לוקס TRW זה בדיוק אותו מפעל שמייצר לטויוטה זל צלחות צריך לעלות 400 ש"ח רפידות עוד 200.

אפשר להסתפק ביצרן טוב אחר כדוגמת ברמבו ואפילו סמקו ורפידות של REMSA מאוד נפוץ וזה החברה בת של TRW.

סט צריך לעלות בין 450 ל600 באיכות טובה.

בשום פנים ואופן לא לקחת צלחות סיניות, זה מתחמם ורועד...

פורסם

בבירור שלי עם החנות חלפים, מסתבר ש"ברמבו" מיוצרים גם בסין כבר..( לפחות לרכבים העממיים)

אני הלכתי לכמה חנויות לברר צלחות ורפידות באיכות טובה וכולם מציעים את אותו דבר בעיר (אותה קומבינה)

אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום שלא מוכר צלחות ורפידות סיניות או " ספרדי"

הרכב הוא סיוויק 2005

Scan Speak

• תוכן חדש...