Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש לכל מי שקורא ועוזר.

מונדאו 2005 , 95K .

הרכב רעד קצת, ופעם אחת המזגן כבה מעצמו, במוסך ראו שהטעינה של המצבר תקינה

וכשמדליקים מזגן זה יורד ל 11.

המוסכניק לא איתר את הבעיה, אחרי שעה הוא התקשר שזה הסתדר, כנראה כבל או חוט רופף. לא יודע בדיוק.

למחרת הרכב לא הניע. המצבר מת. טעינה של 6.5. (מצבר ורטה בן שנתיים)

הבעיה שהמצבר החדש מראה טעינה של 13.

המוסכניק אומר שהוא רוצה לשלוח את האלטרנטור (בן שנה) לבדיקה.

בנוסף עם או בלי קשר , נדלקה נורת מנוע , המחשב אמר שיש בעיה בחיישן חמצן אחורי, אבל המוסכניק כיבה את הנורה עד לתיקון, ומאז היא לא נדלקה שוב, כבר כמה ימים.

בקיצור, מישהו יכול להציע רעיון מה כדאי עכשיו לעשות ?

תודה גדולה מאד.

פורסם

לא תקין, טעינה יש לבדוק תחת עומס, כלומר להפעיל כמה שיותר צרכני חשמל. במצב זה עד כמה שאני זוכר אמור להיות כ - 13.8V

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

אלטרנטור חדש בן שנה או משופץ מלפני שנה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא קשור למונדאו - לאלטרנטור לא ממש משנה על איזה רכב הוא מותקן.

הבעיה עם המשופצים שמאוד תלוי היכו שופצו, ורובם לא יודעים לשפץ.

ישנו מקום מאוד מומלץ בפתח תקווה - חברה גדולה שמשפצת ומייצאת אפילו לחו"ל - שכחתי איך הם נקראים.

אצלם אתה יכול אפילו לשפץ את שלך במקום / לקנות משופץ / לקנות חדש.

פורסם
האלטרנטור במונדיאו גם אחרי שיפוץ לא מחזיק טוב אם אתה מתכנן להישאר עם הרכב תקנה חדש עולה באיזור ה 1500 שקל

איפה קונים אלטרנטור חדש מקורי או של ייצרן OEM כגון: בוש, דנסו, וולאו ב-1500 שקלים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לאסקורט שלי קניתי לפני מספר שנים בכ-800שח חדש של בוש (עד כמה שאני זוכר) - שם המקום מופיע באחר השרשורים הישנים שלי (אין לי כרגע זמן לחפש).

פורסם
לאסקורט שלי קניתי לפני מספר שנים בכ-800שח חדש של בוש (עד כמה שאני זוכר) - שם המקום מופיע באחר השרשורים הישנים שלי (אין לי כרגע זמן לחפש).

אין בכלל מה להשוות בין אלטרנטור המותקן באסקורט לאלטרנטור המותקן בפורד מונדאו.

פורסם

איפה ראית שהשוותי?

אבל אם בכל זאת, לשניהם תפקיד זהה. המקורי אצלי היה 50A שודרג ל-80A (מקווה שאני זוכר נכון).

פורסם

תן לי שם של מקום שניתן לרכוש אלטרנטור חדש לפורד אסקורט ב-800 שקלים (לא סיני).

התפקיד של שניהם זהה אבל יש שוני מהותי בצורת העבודה בין אלטרנטור המותקן בפורד לזה באסקורט.

פורסם

מרק, במיוחד בשבילך ביצעתי חיפוש: ד.ש. פתח תקווה.

רק שתדע, אסקורט זה גם פורד... :)

מותקן אצלי כבר מספר שנים ללא שום בעיה.

פורסם

אני מכיר את ד.ש. כבר יותר משני עשורים ואין דבר כזה אלטרנטור חדש תוצרת בוש/דנסו/וולאו/מוטורקראפט ב-800 שקלים. ייתכן שמכרו לך אלטרנטור משופץ כחדש.

רק ווסת מתח מקורי תוצרת בוש עשוי לעלות יותר מ-400 שקלים.

• תוכן חדש...