Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חמי קנה את המדפסת דרעק הזו של (

מדפסת אלחוטית משולבת פקס Canon Pixma MX495)

במציאון של אייבורי והיא דרעק לא נורמלי ולא עובדת.

האם יש מדפסת שהיא אחלה בחלה, נוחה לתפעול עבור בני 60+, גם זולה וגם משלבת סורק ופקס?

תבורכו,

משכנתא זה קל

פורסם

זה

http://ksp.co.il/?select=.1053..222..162.&list=1&sort=1&glist=1&uin=24863&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=

יש לי אותה כבר כמה חודשים, והיא בינתיים סבבה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי מציע לך את המדפסות של brother

Brother MFC-J4420DW

Brother MFC-J680DW

ועדיף את החדשה יותר 4420

שתיהן טובות עם WIFI ודיו זולה דרך אתרים בחו"ל

קובי

:-)

פורסם

הייתי נמנע מהזרקת דיו בכל מחיר אם צבעוני לא היה הכרח. עדיף להוציא על משולבת לייזר שחור באיזור ה 700 ש"ח מאשר ללכת על הטכנולוגיה הזוועתית והלא אמינה הזו.

פורסם

אני מתאר לעצמי, רק מציין שכל זה לא משנה מאחר והזרקת דיו רגישה לאבק, לחות, יש למחסניות נטיה להתייבש אם לא נעשה שימוש במדפסת למשך זמן מה ועוד שלל צרות. התנסתי כבר בהזרקת דיו של קנון, HP, "אח" - כולן אכזבו בנקודה לא ממש רחוקה מנק' הרכישה. מחירי המחסניות מופקעים ולא כל היצרניות מסמפטות מחסניות צד ג' (בעיות תאימות), שגם לא תמיד זולות משמעותית.

700 ש"ח אולי נשמעים מפוצצים בהתחלה, אבל בסה"כ מדובר בתוספת מחיר של מחסנית דיו צבעונית בודדת (300~ ש"ח) שמקנה רכישה של מכונה אמינה יותר ומבוססת לייזר, עם טונר שייתן מענה לכמות דפים של פי 4-5 ממחסנית דיו שחור ולא יסבול מפגעי הזמן.

אך כל זה כאמור לא רלוונטי כי יש צורך בצבעוני ולייזר משולבת צבעונית תעלה פי 2 וזה כבר משמעותי.

פורסם

+1 ל-Brother.

אני עם ה-MFC-J430W כבר יותר מ-4 שנים ואין תלונות. קלה מאוד לתפעול ולא עושה פוזות.

עלות כל מחסנית לא מקורית היא בסביבות ה-7-9 ש"ח (סט שלם יוצא בסביבות ה-30 ש"ח), ואין איתן בעיות.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

+1 ל-officejet 6830

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
היי

חמי קנה את המדפסת דרעק הזו של (

מדפסת אלחוטית משולבת פקס Canon Pixma MX495)

במציאון של אייבורי והיא דרעק לא נורמלי ולא עובדת.

האם יש מדפסת שהיא אחלה בחלה, נוחה לתפעול עבור בני 60+, גם זולה וגם משלבת סורק ופקס?

תבורכו,

מדפסת לא עובדת - קורה, בשביל זה יש אחריות.

מדפסת שבאה מהמציאון - ככל הנראה מדפסת שהשתמשו בה בחנות עצמה ועכשיו רצו להחליף אותה ולעשות כמה שקלים.

בסה"כ, למרות ההשמצות שהושמעו כאן, המדפסות של קנון ו-HP הן בסדר גמור.

• תוכן חדש...