Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לצורך נהיגה ספורטיבית תדירה, אני צריך להחליף בכל פעם את שני הג'אנטים האחוריים שלי ברכב ולכן אני רוצה להתחיל לעשות זאת בבית מטעמי נוחות.

היכן ניתן לרכוש ג'ק חזק ואיכותי + פטיש אוויר עם קומפרסור המתאימים למשימה זו?!

תודה רבה.

פורסם

תנסה בל.כ ברמלה (מאחורי תעבורה. הוויז מכיר). יש שם ציוד מקצועי ומגוון בכל רמת מחיר ואיכות.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

לדעתי כל ג'ק עגלה הידראולי פשוט של 2 טון יעשה את העבודה. לא צריך להגביה את הרכב יותר מדי, וגם לא מדובר בעסק שאתה עובד עם הג'ק ללא הפסקה. נמכר במבצעים במאה ש"ח, עד 150.

הייתי מוותר על קומפרסור והולך על אימפקט חשמלי, משיקולי עלות תועלת.

פורסם

אני משתמש די הרבה זמן, בשימוש לא אינטנסיבי ב"צעצועי". את החסרון ציינתי, מוגבל בגובה ההרמה. לפעמים בפורום מדווחים על בעיות דליפה פתירות. ג'ק מקצועי יותר עולה פי כמה, ואני לא מודע כל כך לשוק יד2.

אשמח אם תוכל להרחיב על חסרונות הג'ק הזול.

פורסם

What you're describing has been the reality for me for several years now.

Impact is definitely the way to go, I have a Makita impact and I'm very happy with it, never head any issue breaking loose these lug nuts.

As far as floor jack, I have the cheap one that I only use when I need to use both at the same time, but my favorite is the craftsman I got from SEARS, which I don't know if you can get in Israel, wasl only about $120.

http://www.sears.com/craftsman-2-ton-aluminum-jack/p-00950102000P?plpSellerId=Sears&prdNo=1&blockNo=1&blockType=G1

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם על התשובות!

יש הרבה דגמים של אימפקט חשמלי (500-5000 ש"ח), יש דגם מומלץ שמתאים למשימה זו בלבד?

כמו כן, אשמח לדגמים וקישורים של ג'ק מתאים לרכישה (לא מתכוון לחסוך במחיר במידת הצורך לג'ק בטוח, איכותי ושלא יפגע ברכב).

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי I♥BMW
  • תוכן חדש...