Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט העני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב, אני מחפש רכב בתקציב של עד 13 אלף

מה שחשוב לי זה:

1. אמינות וחסכונית בדלק

2. נסיעה של כ250 קילומטר בשבוע

3. עלות אחזקה וביטוח זולות

התקציב הכולל שלי הוא 15 ככה שאני מעדיף לקנות רכב שכמה שפחות אצטרך להשקיע בו אחרי רכישה כי פשוט לא יהיה לי כסף זמין לזה ואני מתחיל לעבוד ברעננה ככה שהמסלול שלי יהיה נתניה-אריאל-רעננה

פעמיים שלוש בשבוע..אני מנסה להבין חלק מההמלצות שקראתי כאן.. מה עדיף יאריס בשנתון נמוך או גטס בשנתון גבוה יותר ?

בקשר להמלצות רבות שקראתי כאן על יונדאי גטס,מאיזה שנה המנוע שפחות צורך דלק לא הבנתי 2006 או 2007 ?

בכללי אשמח להמלצות נוספות

שוב דגש על כמה שיותר חסכונית ואמינה!

תודה מראש לכולם :)

עריכה אחרונה על ידי 21Hadar
פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

קח בחשבון בתקציב כזה רכב כן יצטרך ישור קו או יכול להפתיע עם תקלה,כך שאם לא יהיה כסף יכטלה להיות בעיה,

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא משנה מה תקנה, רכב בטווח מחירים הזה יצטרך השקעה ראשונית כדי לשרת אותך באמינות. אתה צריך לשים בצד סכום בשביל תיקונים ותקלות, לא לרכוש רכב בכל הכסף. קח בחשבון שיש גם ביטוחים ואגרות רישוי.

עדיף ללכת על גטס בשנתון הגבוה יותר עם הק"מ הנמוך יותר ולא להסתנוור ממותגים וסיפורי האמינות שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני הייתי מחפש פונטו גרנדה ידנית (עדיפות למנוע 1.4), 206 עם מנוע 1.4 משנתון מאוחר (03+).

אם באוטומט אז גטס אחרי מתיחת הפנים ב-06 ולא GLF.

פורסם

אני ממליץ לך להוסיף עוד קצת (5-7K) ולחפש 107, C1 או AYGO (ה AYGO תעלה יותר).

רכב חסכוני מאוד, עלות תחזוקה נמוכה ולדעתי יותר ממספיק בשביל רכב לסטודנט ובכלל...

אל תצפה לחווית נסיעה אבל במחיר יחסית נמוך אתה יכול למצוא רכב משנת 2011-2012, לי היו 2 107 (עכשיו נשארה 1) ואני מבסוט מאוד.

פורסם

בכללי אשמח להמלצות נוספות

תודה מראש לכולם :)

המלצה נוספת לסטודנט עני- אולי עדיף לך להשתמש בתחבורה ציבורית ?

גם אם תקנה רכב ב1000 ש"ח בלי לנסוע תשלם 30 שקל ליום..

תחבורה ציבורית - הכי זול ,יחסית אמין וחסכוני בדלק:wink:

רכב עד 13 אלף - זה מקור להוצאות !

פורסם
המלצה נוספת לסטודנט עני- אולי עדיף לך להשתמש בתחבורה ציבורית ?

גם אם תקנה רכב ב1000 ש"ח בלי לנסוע תשלם 30 שקל ליום..

תחבורה ציבורית - הכי זול ,יחסית אמין וחסכוני בדלק:wink:

רכב עד 13 אלף - זה מקור להוצאות !

+1

עם זאת, יתכן מאוד שהמסלול של פות"ש אינו מאפשר שימוש בתח"צ.

בכל מקרה, בתור בעלים של רכב ישן (לשעבר), אני מצטרף להמלצה לרכוש רכב פיצפון (C1, 107) בשנתון גבוה יותר על פני רכב גדול וישן יותר.

