Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

מחפשת מוסך אמין ומנוסה ברכבי רנו באזור חיפה להחלפת מנוע לרנו מגאן 2, 2007 מנוע בנזין וגיר ידני.

בנוסף רציתי לבקש המלצה על פירוקיה אמינה או ייבואן מנועים אמין באיזור שניתן לקנות ממנו מנוע למגאן הנ"ל.

ובקשה נוספת, המלצה על גרריסט טוב שיוכל לשנע את האוטו אל המוסך באיזור מפרץ חיפה.

הרבה תודה מראש לכל העונים :-)

עריכה אחרונה על ידי driverit
  • ספונסר פורום
פורסם

שלום,

מוסך תלפיות יתן לך מענה לכל מה שאת מבקשת.

תתקשרי אליהם, תגידי שהפנו אותך מקארספורום, תתארי בדיוק מה את צריכה, ותני להם לעבוד בשבילך.

בהצלחה,

עזרה

פורסם

לפי דעתי אם תביא את המנוע בעצמך תוכל לחסוך כמה אלפי טובים. אם אני לא טועה מנוע למגאן סדר גודל 3000 שקלים.

תבדוק במעצמת חלפים או בהיפר חלק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה רבה לעונים! אשמח להמלצות נוספות למוסכים מתמחים, לאו דווקא מורשי יבואן, אלא מוסכים כלליים מורשי משרד התחבורה אבל שמתמחים גם ברנו ומכירים היטב את הרכב ומכלוליו.

וגם המלצה על גרר תתקבל בברכה :)

מה דעתכם על מנועים מפירוק בארץ לעומת מנועים מיבוא?

שומעת דעות לכאן ולכאן...

תודה!!

פורסם

תודה לעונים!

הרכב הוא רנו מגאן 2 2007 מנוע 1600 גיר ידני.

בסופו של דבר ההעדפה שלי היא לעשות שיפוץ ראש ולא החלפת מנוע.

לכן דרוש מוסך שמכיר היטב רנו וידע לעשות את העבודה כראוי.

לפני ששאלתי חרשתי את הפורום ועשיתי חיפוש וממה שקראתי+המלצות כרגע מתלבטת בין:

מוסך שפיק רפול (ליד שזר במפרץ חיפה)

מוסך מ.נ. מכונאות

מוסך מרכז המפרץ

שני האחרונים ברחוב המוסכים מול לב המפרץ בחיפה

האם מישהו מכיר ויכול להמליץ מניסיון?

האם למישהו יש המלצות נוספות למוסך מתאים בחיפה?

מאחר ומדובר בשיפוץ ראש, החלפת פולי מנוע שקרס, וכמובן הרכבה מחדש של הטיימינג חשוב לי שיהיה מוסך שמכיר היטב את מכלולי הרכב...

המון תודה וסופשבוע נעים לכולם :)

פורסם
לפי דעתי אם תביא את המנוע בעצמך תוכל לחסוך כמה אלפי טובים. אם אני לא טועה מנוע למגאן סדר גודל 3000 שקלים.

תבדוק במעצמת חלפים או בהיפר חלק.

יש מצב, אבל החיסרון הוא שאם תהייה בעייה במנוע - תצטרכי לדאוג לפירוק המנוע (שוב - עלות למוסך המפרק / מרכיב) ולשלוח אותו למי שנקנה ממנו (אח"כ צריך להרכיב מנוע אחר שוב, כן ?)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...