Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנתיים שלוש האחרונות כולנו עדים לתופעה דיי נחמדה ביו טיוב,

שחובבי רכב פשוט מתחילים לעשות סיקורים עצמאים ,חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות.

הדבר המשותף הוא שלכולם יש רכבים מאוד מעניינים ולא זולים בכלל,רובם הם חברה מאוד צעירים (מתחת ל30)

זה מתחלק לשתיים,

אלו שאכן הם אנשי עסקים\יזמים בחיים האמיתיים (כמו SHMEE או אלחנדרו מLTACY ) שמחזיקים 5-6 רכבים אקזוטים

ויש את האלו שטוענים שבנו את הונם פשוט מהוידואים ברשת ואלו חברה צעירים שלפי הערכה שלי עושים המון כסף,

אומנם הם לא מחזיקים בפורשה 918 או פאגנאי הוואירה אבל למבורגיני הוריקן,או מרדצס GT,או R8 או יגואר F TYPE ,כולם טוענים שהרכבים הללו נקנו נטו מכספים ביו טיוב,ולא נראה לי שהחברה הללו מטומטמים ומשקיעים את האגורה האחרונה שלהם בקניית רכב (ישנה תחזוקה,ירידת ערך ושאר ירקות של הוצאות בחיים שלא קשורות לעולם המוטורי)

השאלה שלי האם באמת אפשר לעשות כ"כ הרבה כסף מוולוגים שמקבלים בין 50 ל300 אלף צפיות ?

Porsche 944 turbo

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהצפיות בלבד? לא.

אני לא יודע מאיפה הכסף, יצא לי לשמוע פודקאסט של מאט פארה בנושא - כדי לצאת רווחי על כול סרטון הוא משקיע בו מינימום מבחינת עריכה, עושה הכול לבד, וגם אז הסרטון גורף לו 200 דולר בנטו. ברגע שמתחילים להשקיע קצת יותר הרווח ממש מצתמצם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הכסף מצטבר

יוטיוברים מתחילים עושים $1 לאלף צפיות, אפשר לעשות גם פי 5 מזה עם הזמן.

כל עוד אתה דואג לפמפם סרטונים באופן קבוע זה מייצר הכנסה לא רק לסרטון שהעלית ממש עכשיו אלא גם לאחרים כי הערוץ נהיה פופולרי, אנשים יראו גם את התוכן הישן יותר.

עוד SUBS = עוד צפיות = עוד כסף, כמו כדור שלג.

נעזוב רגע את עולם הרכב בצד (למרות ששם אני רשום להרבה מאוד ערוצים, בעיקר מרוסיה), קח לדוגמה את הערוץ של boogie2988.

רוב הקליפים שהוא מעלה היום מקבלים 500-600 אלף צפיות, שזה עם "חוזה מתחיל" באזור אלפיים שקל לסרטון, הוא עושה 2-3 כאלה בשבוע, זה הרבה כסף.

הסרטון הכי פופולרי שלו,

קיבל קרוב ל30 מיליון צפיות, זה יותר בכיוון של "בא לי מאזדה 3 חדשה במזומן, יאללה איפה המצלמה"

אמ;לק: אפשר לעשות הרבה מאוד כסף ביוטיוב אם אתה מספיק מעניין, אבל לא בארץ (או לפחות לא בעברית). פה לא רואים כלום חוץ מ"בואנה ג'ורדי הגזמת".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
בשנתיים שלוש האחרונות כולנו עדים לתופעה דיי נחמדה ביו טיוב,

שחובבי רכב פשוט מתחילים לעשות סיקורים עצמאים ,חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות.

