Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מזה זמן רב יש אקורד ישנה שמחנה ברחוב שלי.

הסימון הקבוע של העירייה כמובן הוא לצבוע את הגלגל בכחול ולראות האם יש תזוזה.

בעל הרכב היה מניע אותו מצד אחד של המדרכה לשני עד שכנראה נמאס לו או שהרכב התפגר.

(מאוחר יותר גיליתי שבעל הרכב לא מוכן למכור אותו בפחות מהמחיר המופרז שהוא רוצה עליו)

בכל אופן, ביום שבת האחרון אני עובר כהרגלי ליד הרכב ורואה שהכביש על ידו מסומן בלבן עם חץ כלפי הרכב.

יום למחרת כבר ראיתי דלי לבן של טמבור שפוך על גבי תא המטען.

מעשה קונדס או דרך טיפול של העירייה?

מצורפת תמונה4d884ddeda40cfeaaab3642ac2cdb9c2.jpg

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אני חושב שזה יותר ילדים משועממים או נקמה של השכנים על זה שהוא תופס מקום חניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני חושב שזה יותר ילדים משועממים או נקמה של השכנים על זה שהוא תופס מקום חניה.

נדיר שיש מצוקת חניה ברחוב. לרוב הדיירים יש חניה או אפילו 2 פרטיות בבניין, והיתר מחנים ברחוב שמותר משני צידיו ובנוסף סמטאות נטולות בניינים אך ברוכות חניות שיש בקרבתנו.

פורסם

אני מתבעס בשביל הבחור ששם את הדלי טמבור שהוא קנה לשיפוצים על הגג של הגרוטאה עד שהוא החליק אחורה ונשפך יותר לו (סיפור כזה או דומה נשמע הגיוני יותר)

למרות הצביעה הדיי סימטרית.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

סתם שאלה שמעניינת אותי

אפשר ללכת לפחח ועם חומר כלשהו או שיוף הוא יכול להסיר את הצבע הלבן מבלי שיגרם נזק לצבע המקורי מתחתיו?

או שחייב לשייף הכל על ליסוד ולצבוע מחדש?

פורסם
אני מתבעס בשביל הבחור ששם את הדלי טמבור שהוא קנה לשיפוצים על הגג של הגרוטאה עד שהוא החליק אחורה ונשפך יותר לו (סיפור כזה או דומה נשמע הגיוני יותר)

למרות הצביעה הדיי סימטרית.

Sent from my D6603 using Tapatalk

הדל נשאר שם כמה שעות טובות אז אני בספק

• תוכן חדש...