Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

אני מתכוון לקנות מאבא שלי את הגולף TSI 1.2 2013 שלו, היא בת 3 ויש עליה קצת פחות מ-18K :smilecolr

אני גם יודע שהיא מאוד שמורה כי אני זה שעזר לשמור עליה...

העניין הוא כזה - אני מתכוון לשלם לו על הרכב, אבל מן הסתם לא אכנס איתו למיקוח רציני או לנסות לתת לו מחיר נמוך יותר ממה שמגיע לו. לכן אני רוצה להבין מהו מחיר ריאלי שהוא יוכל לקבל עליה בשוק ומשם אני והוא נחליט כמה אתן לו.

האם גולף שמורה כנ״ל נמכרת בימינו במחיר מחירון? אולי יותר, או פחות?

יש לציין שהוא קנה אותה בהנחה מסוימת דרך ״חבר״. האם סביר שזה יכנס בשקלול המחיר אם הוא ינסה למכור אותה בשוק?

רק להבהיר - אני לא מבקש עיצה לגבי כמה כסף אני אעביר לו עבורה אלא כמה סביר שיקבל בשוק אם ינסה למכור... האם רכב שכזה, במיוחד עם הק״מ הנמוך, נמכר במחירון? פחות? יותר?

המחירון בערך 70K, אגב.

תודה לכולם.

פורסם

או ובנוסף - התקשר ליצחק לוי ובדוק במחירון שלו.

(מאמין שניתן לשכלל ק"מ בשני המחירונים, אם האבא מתעקש על זה).

כעיקרון - גולף נראית פחות בליסינג (מרכבים אחרים) ועל כן המחירים שלה נפגעים קצת פחות.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה, ממבט בלוחות נראה שהמחירים הם בין מחירון לבין 20K מעל. יש לשקלל בזה גם את הגמישות של אנשים מן הסתם..

מה לגבי ההנחה של ״חבר״, האם לגיטימי שקונה (זר, לא אני) מבקש לראות את מחיר הרכישה ומפחית מההצעה שלו בהתאם? האינטואיציה שלי אומרת שלא - הרי כל מי שקנה את רכבו בהנחה יכול למכור אותה למישהו אחר במחיר רגיל בזכות מצבו הטוב של הרכב - אין הגיון בכך שמישהו יסרב לקנות את האוטו במחיר השוק בגלל שהוא נקנה בהנחה..

פורסם

איני חושב שיש קשר כ"כ חזק, בין מחיר המחירון של הרכב כיום לבין המבצע בו הרכב נקנה כחדש לפחות לא במקרה זה.

אם "חבר" היו מצליחים למשל, למכור דרכם ללקוחות, אותו מספר רכבים שהליסינג קונה - אז היתה לזה השפעה (סתם דוגמה "מופרזת").

שולי לחלוטין, מה גם שהליסינג כפי שאמרתי, לא "פגע" כ"כ במחירון של הגולף.

המחיר נגזר קודם כל (לאו דווקא לפי סדר חשיבות) מרמת האיבזור של הרכב, שנתון, ק"מ, מצבו, מס' ידיים וכמובן מסחירותו (או מה שחושבים שהיא).

alfa 156 2.5.

פורסם

אבא שלך נהנה מהנחת חבר ברכישה ואינו צריך להעביר את ההנחה במכירה. כלומר במכירה הוא צריך למכור במחיר השוק של רכב ללא הנחת חבר. אין קשר.

פורסם

הי,

אוכל לשתף אותך מניסיון מכירה קצרצר שהיה לי בסוף שנה שעברה.

מכיוון שצ'מפיון ערכו בזמנו מבצע סוף שנה, עם הנחה של כ-6000 על גולף דור 7 עם מנוע 1.4 TSI, אז חשבנו להחליף לאבא שלי את הגולף דור 7 שלו (1.4 TSI) שנרכשה בסוף שנת 2013 (עלתה לכביש בינואר 2014).

הוא יקבל את החדשה ואני תיכננתי לרכוש ממנו, את הגולף הקודמת בהנחה ולמכור את שלי - דור 6 שנת 2010 עם מנוע 1.4 TSI.

הגולף שלי היתה עם 70,000 ק"מ, ללא תאונות (למעט סדק קטן בטמבון האחורי בגלל חניה) שמורה וללא תקלות.

ביקשתי 67,000 ש"ח.

מחירון לוי יצחק לפני שיקלול היה 65,000 ולאחר שיקלול היה 69,000.

מחירון יד2 לפני שיקלול היה 66,000 ולאחר שיקלול 73,900.

בטרייד אין של צ'מפיון הציעו 55,000 לפני בדיקה ורמזו שהמחיר הסופי עשוי להיות סביב 50,000 לאחר בדיקה.

המודעה פורסמה ביד2 כ-5 ימים.

היו שני טלפונים מחברת SWITCH וציינתי שזה לא רלוונטי.

התקשר קונה פרטי אחד והציע 60,000 לפני בדיקה והבהיר מראש שלאחר בדיקה המחיר כמובן יירד.

בסופו של דבר, החלטנו לוותר על ההרפתקה מכיוון שהבנתי שלא אקבל מחיר סביר ובגלל שהרכב נהדר.

בהצלחה.

פורסם

הערכתי היא שבשל העובדה שמדובר ברכב בן שלוש שאיבד קרוב ל-50% מערכו סביר שהיה נמכר קרוב למחיר המחירון. לא מזמן עשינו עסקה דומה בתוך המשפחה, וסיכמנו על 10% מתחת למחירון, כאשר היה ברור שהיינו מקבלים קצת פחות המהחירון לא היינו מוכרים בשוק חופשי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה קונה רכב מאביך, יש לך כקונה ייתרון גדול על פני כל קונה אחר - אין לך סימני שאלה לגבי הרכב. לכל קונה אחר יש תמיד את הספק הקטן הזה, שמתומחר בכסף.

בנוסף, בגלל שזו עסקה עם אביך, אני הייתי משלם מחירון משוקלל. וגם אומר לו, המחירון X משוקלל X+Y, זה מה שנראה לי הוגן.

אם הוא מיוזמתו יבקש להפחית את המחיר - סבבה.

דבר נוסף, אם אתם יכולים בלי העברת בעלות - תחסכו 'יד'. כשאתה תמכור זה יהיה יד ראשונה פרטי.

בהצלחה,

שלומי

פורסם

דבר נוסף, אם אתם יכולים בלי העברת בעלות - תחסכו 'יד'. כשאתה תמכור זה יהיה יד ראשונה פרטי.

בהצלחה,

שלומי

נקודה מעניינת, תודה!

פורסם

אבל עד שתמכור, דוחות חניה / משטרה של מצלמות ( כולל נקודות ), אם יהיו, יירשמו על אביך ויישלכו אליו . כמובן, אפשר לבקש להסב את הדוחות על שמך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...