Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאתה טועה לגבי הבחירה של הסאב.

במקומך הייתי הולך על הפיוניר.

לווא דווקא שיש קשר בין גבול ההספק שאלמנט מסוגל לספוג (כך שלא ייהרס) לבין מה תפיק ממנו אם תספק לו רק חצי...

בתיבה טובה, הספק נאה, אתה יכול נצל את הסאב יופי.

שמהספרים 400,200 וכו' לא יבלבלו אותך.

המלצה - לך על הפיוניר (וזו נראה ליהפעם הראשונה שאני מציע למישהו פיוניר..)

לגבי התקנה - יותר מסובך.

יש לסלול כבלי מתח מהמצבר עד לתא המטען ו-RCA מה-HU לתא המטען.

אם אין לך ניסיון קודם - מאוד ממליץ שתלך למתקין או שתמצא חבר שעשה זאת בעבר.

פורסם

הבעיה היחידה שלי כרגע זה השאלה אם ללכת על ה 12' שזה אומר לקחת את הפיוניר 800 או ללכת על 10' ...כי כמו שאמרתי חשוב לי שעדיין ישאר לי מספיק מקום בבגאז' והאוטו לא גדול במיוחד (דיהטסו שרייד אם מישהו ראה הייתי איתה במפגש לבנה כזאת עם מדבקות)...

קיצר זאת השאלה... כי כמו שראיתי יש מצב להשיג את הפיוניק עם תיבה ב 450 שקל שזה מתאים לי לתקציב יופי..

כמו כן האם שיקול לקנות יד שניה הוא שיקול חשוב, יענו האם עדיף ללכת על בטוח אבל שיעלה קצת יותר הרבה ולקנות חדש או לקנות משומש שה' יודע מה עבר עליו..

כמו כן ראיתי איזה סאב 10' של חברה אמריקאית בשם BLITZ הוא נראה נורא נחמד בתיבה קטנה ומתאים בול לאוטו שלי..האם זה זבל סיני רגיל?

אה..ראיתי עכשיו שנציגי אוטופרט מציעים סאבים של סרוין ווגה עם תיבה ב 450..וגם סאב של לייטנינג אודיו..איך הם ביחס לפיוניר?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אהה ... ובטח שמעת סאב כזה שמקבל 400 וואט ...

אצלי הוא מקבל אולי 150 נקי , ועובד ממש יפה , אני לא רוצה לחשוב אם הוא מקבל 300-400 וואט נקי , לדעתי הוא בורח מהתיבה כדי לטבול את הסליל הבוער שלו במים .

רציתי לייעץ לך לעשות חיפוש בפורום, אין לי מושג מאיפה קיבלת את הרושם הזה.

מהפורום הזה - בטוח שלא.

(דרך אגב מחקו לך את הגרפיטי מהקיר ביציאה....)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב!!!

אז במזל טוב רכשתי סאב של רוקפורד פוסגייט ה rfz-3412

12' בתיבה אטומה!

מה דעתכם עליו? יעשה את העבודה?

קניתי אותו חדש לגמרי במחיר מגוחך של 468 שקל!!

כאשר זה מחירו ברוב החנויות :

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1559,normal_sales

עכשיו נשאר לקנות מגבר..

לפי מה שהבנתי מהמוכר גם מגבר של בוס או v12 יעשו את העבודה לא רע בכלל אבל אני מעדיף לקנות מגבר של לוג'יק...עכשיו רק נשאר למצוא אחד כזה במחיר טוב...או שמישהו יביא לי מהדיוטי פרי..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

• תוכן חדש...