הדבר המשותף הוא שלכולם יש רכבים מאוד מעניינים ולא זולים בכלל,רובם הם חברה מאוד צעירים (מתחת ל30)

זה מתחלק לשתיים,

אלו שאכן הם אנשי עסקים\יזמים בחיים האמיתיים (כמו SHMEE או אלחנדרו מLTACY ) שמחזיקים 5-6 רכבים אקזוטים

ויש את האלו שטוענים שבנו את הונם פשוט מהוידואים ברשת ואלו חברה צעירים שלפי הערכה שלי עושים המון כסף,

אומנם הם לא מחזיקים בפורשה 918 או פאגנאי הוואירה אבל למבורגיני הוריקן,או מרדצס GT,או R8 או יגואר F TYPE ,כולם טוענים שהרכבים הללו נקנו נטו מכספים ביו טיוב,ולא נראה לי שהחברה הללו מטומטמים ומשקיעים את האגורה האחרונה שלהם בקניית רכב (ישנה תחזוקה,ירידת ערך ושאר ירקות של הוצאות בחיים שלא קשורות לעולם המוטורי)

השאלה שלי האם באמת אפשר לעשות כ"כ הרבה כסף מוולוגים שמקבלים בין 50 ל300 אלף צפיות ?

אני גם לא חושב שהם מטומטמים. ההשערה שלי היא שהם פשוט שקרנים.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

אף חד מהם לא מרים כסף מסרטונים. SHMEE150 עוסק בכלל בנדל''ן. אבא שלו בכלל איזה כריש שהוא לא מדבר עליו. מעבר לזה,יש להם חוזים עם חברות פרסום כי ברגע שיש המון צפיות הם כבר מתחילים לשוווק דברים ולעשות פרסום סמוי כזה או אחר. כסף לא בא מסרטונים,אלא מפרסום.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני צופה הרבה ועד בעצמי לתופעה. יש שם בני 19-20 שגורפים עשרות אלפי צפיות לסרטון שגם ערוך ברמה גבוהה. ציוד הצילום לפעמים לא היה מבייש צלם מנוסה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
הכסף מצטבר

יוטיוברים מתחילים עושים $1 לאלף צפיות, אפשר לעשות גם פי 5 מזה עם הזמן.

כל עוד אתה דואג לפמפם סרטונים באופן קבוע זה מייצר הכנסה לא רק לסרטון שהעלית ממש עכשיו אלא גם לאחרים כי הערוץ נהיה פופולרי, אנשים יראו גם את התוכן הישן יותר.

עוד SUBS = עוד צפיות = עוד כסף, כמו כדור שלג.

נעזוב רגע את עולם הרכב בצד (למרות ששם אני רשום להרבה מאוד ערוצים, בעיקר מרוסיה), קח לדוגמה את הערוץ של boogie2988.

רוב הקליפים שהוא מעלה היום מקבלים 500-600 אלף צפיות, שזה עם "חוזה מתחיל" באזור אלפיים שקל לסרטון, הוא עושה 2-3 כאלה בשבוע, זה הרבה כסף.

הסרטון הכי פופולרי שלו,

קיבל קרוב ל30 מיליון צפיות, זה יותר בכיוון של "בא לי מאזדה 3 חדשה במזומן, יאללה איפה המצלמה"

אמ;לק: אפשר לעשות הרבה מאוד כסף ביוטיוב אם אתה מספיק מעניין, אבל לא בארץ (או לפחות לא בעברית). פה לא רואים כלום חוץ מ"בואנה ג'ורדי הגזמת".

אנחנו חיים בעולם מוזר אם הסרטון הזה זוכה ל 30,000,000 צפיות.

נכון שאני תרמתי עוד פעימה לקשקוש הזה וצפיתי בעצמי. אבל לא עולה על דעתי לשתף מישהו בשעמומון הזה. וכדי להגיע ל 30,000,000 היו המונים שהמליצו לחבריהם על הסרטון הזה. אשכרה משועממים.

פורסם

שמע

כן קשקוש לא קשקוש, משועממים, חסרי חיים, תקרא לזה איך שבא לך

הוא ושכמותו עושים את מה שהם אוהבים ומקבלים על זה הרבה מאוד כסף.

הרבה מאוד אנשים בפורום לא מרוויחים בשנה את מה שהוא עשה ב37 שניות, ומי נהנה יותר? אנחנו בעבודה המסריחה עם הבוס המעצבן או הוא?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

יש את JAY LENO אספן מכוניות, יש לו מאות רכבים ומוסך מאוד מפורסם לשיפוץ רכבים, מידי שבוע הוא עושה פרק בתוכנית שלו על הרכב. אבל הוא מאוד מפורסם, הוא מופיע בטלויזיה בCNBC, יש איתו סרטי תעודה, הוא מזמין אנשים מפורסמים וגם התוכן שלו איכותי למדי. העריכה טובה, הוא מסביר בצורה מקצועית (למשל הסבר מעמיק על רכבים המונעים קיטור, יש לו אפילו שלדה עליה הוא מראה איך זה עובד בפנים).

