Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו אבחון קוגנטיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מקפיץ מכיוון שצצה לי עוד שאלה.

בפרטי המכרז רשום דרגה 36-41 דירוג 13

האם אפשר לדעת מה השכר המוצע לתפקיד הנ"ל לפני הנתונים האלו?

תודה

פורסם

לא נראה לי שקיים אחד שמבין את עניין הדרגות בשירות המדינה, כל הגוף הזה מתנהל כמו ביום שהקימו אותו ואף אחד לא מנסה לייעל אותו.

דרגה 36 במקום בו אני עובד זה סדר גודל של 5,300~ ש"ח. בין דרגה לדרגה יש קפיצה של כמה מאות שקלים, והדרגה ההתחלתית שלך נקבעת ע"פ דרישות המכרז, לרוב דרגה 36 מקבל מי שלמד תואר ראשון ואין לו נסיון בתחום.

לשכר הזה מתווספות שלל תוספות וקשה מאוד לנבא מה יהיה הברוטו, הוא יכול להגיע לעשרות אחוזים מעל השכר הנ"ל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבנה השכר בשירות הציבורי הוא תוצאה של שיטות מיסוי עתיקות יומין שבוטלו כבר לפני 40 שנה, לפיהן כל מיני "תוספות" היו פטורות ממיסים. כמוכן, עד היום יש רכיבים שפטורים מהטבות מסויימות, כגון פנסיה. מסיבה זו כל אותן "תוס" (תוספות) הוזילו למעסיק את עלות ההעסקה.

התאור הקלאסי הוא במערכון של הגשש על השליח בבנק, זה המוכר כ"ישראבלוף".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צריך את עזרתכם חברים.

ביצעתי את המבחן הנ"ל, ניגשו 91 מועמדים למשרה זו וקיבלתי הודעה שלא עברתי.

כרגע אני מגיש ערעור ומנסח את תוכן הפנייה. מה הייתם ממליצים לרשום כדי שיתייחסו אליי ולא ינפנפו אותי ?

תודה מראש

פורסם

"שלום, זה אני, אחיין של חדווה יו"ר הועד, איך יכול להיות שלא התאמתם את המכרז ככה שאני אזכה?! מזדה"

על מה אתה מערער בדיוק?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...