Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mini Cooper או Suzuki Swift ?

Ahigever
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Mini Cooper

הילוכים: אוטומט

שנת: 2003 או 2006 יד שנייה

מחיר: בין 3200 - 4500 יורו

Suzuki Swift

הילוכים: אוטומט

שנת: 2009 יד שנייה

מחיר: 4600 יורו

אני גר בבולגריה כרגע ולכן אני מחפש לקנות מכונית ל 1-2 שנים.

אני מחפש רכב שהיה די חיסכוני מבחינת דלק ושהיה אפר לנסוע איתו ליד ובין מדינות שליד בולגריה, כמו מקדוניה ויוון.

שמעתי ש ב Mini Cooper יש בעיות רבות במיוחד באוטומט בהילוכים וסוזוקי מכונית דיי טובה. בכללי כמו שרשמתי אני מחפש משו ל 1-2 שנים ולהנות גם שחבתי על COOPER כי הוא מגניב וכיפי.

עריכה אחרונה על ידי Ahigever
פורסם

אבל מצד שני יקר בהרבה לאחזקה (מכלולים של ב.מ.וו).

אני הייתי בוחר סוזוקי סוויפט ספורט- רכב מהנה לנהיגה, זול לאחזקה ואפש גם לעשות איתו נסיעות ארוכות בלי יותר מידי בעיות, אבל אני לא בטוח שיש אותו באוטומט.

אתה מדבר על הקופר דור ראשון או שני? ככי 2003 זה ראשון ויש 2006 דור II.

פורסם

הסוויפט היא 1.5L, נכון?

אני זוכר שהדור ההוא היה יחסית חסכוני והרכב אמין מאוד מבחינה מכאנית

לא יודע מה קורה למיני אחרי 10 שנים על הכביש והיא גם כנראה פחות חסכונית (1.6 אאל"ט עם תכנון פחות חכם מבחינת צריכת דלק בהשוואה לסוזוקי. אלא אם מדובר על דיזלים)

המיני כנראה תהיה יותר מרווחת שזה גם שיקול שצריך להתייחס אליו

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אם אתה בכלל שוקל את הסוויפט מול המיני - לך על סוויפט - המיני (כנראה) לא בשבילך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברור שהסוויפט. שתיהן יתקלקלו אבל יהיה הבדל גדול במוסך. חבר שלי התקלקלה לו המיני תוך שנה (מחשב הגה) . רכב מהנילונים. ללא האחריות היה משלם ₪8000 למוסך BMW.

פורסם
אבל מצד שני יקר בהרבה לאחזקה (מכלולים של ב.מ.וו).

אני הייתי בוחר סוזוקי סוויפט ספורט- רכב מהנה לנהיגה, זול לאחזקה ואפש גם לעשות איתו נסיעות ארוכות בלי יותר מידי בעיות, אבל אני לא בטוח שיש אותו באוטומט.

אתה מדבר על הקופר דור ראשון או שני? ככי 2003 זה ראשון ויש 2006 דור II.

אני מדבר על מיני דור ראשון בין שנים 2003-2005.

אני צריך את הרכב ל שנה או שנה וחצי גג להנות איתו ושיהה נוח בנסיעות בין מדינות שכנות גם וגם בתוך העיר.

המחיר של מיני טיפה יותר זול פה.

פורסם
ברור שהסוויפט. שתיהן יתקלקלו אבל יהיה הבדל גדול במוסך. חבר שלי התקלקלה לו המיני תוך שנה (מחשב הגה) . רכב מהנילונים. ללא האחריות היה משלם ₪8000 למוסך BMW.

אני לא קונה רכב חדש גם שמעתי במיני יש הרבה בעיות גם ולכן אני מחפש מיני במצב טוב לשנה גג.

פורסם
המיני עדיפה בכל פרמטר, למעט נוחות נסיעה, ועלויות תחזוקה.

אתה חושב שבגלל שהיא עדיפה שווה ללכת על מיני שנת 2004 ? אני קונה לשנה ?

פורסם

אני נוהג במיני כבר מספר שנים ומרוצה מאוד מהרכב.

עדיף מיני 2007 ומעלה, אחרי מתיחת הפנים.

חפש אחת במצב טוב, לאו דווקא לפי שנתון מסויים.

לפעמים משתלם לרדת בשנה אבל למצוא רכב שמור יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)
אני נוהג במיני כבר מספר שנים ומרוצה מאוד מהרכב.

עדיף מיני 2007 ומעלה, אחרי מתיחת הפנים.

חפש אחת במצב טוב, לאו דווקא לפי שנתון מסויים.

לפעמים משתלם לרדת בשנה אבל למצוא רכב שמור יותר.

אתה אתה אומר בעצם גם אם 2003 והיא במצב טוב, עדיף ללכת על 2003 ולא 2005. ?

או שבכללי עדיף לחפש 2007 ומעלה ?

ד"א

אני רוצה לקנות אוטומט ושעמתי שהילוכים באוטומט מהרסים מהר ותמיד יש בעיות איתם זה נכון ?

לדגומא:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11468330628480022&slink=eyp5bm

עריכה אחרונה על ידי Ahigever
פורסם

עדיף חדש מהחברה. הכל פיקס ובאחריות.

אם יש בעיית תקציב מתפשרים בשנתון.

אם מוצאים רכב שמור במיוחד עדיף לרדת עוד בשנתון ולקבל סיכוי טוב יותר ל״ראש שקט״ אפילו ברכב ישן.

לא מכיר תופעה או מקרים של בעיות גיר, הלינק ששלחת בבולגרית שאינה שפה שאני שולט בה, ומקרים בודדים יש תמיד לכל יצרן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

כמו כן תזהר ממיני עם מנוע R56 . מנוע טורבו שידוע בשלל בעיות עד שלפני שנתיים BMW התייאשה ממנו ועברה ל b38 שאמנם נחות מהקודם אבל אמין קצת יותר. מיני מעולם לא היתה ממש אמינה אבל הצטיינה בשירות לקוחות מעולה. אצל החבר כאמור מיני חדשה מ 2015 שכבר ביקרה 3 ביקורים לא מתוכננים במוסך. המוסכניק שם לחש לו בשקט שרצוי שימכור לפני תום האחריות כי כל תקלה היתה יקרה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אין ספק שהמיני מכונית טובה יותר. אני חושב שאתה בהחלט יכול להתאמץ קצת ולמצוא מיני בכמה שנים צעירה יותר, בתוספת של 2000-3000 יורו. זכור שאם אתה מחזיק את הרכב לשנתיים, הוא יאבד נניח 500-1000 יורו יותר מערכו ביחס לרכב שעולה 4000.

בנוסף, בולגריה נמצאת באיחוד כך שאני מעריך שלא צריכה להיות לך בעייה לייבא רכב ממדינה שכנה.

ולסיום, בהנחה והמצב בבולגריה דומה לזה שבאסטוניה - עלויות האחזקה הן באמת בדיחה, גם למכוניות כמו ב.מ.וו (או מיני, שזה לא באמת ב.מ.וו, בינינו). אני שילמתי מחירים פשוט מצחיקים על ה-325 שנת 2005 שלי (שאגב, עלתה סכום דומה - 4200 יורו קנייה ועוד כ-800 יורו יישור קו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...