Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי פאלקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התענינתי בכמה מקומות וכולם לא מחזיקים את הפאלקן מסיבה שלא רוצים לפרט. רק פנצריה אחת מוכנה לספק , אבל ההתרשמות היא שיש בכל זאת בעיה עם התוצר הזה. הבעיות יכולות להיות מסיבות של איכויות או מסיבות של חוסר דאיות כלכלית. דעתכם. מידת הצמיגים 195-65-15-91H

פורסם

אני כבר עם סט שני של falken 914 ומרוצה מהמחיר ומהאחיזה.

כנראה מנסים לדחוף לך צמיגים אחרים ששם הנתח רווח של הפנצריה גבוה יותר

פורסם

שלום רב,

הפאלקן ZE914 הינו צמיג מעולה ונותן תמורה מצויינת למחיר.

לא יודע מאיפה ההתרשמות שיש בעיה עם התוצר הזה,

לרוב הוא לא קיים במלאי מפני שהוא "נחטף" מהר גם מהפנצ'ריות וגם מאיתנו כיבואנים.

מכרנו עשרות אלפי צמיגים מאז החל שיווקו בארץ לפני כשנתיים.

הצמיג המדובר קיים במלאי שלנו ותוכל לראות אותו באתר.

פורסם

גם אני עם סט שלישי של 914 , לדעתי תמורה טובה למחיר. רועשים במקצת, אבל יותר ממספקים לנסיעה מנהלתית.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

קניתי לקליאו שלי רביעייה ZE914 לפני חודש בעקבות המלצות פה (תודה Tyre Club). גם בפנצ'ריה נאמר לי שמדובר באחלה תמורה למחיר.

פורסם

גם אני נתקלתי בפנצ'ריה שמשמיצה את הפאלקן בלי שום סיבה. "חרה של צמיג, בו אני ייתן לך סיני פי מאה יותר תוב". (שגיאות במקור)

קשקושים.

צמיג מעולה, תמורה טובה מאוד למחיר.

פורסם

בשנתיים האחרונות נסעתי על שני סטים של 914.צמיג טוב במיוחד בהתחשב במחירו. אבל היו נגמרים אחרי כ40,000.עברתי לקונטיננטל אקו 3 שלהפתעתי עלו רק קצת יותר ןהקונטי מראים שרידות טובה יותר יותר אחיזה ופידבק.

פורסם

גם אני חיפשתי בנרות פאלקן בשבוע שעבר. ביררתי אצל מספר רב של פנצ'ריות, וכולם אמרו לי שאין להם במלאי וגם הספק שלהם אמר שלא יהיו בקרוב - הזוי משהו, לא תיארתי לעצמי שיש ביקוש לפאלקן עד כדי כך. הייתי לחוץ קצת על רביעיית צמיגים, אז הלכתי בסוף על קלבר, שיותר יקרים מהפאלקן אבל עדיין היו בתקציב שלי.

ולשאלתך, נראה לי שהסיבה היא פשוט ביקוש אדיר.

Nothin really matters to me

פורסם

אני רציתי רבעיה לרכב של אחותי לפני חודשיים בערך וגם נתקלתי בבעיית מלאי.

בסוף הורכבו טויו CF2 ב-30 ש"ח יותר לצמיג.

פורסם

בעבר החלפתי שני צמיגים לפאלקן (לא זוכר את הדגם) ישר הבחנתי ברעש גבוהה בהרבה ממה שהיה לי בצמיג מישלין ,

כמובן שמאז לא ניסיתי שוב.

יכול להיות שמאז חל שיפור בנושא.

פורסם

צמיג הכי פשוט, רועש וקשה לטעמי. עדיף להוסיף עוד כמה גרושים למותג איכותי. זו השקעה למשך 3-4 שנים, עוד מאה שקל לא עושים פה הבדל.

• תוכן חדש...