Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי אוטו חדש שטרם הגיע.

ברצוני להתקין עליו מדבקה נגד שריטות וחשוב לי לדעת את יחסי העלות-תועלת של מדבקה מהסוג הזה

מה מחיר המדבקה, עד כמה היא יעילה ואיפה אוכל למצוא באיכות ובמחיר הכי שווים

כמו כן אשמח להסבר אודות מדבקה נגד שריטות ואם קיימים תחליפים זולים יותר לעניין.

תודה!

פורסם

העלות יקרה, ברוב המקומות לוקחים כ 700 שקל למטר. (לציפוי איכותי כמובן).

הציפוי יעיל הבעיה שאם שורטים את הרכב באזור מסוים רואים את השריטה על הציפוי ואז צריך להחליף את האזור הפגוע שוב. (עוד כסף).

כדי להוזיל עלויות אתה יכול להזמין מאיביי את הציפוי ולתת למישהו רק להתקין אותו אבל אז אין לך אחריות מפני הצהבה של החומר או חס וחלילה קילוף של הצבע מתחת לציפוי ברגע שמחליפים אותו.

*החלק הכי חשוב לא אמרת, איזה רכב יש לך? אם זה לא רכב יקר לא הייתי ממליץ.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני ציפיתי את הרכב שלי אצל sunfilm בת"א, דלתות וכנפיים. הנה שרשור שפתחתי בנושא.

הרכב כיום בן יותר משש שנים, והציפוי במצב מצויין. אני מקפיד על חניה לא צמודה לאחרים, ובמשך היום, בשעות האור, ב-95% מהזמן הוא בחניה מקורה.

הנה תמונה מלפני חודש:

20160610_112239s.jpg

סביר להניח שהציפוי הציל אותי במידה מסויימת. אחרי התיקון, ציפיתי מחדש את הכנף.

ברכב השני ציפיתי רק את הדלתות. גם כאן, הציפוי ספג חלק מהנזק, אבל סוג הפגיעה היה שונה. לא ציפיתי את הדלת מחדש.

לסיכום, מדובר בעסק לא זול, אבל לדעתי, מונע המון עגמת נפש של פגיעות קטנות, בעיקר פתיחת דלתות ללא התחשבות.

פורסם (נערך)

יש לי bmw חדשה

ברכב הקודם שלי מישהו ״פינק״ אותי בלא מעט שריטות ואני חושש שגם כאן יהיה ״פינוק״ מהסוג הזה.

הבנתי שאם מישהו רוצה לשרוט אותך ממש אז הוא יצליח לחדור את הציפוי הזה ואף לקרוע אותו מה שיצריך ממני להחליפו.

מומלץ לצפות את כל הרכב או רק מקומות מסוימים?

עריכה אחרונה על ידי Mclaren570
פורסם
יש לי bmw חדשה

ברכב הקודם שלי מישהו ״פינק״ אותי בלא מעט שריטות ואני חושש שגם כאן יהיה ״פינוק״ מהסוג הזה.

הבנתי שאם מישהו רוצה לשרוט אותך ממש אז הוא יצליח לחדור את הציפוי הזה ואף לקרוע אותו מה שיצריך ממני להחליפו.

מומלץ לצפות את כל הרכב או רק מקומות מסוימים?

בני ישראל ינסו לפרגן לך בשריטה. בדוק.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...