זה תוכן איכותי ובאמת תענוג לראות. לא יודע כמה הוא מקבל מזה, מניח שהוא עושה את זה יותר בשביל הכיף כי עם אוסף מכובד כזה כניראה כסף זה לא הבעיה, אבל יש לו מאות אלפי ציפיות לכל סירטון. אבל אצלו עובד צוות שלם כדי לעשות את הסירטון: זה כולל עריכה מקצועית, צילום וידיאו מקצועי ועוד.

סרטים על רכבים שנעשים על ידי צלם אחד וקריין אחד (כל מיני ילדים בסגנון ז'ורה מרוסיה שעוד מקלל את הצופים שלו), לרוב לא מקצועיים ואי אפשר לראות אותם. העריכה לא מקצועית, הצילום לא מקצועי והתוכן חובבני לחלוטין (מלבד אי דיוקים במפרט והסברים, כל מה שהם אומרים זה פשוט ספאם כדי למשוך זמן, ממש טוחנים את המוח - מי שמסתכל סרטים כאלה בעיה שלו: "טוב חברים, אתם רואים פה כפתור, כפתור נועד כדי ללחוץ, כאשר לוחצים על הכפתור משהו קורה. הלחיצה על הכפתור מרגישה נעים, ממש אני מרגיש קליק. החומר של הכפתור זה פלסטיק אבל עם הרגשה נעימה של גומי, משהו שלא הייתי מצפה מרכב זול. פה יש חוטי חשמל, דרך חוט חשמל יכול לעבור זרם, כאשר הזרם עובר...").

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ג'יי לנו ממש לא עושה את הכסף שלו מהסרטונים של jay's garage, זה יותר שירות לקהילה.

מה שהוא מקבל משם אולי מכסה לו עלויות דלק לחודש או עלות המכונאים הצמודים.

פורסם

ג'יי לנו הוא דמות מאוד מפורסמת כבר 30 שנה. לבן אדם יש תשוקה למכוניות ומכאן התכנית שלו. זה כמו שנאמר, "שירות לקהילה".

לפי מה שאני הבנתי הם מקבלים כסף מהפרסומות שיש בסרטונים שלהם. זה תלוי בחוזה, אבל יכול להגיע לכ-20 דולר לאלף צפיות. וולוגר שעושה וולוגים על בסיס יום יומי או אפילו כמה בשבוע יכול להגיע לסכומים לא רעים. יש את פול מsuper cars of london. הבחור עבד בSB שם באנגליה כאחראי על תחום המדיה החברתית, גר אצל אימו ובמקביל מצלם את הסרטונים. איך נפל לידיו הכסף, אני לא בטוח. אם כי אני בטוח שאף אחד שם לא גורף כספים ברמה כזאת מהיוטיוב. עם כל הכבוד, כמה שתעסוק בsuper cars spotting ברחבי לונדון, זה לא יממן 70 אלף פאונד שבהם רכש R8.

אמנם, יש כאלו שכן - כמו ויטלי מvitalyzd tv ו-רוב שהם מקבלים על בסיס קבוע מיליוני צפיות, כמה פעמים בחודש. או לחלופין, SMOSH. דווח שהם מרוויחים כמה מיליונים בשנה. זה אבל ממש לא משתווה לוולוגרים הבריטיים שצוינו לעיל, שהם מגיעים למספר מועט של צפיות יחסית.

מנגד יש את לאנס שהוא מצלם מתיחות באינטרנט, קנה R8 V10 וקנה לאביו קורבט. הבחור בערך בן 19-20. לבחור יש אתר של כתבות , אני מניח שהכסף מגיע מפרסומות. כנ"ל piques, logan paul וכל חבריהם. אם תשימו לב, לכל החבר'ה שמבצעים את הסרטונים המצחיקים בפייסבוק, יש איזו מרצדס, M4 וכו' - וכו'.

