Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי פניה לגילה Dרת בנהריה ברסקו חיילת בתחילת שנות ה 70

את חייבת לי 2.6 דיונים לא כולל ריבית והצמדה.

שעת לילה עוצר לחיילת ליד תחנת רכבת מרכז בתל אביב.

לאן? חיפה

בדרך הסתבר שבעצם לנהריה מקום מגורי דאז. גם היא.

מתפתחת שיחה האם היא לא חוששת מלעלות לטרמפ

תשובתה

מעדיפה להזדיין פעם ב50 ק"מ מאשר לצעוד אותם ברגל

הבאתי אותה לפתח ביתה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישה, בחורה אומרת לך שהיא מעדיפה להזדיין כל 50קמ, נוסעת אתך יותר ממאה, ולא עשית עם זה כלום?

מה היא עוד צריכה לעשות בשביל שתבין את הרמז?

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

צריך היית לראות את הבחורה בשביל להבין.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אבל הוא כתב במפורש

הבאתי אותה בפתח ביתה

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מקפיד לא לקחת טרמפיסטים משום מקום ובשום דרך שתהיה , פעם אחרונה שלקחתי זו בחורה שנראה שנתקעה באמצע צומת עלומת שם בשפלה, כאשר הורדתי אותה היכן שביקשה מראש, הנבלה עשתה לי פרצוף למה לא חשבתי להכניס אותה ליישוב הסמוך.

פה כבר התחלתי להתעלם מאנשים בצידי הדרכים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

גר בישוב ככה שאצלנו זה די נורמה לקחת טרמפים כדי להגיע לעיר הסמוכה

גם כשאני הייתי קטן הייתי נוסע עם טרמפים די הרבה (אפילו באופן יום יומי)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

זה הוכח מדעית ויש לזה נוסחה מדוייקת, ככל שאתה בחור יותר גדול ככה הסיכוי לראות חרדי מבקש טרמפ עולה באופן אקספוננציאלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

סיפור קצר על חיילים וטרמפים

ברוב בסיסי חיל האוויר יש צורך בלקיחת טרמפים מנקודת הורדת האוטובוס או הרכבת אל הבסיס והפוך.

בשנה וחצי הראשונות של השירות שלי שירתתי רחוק וזה מה שעשיתי, לאלה שהעלו אותי טרמפ התייחסתי בצורה מכבדת, הדלתות היו נסגרות בצורה רכה,לא הייתי מדבר בטלפון, מסמן איפה להוריד אותי במקום שהנהג יכול לעצור ויהיה לו מספיק זמן לתכנן את העצירה וכו'.

בשנה וחצי האחרונות עברתי לבסיס קרוב והייתי מגיע עם הרכב, כאחד שזוכר איזה קשה זה לחכות לטרמפים וכמה לא עוצרים ועוברים מולך הייתי תמיד עוצר. ואז הבנתי את מי שלא עוצר,דחיפת הכסא, שריטות מתיקים,טריקה של הדלתות, והמון שמבקשים שאקח אותם מעבר למסלול הנסיעה שלי, שאסע מהר יותר שהם יספיקו את הרכבת (ואני לא נוסע לאט) תוך כדי צעקות של "תעבור תעבור" ברמזור אדום. אחרי חצי שנה כזאת נמנעתי לעלות טרמפיסטים אלא רק את מי שאני מכיר מהבסיס.

Miata ND2

פורסם

שבת שלום חברי פורום אחח כמה כיף לקרוא את ה"סיפורים מהחיים" שלכם באמת כל אחד מביא פה סיפורים מעניינים ומצחיקים לא פחות :turn-l: תמשיכו כך האשכול הזה מעניין :lol::mm_yeah:

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך לרכבת, תמיד יש את אלו שרצים בדקות האחרונות, וכשרואים רכב שנוסע לכיוון- מרימים יד לעלות איתו טרמפ. לרוב אני בן אדם נחמד ואם אני נוסע לכיוון והמושב לידי פנוי- אני תמיד לוקח. בעיקר בנות :lol:

באחת הפעמים, הסעתי את אמא שלי לרכבת, איזו בחורה (נראתה דווקא טוב) הרימה את ידה וציפתה שאעצור לה, אבל יש לי רכב 3 דלתות וזה קצת סיפור להכניס נוסע נוסף למושב האחורי. אז המשכתי לנסוע. כשהבחורה הגיעה בעצמה לתחנה, אני עוד עמדתי בחניה שם, אז היא ניגשה לרכב ושאלה אותי אם היה לי כל כך קשה לעצור לה...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בדרך לרכבת, תמיד יש את אלו שרצים בדקות האחרונות, וכשרואים רכב שנוסע לכיוון- מרימים יד לעלות איתו טרמפ. לרוב אני בן אדם נחמד ואם אני נוסע לכיוון והמושב לידי פנוי- אני תמיד לוקח. בעיקר בנות :lol:

באחת הפעמים, הסעתי את אמא שלי לרכבת, איזו בחורה (נראתה דווקא טוב) הרימה את ידה וציפתה שאעצור לה, אבל יש לי רכב 3 דלתות וזה קצת סיפור להכניס נוסע נוסף למושב האחורי. אז המשכתי לנסוע. כשהבחורה הגיעה בעצמה לתחנה, אני עוד עמדתי בחניה שם, אז היא ניגשה לרכב ושאלה אותי אם היה לי כל כך קשה לעצור לה...

אויי כמה שאני שונא אנשים/נשים כאלה שחושבים שמגיע להם הכל ושהם צודקים ... אותו הדבר לגבי דתיים שמחכים בצמתים, אתמול אני חוזר הביתה לרחובות מראשון לציון אז בצומת איפה הגשר של כביש 4 למי שמכיר אני ממתין לפנייה שמאלה ברמזור, לעלות על כביש 4 דרום ואז מתחבר לכביש 431 אז בצומת הזאת היו מלא דתיים שעברו רכב רכב וכזה הם מגיעים לרכב מסתכלים עליך ודופקים קלות עם האצבע על החלון שתשים לב אז אתה עושה להם "לא תודה" אז הם מעקמים פרצוף חחח (מיותר לציין שאף אחד לא לקח אותם), "מה נראה לך אני הנהג מונית שלך ? קח מונית וסגור עניין למה אני זה שצריך להסיע אותך חצוף, אוכל חינם" זה מה שעלה לי בראש באותו רגע ואמרתי בלב :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני עוצר רק לכאלו:

3df3813ee0a97d304ad978c595ba0120.jpg

תאכלס, רק מאלו יש סיכוי שיקרה הדבר שכולם רוצים שיקרה בטרמפ

בינתיים לא נתקלתי באף אחת כזו [emoji12]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

מעניק טרמפים רק לחבר'ה מקבוצות של טרמפים בפייסבוק - מסכמים על נקודה לאיסוף ויעד סופי וכולם מרוצים ; לא עוצר סתם ככה למזדמנים בדרך.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
אני עוצר רק לכאלו:

היא תשב בשקט מאחורה, לא תסריח, לא תבוא בדרישות (קר מדי חם מדי ווליום גבוה/נמוך מדי), ותרד מהאוטו איפה שאני מוריד אותה?

כי סעיף 2 לפי איך שהיא ניראית, לא נראה לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני עוצר רק לכאלו:

בינתיים לא נתקלתי באף אחת כזו [emoji12]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כולם רוצים ביס בצוואר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...