Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google Maps בטיול?

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את כל המסלול של הטיול שלנו וחילקתי אותו לימים בגוגל מפות, כל המידע הזה הועבר לאפליקציה שבטלפון ויש לי בעצם את כל הנקודות מסומנות על המפה.

השאלה אם זו אפליקציה שאפשר לסמוך עליה בטיול או שיש משהו יותר אמין שעדיף?

פורסם

שים לב שבאיזורים ללא קליטת דור 3 אתה בצרות אם לא דאגת להוריד את כל המפות מראש.

עשיתי טיול שמתבסס נטו עליה שהייתי בצרפת והגעתי לאיזור האלפים הצרפתים ומסתבר? שכמעט בכל האיזור אין קליטת דור 3 ברשת שנדדתי איתה מגולן טלקום(אורנג' צרפת),

אז מומלץ לוודא להכין את המפות באופליין כי גם במדינות סופר מודרניות כמו צרפת יש איזורים שלמים בלי קליטה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
שים לב שבאיזורים ללא קליטת דור 3 אתה בצרות אם לא דאגת להוריד את כל המפות מראש.

עשיתי טיול שמתבסס נטו עליה שהייתי בצרפת והגעתי לאיזור האלפים הצרפתים ומסתבר? שכמעט בכל האיזור אין קליטת דור 3 ברשת שנדדתי איתה מגולן טלקום(אורנג' צרפת),

אז מומלץ לוודא להכין את המפות באופליין כי גם במדינות סופר מודרניות כמו צרפת יש איזורים שלמים בלי קליטה.

אוקיי טוב לדעת. איך ניתן להוריד את המפות לאופליין באפליקציה?

פורסם

זה נמצא בהגדרות,כנס לאפליקציה של המפות,תלחץ על ההגדרות (זה הכפתור של השלוש שורות שנמצאות בריבוע של החיפוש),יהיה לך שם לבחור "אזורים באוף ליין" וזה יתן לך ריבוע כזה שכל האזור שנמצא בתוכו הוא יוריד,תעשה זום אין ואווט ותגרור עד שתגיע לאזור שאתה רוצה להוריד ותוריד.

עוד משהו שהיה לי ואני לא יודע למה קרה,כשאני טסתי לחול ליפני כ4 חודשים לטנריף (שזה אי של ספרד) הGPS שלי לא מצא אותי בכלל כל השהות שלנו שם ובטלפון של חברה שלי הGPS מצא אותנו פעם בכמה זמן בצורה לא מדוייקת ולא אמינה.

תברר את זה ואל תסתמך רק על הטלפון כי אנחנו היינו בשוק קצת מהמצב.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

ברומניה לא עבד משהו, במערב אירופה עובד בסדר.

תוריד גם אפליקציות ניווט כמו HERE לגיבוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תוריד את HERE אם אתה לא רוצה לתחבר לאינטרנט.

אתה מוריד מראש את המפות של המדינה שאתה הולך לטייל שם ואתה מסודר.

אם מדברים על מפות.

בוויז יש עכשיו את הדיבור עם שמות רחובות.

הייתי בניו יורק, וויז על עברית ומדבר אנגלית.

אייל

פורסם
זה נמצא בהגדרות,כנס לאפליקציה של המפות,תלחץ על ההגדרות (זה הכפתור של השלוש שורות שנמצאות בריבוע של החיפוש),יהיה לך שם לבחור "אזורים באוף ליין" וזה יתן לך ריבוע כזה שכל האזור שנמצא בתוכו הוא יוריד,תעשה זום אין ואווט ותגרור עד שתגיע לאזור שאתה רוצה להוריד ותוריד.

עוד משהו שהיה לי ואני לא יודע למה קרה,כשאני טסתי לחול ליפני כ4 חודשים לטנריף (שזה אי של ספרד) הGPS שלי לא מצא אותי בכלל כל השהות שלנו שם ובטלפון של חברה שלי הGPS מצא אותנו פעם בכמה זמן בצורה לא מדוייקת ולא אמינה.

תברר את זה ואל תסתמך רק על הטלפון כי אנחנו היינו בשוק קצת מהמצב.

תוריד את HERE אם אתה לא רוצה לתחבר לאינטרנט.

אתה מוריד מראש את המפות של המדינה שאתה הולך לטייל שם ואתה מסודר.

אם מדברים על מפות.

בוויז יש עכשיו את הדיבור עם שמות רחובות.

הייתי בניו יורק, וויז על עברית ומדבר אנגלית.

ברומניה לא עבד משהו, במערב אירופה עובד בסדר.

תוריד גם אפליקציות ניווט כמו HERE לגיבוי.

טס לברלין כך שאני סומך על גוגל מפות, מאמין שיהיה טוב.

הורדתי את כל ברלין לאופליין, השאלה איך אני יכול להוריד גם את המסלולים שבניתי ב-My maps דרך המחשב?

פורסם

מניסיון עם ברלין פעמיים, תוריד את HERE והיא תספיק לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מצטרף לממליצים על Here

אופציה שניה - סים גרמני ואז כל אפליקציה תעשה את העבודה. צריך לבדוק את מפות הכיסוי, אם כי סביר שכל חברה גרמנית תכסה היטב את ברלין וסביבתה.

היתרון הגדול של מפות גוגל הוא התמיכה בתח"צ. אבל שים לב שבתחתית אין קליטת GPS כך שיהיה עליך לבדוק מראש באיזה תחנות עליך להחליף רכבות ולצאת מהמערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצטרף לממליצים על Here

אופציה שניה - סים גרמני ואז כל אפליקציה תעשה את העבודה. צריך לבדוק את מפות הכיסוי, אם כי סביר שכל חברה גרמנית תכסה היטב את ברלין וסביבתה.

היתרון הגדול של מפות גוגל הוא התמיכה בתח"צ. אבל שים לב שבתחתית אין קליטת GPS כך שיהיה עליך לבדוק מראש באיזה תחנות עליך להחליף רכבות ולצאת מהמערכת.

גם HERE תומכת בתחבורה ציבורית בצורה טובה מאוד.

הפתרון שלי היה לעמוד ליד הכניסה לתחנת הרכבת ולראות איזה רכבת/רכבות אני צריך. אכן לא רק שאין קליטת GPS, לעיתים אין קליטה סלולרית כלל.

פורסם (נערך)

לא השתמשתי ב-Here במצב אונליין, לכן איני יודע עד כמה היא תומכת בתח"צ. מפות גוגל עשו זאת היטב. סה"כ התנסיתי בהן רק בעיר ניס, בהמשך אותו טיול ניווטתי גם ברכב וגם רגלית עם Here שהיתה טובה מאד - אבל לא נזקקתי לחח"צ.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

HERE יודעת לכוון רגלית גם במצב אופליין? כי עד עכשיו הייתי משתמש ב TRIP ADVISOR בשביל זה. יש שם סוג של מצפן כזה שמכוון בערך לכיוון שצריך

פורסם

מכוונת אותך רגלית בדיוק כמו ברכב, אבל מכירה גם שבילים, לא מתחשבת בחד סטריות וכו'

• תוכן חדש...