Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרוח נחה עלי, אני ממש לא סובל ב-85 (ומאחר ואני נצמד לימין או מפנה ציר לרכב מהיר בדרך חד נתיבית, גם לא מעכב את התנועה) וצריכת הדלק ב-110-120 ממש לא אותו הדבר וזה נכון לכל מכונית (עליית התנגדות האוויר ביחס רבוע למהירות).

פורסם

תודה על כל ההארות והאבחנות המעניינות,

כבר מזמן הבנתי שאם אני לא ממהר לשומקום, אני נוסע לאט. נהנה מהשקט שלי ומהמחשבות, ונותן לכל העולם ואישתו לעקוף. לבריאות שיהיה להם.

תופס 'זמן מדבר' גם בכביש מהיר. את הטרפת שלי אני מקבל כל בוקר בדרך לעבודה ובחזרה.

במהירות 110-120 צריכת הדלק בוודאות תהיה גבוהה יותר. משמעותית.

שוב, זה לא מעשי ליומיום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בנסיעה בינעירונית השיוט על 95 מאילת למעלה אדומים הצלחתי לצרוך רק 12 ליטר דלק על 300 ק"מ בקירוב.

זה לא תמיד שפוי אבל למען ההיסטוריה וההשוואה.

הרכב הוא C3 פיקאסו eHDI שנת 2012.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מסתבר שלאוטו הזה צריכת דלק באמת יוצאת דופן לטובה. מתקשה לחשוב על משהו, גם לא מכוניות מיקרו למיניהן, שיכול להתקרב לנתונים הללו. כשלוקחים בחשבון את הממדים והיכולות, האוטו הזה בהחלט מרשים מאוד. כנראה שבינו לבין הצלחה בממדים יפניים או קוריאנים, עומדים הגיר הידני וכמובן הסמל שעל הגריל.

פורסם

לגבי פתחים אחוריים וחימום - אוויר חם ממילא יש לנתב לפתחים התחתונים, ואלה (מתחת למושבים) יש כמעט בכל מכונית.

בשלוף, מפרוספקטים שהסתובבו למעלה - מאזדה 121 וסובארו לאונה עם תעלות לרגלי הנוסעים האחוריים. אכן מכוניות יוקרה.

אז יגעת ומצאת שתי דוגמאות של רכבים עם תעלות מיזוג אחוריים ומכאן לא ניתן להסיק שכמעט לכול מכונית קיימות תעלות כאלה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

גם אנוכי בדקתי בפרוספקטים אשר הפיץ בוקי+דרייש וגם בדקתי בפרוספקטים הקיימים אצלי והבדיקה מוכיחה שלרוב הרכבים אין תעלות למושבים האחוריים בדיוק מסקנה הפוכה ממה שכתבת.

רכבים יישנים ללא תעלות מיזוג אוויר למושבים האחוריים

Citroen Saxo 1999

הונדה סיויק R

הונדה סיויק

דייהו אספרו 1995

פיאט טמפרה

פיאט אונו

פורד מונדאו

יונדאי גטס 2007

הונדה אקורד 2003

גולף דור 4

ניסאן סאני

פונטו ספייס

רובר 25

רובר 45

מיציבושיי לנסר+סופר

Suzuki Grand Vitara

Suzuki Liana

טויוטה ראנקס

טויואה 4 RUNER

פיגו' 205+206

רכבים חדשים יותר החל משנת 2008 ללא תעלות מיזוג אוויר למושבים האחוריים

Mazda6-2010.

mazda 2-2012

FORD FOCUS-2010.

i30-2013

i35 2011

i20-2009

QASHQAI-2008

הרשימה שצירפתי היא חלקית בלבד ובהחלט ניתן להוסיף לרשימה עוד מספר רב של רכבים.

* ייתכן שנפלו פה ושם טעויות אנוש.

איזה כייף לי :)

פורסם
מסתבר שלאוטו הזה צריכת דלק באמת יוצאת דופן לטובה. מתקשה לחשוב על משהו, גם לא מכוניות מיקרו למיניהן, שיכול להתקרב לנתונים הללו.

באופן לא מפתיע, ה 208 דיזל ידנית, שזולה בכ - 10,000 שקלים מהקקטוסולר, מציגה (העדר) צריכת דלק דומה. למי שיכול לוותר על מרווח פנימי, ה 208 היא הבחירה הנכונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

דווקא התחלתי לחשוב על הרכב, אבל היום שוב נוכחתי שאני צריך חלונות אחוריים כך שהוא ירד מהפרק.

אני גם לא מסוגל לנסוע 85-90, אפילו כשאני לא ממהר, כי אני תמיד ממהר. לא ברור לי איך אנשים "לא ממהרים". אני תמיד אעדיף להגיע הביתה - מאשר להיות על הכביש. אפילו אם זה עניין של 5 דקות נוספות, עוד רמזור, וכו'.

הרכב עדיין אטרקטיבי בשל מחירו, גם למי שממהר, אלמלא נושא החלונות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

החלונות האחוריים נפתחים בחריץ קטן, חזרה לפרינץ 4.

מבחינת צריכת הדלק - בדקתי עכשיו את השרשורים מטיולי חו"ל שלי. הקקטוס eHDI בה נהגתי בדנמרק - מדינה שטוחה לגמרי, בעקר בכבישים מהירים אבל גם בכפריים ועירוניים - עשתה 21 קמ"ל. זו צריכת הדלק הטובה ביותר שהשגתי מעולם. מתחרה בה האוקטביה סטיישן DSG שבה נהגתי בבלגיה (יותר הררית, כניסה לבריסל והכי גרוע - כמה פקקי ענק), שהגיעה ל-19 קמ"ל.

היו כל מיני סיבות שבגללן לא אהבתי את הקקטוס, אבל אי אפשר לבטל את יתרונותיה - עיצוב (אישית אני אוהב את הצהוב עם איירבאמפס וחיזוקים שחורים) ואת צריכת הדלק המצויינת עם מנוע הדיזל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לכל הספקנים...:

20160729_093544.jpg

20160729_131232.jpg

לשעבר:

פורסם

בפורום יש ספקנות מובנה לגבי מחשבי דרך. רוצים לשמוע מה הצריכה במשאבה, ובמיוחד בממוצע של לפחות 10 תדלוקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

10 תדלוקים ברכב כזה יכולים להגיע כמעט ל-10,000 ק"מ.

במהירות השיוט שהוא נוסע הרכב חסכוני מאוד. אבל כמעט אף אחד לא נוסע בצורה הזו.

יש בפורום כמה רכבים כאלה. מעניין לראות את הממוצע של צריכת הרכבים האלה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה יש ספקנות לגבי מחשב דרך- הרי הרכב אמור לדעת כמה דלק הוא מזריק וכמה הוא נוסע (או שזה בגלל הסטייה המחוג המהירות או משהו כזה שגורם לזיוף במרחק), או שלא?

פורסם

יש ספקנות כי המחשב לאו דווקא מדייק. אצלי באלפא יש לו חריגה ממוצעת של 4% בערך.

לכן מודדים לפי סך קמטראז אל מול סך ליטרים, ומקבלים תמונה אמיתית (עד כדי דיוק המשאבה בנוגע לדלק...)

לא יודע כמה המחשב בקקטוס מדויק, אבל גם עם חריגה של 5% זו צריכה נהדרת. השאלה המעניינת יותר היא איך הרכב מתפקד בנסיעה סטנדרטית (לא לחיצות, לא שאנטי).

ברור לי שהיא תהיה מצוינת, השאלה עד כמה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...