Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אופל אינסיגניה 2015 , מדחס מתנתק תחת עומס- מציק מאוד.

ומורגש מאוד בימים חמים כאלה.

האם ניתן לשינוי באמצעות התחברות למחשב דיאגנוסטיקה מקורי של היצרן?

פורסם

בעקרון כן.

בסוניק שהיתה לי ביקשתי מפורשות לבטל את הניתוק, אחרת הייתי מחזיר את המכונית לחברת הליסינג.

כל העלייה חזרה מים המלח לערד נעשתה ללא מזגן במזג אוויר לוהט.

בטיפול הראשון עדכנו את התוכנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה חן!

האם הרגשת הבדל בצריכת דלק? ביצועים?

למה דווקא במנוע עם 220 כח סוס צריך לבטל את המזגן תחת עומס? לא יודע.

פורסם

בוודאי שהיתה ירידה בביצועים, וזה הגיוני.

אבל לא הגיוני לנסוע חצי שעה רצופה בלי מזגן כלל, והמדחס היה מתנתק גם בעומס לא גבוה יחסית.

בתופעה דומה נתקלתי ביונדאי I10 החדשה.

מבחינתי, זה דיל ברייקר רציני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מסכים אתך, מדובר בליסינג אמנם אבל עדיין....

ברוב איזורי הארץ אין בעיה, בעיקר באשדוד ואשקלון שהלחות גבוהה+ מושבי עור זה יכול לחנוק אותך.

פורסם (נערך)

היה לי את הסיפור הזה בדיוק, ב-206+ בזמנו.

המזגן היה מתנתק הרבה זמן בעומסים קלים אפילו, והיה חוזר לעבוד רק אחרי 10 שניות בערך, ואחר כך שוב בלחיצה עדינה על הגז בעלייה, היה מתנתק גם.

מיום קבלת הרכב, זה היה ככה. זה כאילו לנסוע ללא מזגן כלל.

פניתי לשרות הלקוחות של לובינסקי, ולמנהל איזור דרום, והוא ראה את הבעייה. הם פיתחו דרך לעקוף את הניתוק, בעזרת התקנת "ריליי, שהיה מעקב את הניתוק כל פעם ב-20 שניות בערך, וככה שלא הייתי בכלל מרגיש שזה מתנתק כלל.

ההבדל היה עצום. המזגן, כאן באילת הפך בין-לילה, למקרר של ממש, גם בטמפרטורות מטורפות של 45 מע".

בגלל שהרבה לקוחות התלוננו על זה, הפתרון הושם בכל רכבי 206+ שלהם.

לא יודע האם באופל, בגלל לקוח בודד, הם יטרחו לפתח או ליישם פתרונות מן הסוג הזה.

ולשאלתך, האם ניתן לביטול? וודאי שכן. אם האפשרות בעזרת תוכנה או עדכון היא אפסית, הדרך שאני תיארתי מאוד מעשית.

עכשיו דרוש רק את הרצון לעשות את זה.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

אני יכול לפתור את זה לבד, רק יקל עליי אם הם יעשו את זה.

לקוח אחד שמייצג 188 "אופלים" מאמין שהם יתאמצו קצת.

בכל מקרה אעדכן .

פורסם

הייתה לי בזמנו מזדה ספיריט 2006 בליסינג, שהייתה לה את אותה בעיה. ב-2 ליטר המדחס היה מתנתק בעומס, ב-1.6 לא.

בניגוד לרוב הרכבים שבהם הניתוק הוא לכמה שניות, שם זה היה יכול להמשך זמן בלתי נגמר, כל עוד הייתי בפול גז - אין מזגן. חזרתי מאילת רטוב מזיעה... והחלטתי שחייב לפתור את זה.

אחרי הרבה ויכוחים עם המוסך והיבואן, הסכימו להביא איש דיאגנוסטיקה מהמוסך המרכזי שנסע איתי ברכב בזמן שהמחשב שלו מחובר לשקע OBD, והוא אישר שאכן הוא רואה ניתוק של המדחס בעומס, וש'ככה זה', כי המחשבה של המתכננים הייתה לתת מקסימום כוח לנהג בלחיצה על פול גז. הוא טען שאין לו אפשרות לשנות את זה, זה דורש גירסת תוכנה חדשה מהיצרן וזה לא יקרה.

אז השגתי שרטוטים של מערכת החשמל, והלכתי לחשמלאי שיעשה לי כפתור עוקף מחשב שדרך ריליי היה נותן מתח ישיר למדחס במקום זה שהגיע בפיקוד מהמחשב מנוע. עבד יפה, רק שזה דרש תשומת לב, כי אסור היה להשאיר אותו פועל לאורך זמן - אחרת המדחס היה קופא ולא היה קירור בכלל. הייתי צריך לשחק עם הכפתור כשנכנסתי לקטע של נהיגה אגרסיבית או עלייה ארוכה. העסק עבד יפה במשך שנתיים עד שהחזרתי את הרכב..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?121932-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-2L-%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%A1/page4

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...