Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בעבודה שבא נדרש קוד לבוש אלגנטי, הבעיה היא בנעליים, היתי נוהג להגיע עם נעלי redback מצוחצחות, הם היו נוחות בטירוף, אבל העירו לי להחליף. כרגע אני עם נעליים שאני נועל בדרכ לאירועים, מאוד לא נוחות, וגורמות לשלפוחיות כמו אלה שהיינו מוצאים לאחר מסעות בצבא.

מה שלא מותיר לי, אלא לרכוש זוג חדש. ופה אני אשמח להמלצה. איזה נעליים יתנו לי את הנוחות המירבית? כמובן שיהיו אלגנטיות, ואם אפשר שלא יקרעו לי את הכיס זה יהיה בונוס!

למרות שלא על זה יקום ויפול דבר. אם אין ברירה אז אין ברירה (נחסוך חודש חודשיים) אגב איביי גם אופציה, למרות שאישית מעדיף שהכסף ישאר בארץ.

אשמח לקבל קשת של המלצות, כי בנתיים מאוד לא נעים לעבוד ככה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Clark's

Hush puppies

Caterpillar

Timberland

Steve madden

לכל המותגים האלה יש נעליים אלגנטיות, חלקן נוחות, חלקן נוחות מאוד. לי יש מגפיים (שהיו פעם) אלגנטיות של טימברלנד, קלארקס וסטיב מאדן. כולן מאוד נוחות ואין לי בעיה לבלות איתן יום שלם בעמידה, למרות ברכיים, רגליים וגב דפוקים למדי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

BRUNO MARC שהיו לי פעם פעם היו מדהימות.

היום יש לי של WALK נראה לי סתם מותג עלום שם, אבל הן נוחות גם בשימוש יום יומי. 400 שקלים בארץ.

כאלו:

brown-tz004-wave-walk-6-400x400-imaeyefhhyqzumbv.jpeg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש בGALI האש פאפיס. מצא חבר עם "חבר" של קבע (יצא מצחיק) וקנה בשלושים אחוזי הנחה.

גילוי נאות, מעולם לא מצאתי נעל מתאימה עבורי של חברה זו.

פורסם (נערך)

אחרי 4 דגמים שונים ויקרים של האש פאפיס- דרעק. כאבי רגליים, בירכיים וגב.

עכשו אני עם רוקפורט - מדדתי איזה 4-5 דגמים עד שמצאתי אחד שהתאים לי והיה נוח

אבל הבסט שיש לי זה נעלים של אנטומיקס שקניתי בflyfoot. אין להם מבחר גדול בארץ (אני בכלל חושד שזה מותג מדבקה) אבל הנעל מעור כבש סופר רך (כמו נאפה אבל אפילו יותר מושי), הסולייה אוחזת ויציבה והצורה עוטפת לי את הרגל בדיוק (כמו נעלי קיפי).

אם נעל ספורט גם באה בחשבון אז יש במגה ספורט נעל של ריבוק סופר קלה וסופר נוחה, לא מצועצעת מידי ודי זולה (200 ומשהו\ 300 ש"ח). מבחוץ נראה מגניב (אדג'י... לא יודע איך לתרגם) ומבפנים מרגיש כאילו מחבקים לך את הרגליים.

אא, ו#@$מו שהכסף ישאר בארץ. הוא רק הולך ומתרכז אצל המאיון העליון (חבר שלי אשכרה הזמין באיביי מוצר שמיוצר בארץ וכולל המשלוח יצא לו זול יותר מלקנות בחנות המפעל)

קפוץ לחנות, תמדוד, תרשום את הדגם ותזמין מחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אכן האש פאפיס נעליים בינוניות מינוס גם לדעתי. מי שיחזיק אותה ביד ירגיש מיד שהיא

באיכות נמוכה. (מי שמבין מה זה עור/תפירה/הדבקה/גמישות/סוליה וגימור? ירגיש מיד)

flyfoot לא חברת מדבקה, אלא חברה ישראלית - עד כמה שאני זוכר.

אכן נעליים נוחות הבעיה שאין מספיק מבחר. (מחפש מזמן אחת יפה לעבודה)

• תוכן חדש...