פורסם
אני ממליץ לך להוסיף עוד קצת (5-7K) ולחפש 107, C1 או AYGO (ה AYGO תעלה יותר).

רכב חסכוני מאוד, עלות תחזוקה נמוכה ולדעתי יותר ממספיק בשביל רכב לסטודנט ובכלל...

אל תצפה לחווית נסיעה אבל במחיר יחסית נמוך אתה יכול למצוא רכב משנת 2011-2012, לי היו 2 107 (עכשיו נשארה 1) ואני מבסוט מאוד.

אני קצת מפחד מהרכבים האלו כי אני מבין שזה רכבים עם מנוע מאוד מאוד חלש 1000-1100 סמ"ק ואני נוסע יחסית נסיעות ארוכות (נתניה אריאל בבוקר זה יכול לקחת גם שעה וחצי בפקקים.)

וזה בערך פעמיים בשבוע

בגלל זה אני חושב שעדיף מנוע טיפה חזק יותר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אחלה מנוע אין מה לפחד ממנו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בניגוד לחברי המלומדים, אני גורס ש- 13,000 ש"ח בימינו זה הרבה כסף בשביל לקנות רכב!

השוק מוצף במכוניות, המחירים טסים למטה ולעיתים קרובות אנשים מוכרים מכוניות שהחזיקו הרבה זמן, אהבו אותן וטיפלו בהן היטב.

כל מכונית כזו (לא חשוב השנתון והיצרן), תשמש אותך ביעילות ובנאמנות.

עוד יותר אם אתה מסתדר עם גיר רגיל - תיסתכל מה אתה יכול לקנות מתחילת שנות האלפיים (שאז כבר יש ברוב המכוניות ABS וכריות אוויר) ותגיד לנו מה ראית.

אני כרגיל ממליץ על הצרפתיות - רנו קליאו, פיג'ו 207, סיטרואן C3...

תנאי הסף שאתה חייב לשמור עליהם, לא חשוב איזה אותו:

- לקנות אך ורק מהבעלים הרשום של הרכב, שמחזיק אותו לפחות שנה

- לקנות מכוניות שהמוכר הוא יד שניה לכל היותר

- רק מכונית שמורה מאוד מכל הבחינות - פנים, חוץ, מכני, קוסמטי... (יש כאלה, אל תדאג)

- רק מכונית שהבעלים יכול לתת בידיך את ההיסטוריה המלאה שלה, רצוי עם בדיקת הקניה שהוא עשה כשקנה

כאמור, תתחיל לחפש ותחזור לשאול...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

13 אלך זה הרבה כסף לרכב?

גם אם נסתכל על הצרפתיות שלא שומרות על הערך שלהם לא תוכל לקנות רכב בן כמה שנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא תוכל לקנות רכב בן כמה שנים.

הוא יוכל רק לקנות רכב בן כמה שנים.

אין רכב חדש בתקציב הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אפילו רכב קטן כמו הפנדה בתקציב הזה אפשר לקנות מודל 2007 בערך,רכב כמעט בן 10.

פורסם

יש מלא מכוניות טובות מאוד גם ב- 5,000 ש"ח.

אל תטעו אנשים. כשהבחור יחזור אלינו ויגיד מה, ואיזה גיר, נכוון אותו.

סתם לדוגמא (ואני חורק שיניים בשביל שלא להציע רנו מגאן דור ראשון 2001-4...), יונדאי אקסנט, נגיד 3 דלתות, שתהיה עוד פחות מבוקשת, מתחילת שנות האלפיים... דייהו לאנוס והשניה, שהן אולי לא מכוניות נחשקות, אבל אחת כזו שמורה תלך בפחות מ- 5,000 ש"ח ויכולה לשרת את הבחור שלנו יופי!

הכל חוזר למצב של הרכב, לאיך תחזקו אותו, ולאיך שהסטודנט שלנו יתחזק אותו בהמשך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...