Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול הדלקתי את המזגן והופתעתי (לרעה) לגלות שהוא אינו מקרר כלל.

התחושה היא (כמעט בוודאות) שהמדחס בכלל לא נכנס לפעולה ומה

שמתקבל זה מאוורר בלבד (למרות שהנורה בבורר דלוקה, כאילו שמצב AC פעיל).

גם המאוורר (של הרדיאטור) לא מתחיל לפעול עם הפעלת ה AC.

המזגן רק דוחף אוויר רגיל, כאילו שהדלקתי איוורור ללא קירור.

חשבתי שאולי רק מדובר בפיוז/ריליי שסיים את חייו - אני מניח שמדובר באחד מאלו המצויים

בתיבה הנמצאת ליד המצבר, אם מישהו יודע איזה מהם בדיוק - אשמח להכוונה.

בנוסף, אם יש למישהו כיוון נוסף, כמובן שאשמח לשמוע.

פורסם

הרבה שומעים על בעיית מזגן בפונטו הישנות (כולל אצלי, ספייס 2004 16V). כל המקרים ששמעתי היו של דליפת גז, אבל אתה מרגיש במשך כמה ימים שהמזגן נחלש ואז הוא מפסיק להוציא קור כלל. במקרה שלך אני מבין שהוא הפסיק בפתאומיות אז סביר להניח שהבעיה במדחס עצמו או שהדליפה מאוד רצינית.

אני ממלא כבר כמה שנים גז בתחילת כל קיץ וזה מספיק לי עד הקיץ הבא.

פורסם

יותר מהאפשרות של נתיך שרוף - ייתכן מאוד שקיים חוסר דיי גדול בגאז עד שהמדחס בכלל לא נכנס בגלל זה לפעולה (רק האוורור פועל).

כמובן - תתכן גם בעייה אחרת שגרמה לכשל (חוץ מדליפת גאז - מדחס ששבק חיים) - צריך לגשת למזגניסט ולאבחן.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הורגשה היחלשות לפני זה, מה גם שלמיטב הבנתי אם המזגן היה נכנס לפעולה

והבעיה הייתה חוסר גז - הוונטה הייתה מתחילה לפעול, לא כך?

אם אני מוציא פיוזים אחד אחרי השני, זה לא יקפיץ לי נוריות אזהרה אח"כ בלוח שעונים?

פורסם

עברתי על הפיוזים ולא ראיתי משהו חריג,

כניראה שאצטרך לגשת לבעל מקצוע לבדיקה מעמיקה יותר.

אם יש מישהו מומלץ באזור פ"ת - אשמח לקבל פרטים.

פורסם

לדעתי גם אם חסר גז המדחס נכנס לפעולה ומיד מתנתק, לא?

במצב כזה אם תסתכל בתא המנוע בזמן שהרכב מונע, תנסה דרך חלון פתוח ללחוץ על כפתור הפעלת המזגן ותראה אם המדחס נכנס לפעולה - המדחס זה המכלול העליון ביותר על רצועת האביזרים שמניעה גם את האלטרנטור. שהמדחס נכנס לפעולה - בלחיצה על כפתור ההפעלה - יש מין משולש מתכת, דיסק מתכתי בחלקו הנראה הקדמי שמתחיל להסתובב. תוכל לראות בעצמך אם מתחיל להסתובב ואז מפסיק.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לתחושתי הוא לא נכנס לפעולה בכלל, כאילו שכפתור ה AC עובד על ריק (למרות שהמנורה בו נדלקת).

אנסה לפנות קצת זמן מחר ולקפוץ לרחוב העמל, קיבלתי כבר כמה המלצות על בעלי מקצוע שם.

פורסם

לפי מה שאני יודע, יש חיישן שבודק את הלחץ גז. אם הוא נמוך הוא פשוט לא מפעיל את המדחס. הוספת גז יכולה לפתור את הבעיה

• תוכן חדש...