Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה מאוד בעייתית,ואני מקווה שתיקחו אותה ברצינות ולא תגחכו...

בחצי שנה האחרונה קורה לי כמעט בכל נסיעה שאני צריך לדפוק על הפנס מבחוץ כדי שידלק והבנתי כבר שזו בעיה של מגעים ולא החוט להט עצמו של הנורה. כשאני מסתכל על השקע גומי/פלסטיק,הוא נראה לי כאילו נמס והבנתי שזה בגלל שהרגליים של הנורה לא ישבו ממש בדיוק במקום המתאים להן בשקע.

אבל איך אני יכול להכניס אותן בדיוק למקום שם אם אני לא יכול לראות את החיבור עצמו?! זה משגע אותי.

במצב הנוכחי, אני בטוח לא יכול להכניס את הרגליים למקומן כראוי כי כבר הכל נמס ומתפורר שם כמעט.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

הולכים לפירוקיה ומורידים שני צדדים מרכב שעבר תאונה או משהו בסגנון מה הבעיה...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כן,בסדר. את זה אני הבנתי. אבל אני שואל להבא- איך אני יכול למנוע מצב כזה שהחיבורים לא יכנסו בדיוק למקום ואז יגרמו לחימום הפלסטיק שם? הרי אני לא יכול לראות לאן אני מכניס בדיוק. איך אני יכול לדעת אם הוא נכנס ישירות למגעים או נצמד אליהם מהצד החיצוני שלהם?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

עניין של רגש, אולי תנסה כמה פעמים להוציא ולהכניס ברכב אחר, עם אותה סוג נורה ושיש גישה, כדי לקבל את התחושה הנכונה כאשר אתה מחבר נכון.

פורסם
הולכים לפירוקיה ומורידים שני צדדים מרכב שעבר תאונה או משהו בסגנון מה הבעיה...

אתה לא רוצה לדעת כמה אחד מפירוקיה נתן לי כרגע הצעה..... 50 שקלים לאחד! החצוף.....

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

זו תקלה שמתרחשת בהרבה רכבים. כמו שדניאל אמר, הולכים לחשמלאי רכב ומחליפים קונקטורים. מדובר בקונקטור אוניברסלי שמתאים לנורה שברכבך (H4, H7 וכו') ועולה שקלים בודדים, ממש לא צריך ללכת לפירוקייה בשביל החלק הזה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...