רוצים לראות כסף, תראו את mr jwww. מעניין במה הוא עוסק.

פורסם (נערך)

עשרות אלפי ומאות אלפי צפיות זה צ'יפס, סרטון ויראלי בישראל עובר את הכמויות האלו.

ערוצים גדולים שמקבלים מליוני צפיות לכל סרטון מקבלים מליוני דולרים בשנה !

כן כן, לא טעיתם.

דוגמא טובה לכך הוא יוטיובר שהתחיל ממש בפתיחתו של היוטיוב, לפני עשור, בשם Pawdiepie והוא גורף מליוני סאבים וצפיות, ומתמיד בהעלאת הסרטונים באיכות טובה, עם הומור ועניין שיש לצופיו.

הבן אדם מרוויח מכך כמו שאמרתי - יותר מ5 מליון דולר בשנה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

לטים (Shmee150) הייתה אודי S5 קבריו חדשה כשהוא היה בן 17 ועדיין לא צילם סרטונים.

יש לו הורים עשירים מאוד. ומקושרים. לא מספיק רק כסף כדי להכנס לרשימות המתנה של קאיימן GT4 או וואנטג' GT8 או פורד GT.

גם לסב דלייני יש הורים עשירים. אבל הוא בסה"כ נוהג באליז.

לפול מ-SOL ולסם מ-STG יש עדיין Day-Jobs.

אני לא אתפלא אם הם רכשו את המכוניות שלהם במימון. באנגליה זה הרבה יותר קל - 200 פאונד בחודש ויש לך גולף R חדשה.

בלי מקדמות, אחרי שנתיים מחזירים לדילר.

MR JWW, שוב - הורים עשירים מאוד.

פורסם
יש את JAY LENO אספן מכוניות, יש לו מאות רכבים ומוסך מאוד מפורסם לשיפוץ רכבים, מידי שבוע הוא עושה פרק בתוכנית שלו על הרכב. אבל הוא מאוד מפורסם, הוא מופיע בטלויזיה בCNBC, יש איתו סרטי תעודה, הוא מזמין אנשים מפורסמים וגם התוכן שלו איכותי למדי. העריכה טובה, הוא מסביר בצורה מקצועית (למשל הסבר מעמיק על רכבים המונעים קיטור, יש לו אפילו שלדה עליה הוא מראה איך זה עובד בפנים).

זה תוכן איכותי ובאמת תענוג לראות. לא יודע כמה הוא מקבל מזה, מניח שהוא עושה את זה יותר בשביל הכיף כי עם אוסף מכובד כזה כניראה כסף זה לא הבעיה, אבל יש לו מאות אלפי ציפיות לכל סירטון. אבל אצלו עובד צוות שלם כדי לעשות את הסירטון: זה כולל עריכה מקצועית, צילום וידיאו מקצועי ועוד.

סרטים על רכבים שנעשים על ידי צלם אחד וקריין אחד (כל מיני ילדים בסגנון ז'ורה מרוסיה שעוד מקלל את הצופים שלו), לרוב לא מקצועיים ואי אפשר לראות אותם. העריכה לא מקצועית, הצילום לא מקצועי והתוכן חובבני לחלוטין (מלבד אי דיוקים במפרט והסברים, כל מה שהם אומרים זה פשוט ספאם כדי למשוך זמן, ממש טוחנים את המוח - מי שמסתכל סרטים כאלה בעיה שלו: "טוב חברים, אתם רואים פה כפתור, כפתור נועד כדי ללחוץ, כאשר לוחצים על הכפתור משהו קורה. הלחיצה על הכפתור מרגישה נעים, ממש אני מרגיש קליק. החומר של הכפתור זה פלסטיק אבל עם הרגשה נעימה של גומי, משהו שלא הייתי מצפה מרכב זול. פה יש חוטי חשמל, דרך חוט חשמל יכול לעבור זרם, כאשר הזרם עובר...").

ג'יי לנו היה המנחה של tonight show ב NBC עשרים שנה או משהו כזה. טלאנטים מסוגו מרויחים סכומים כמעט בלתי נתפסים, הרבה מיליונים לעונה, עליו אין צורך להתפלא מאיפה הכסף לאוסף המאוד יקר שלו.

• תוכן חדש...