Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

תורם את חלקי הצנוע למאגר ה"חיים עם..."

הרכב נקנה בסכנות סוזוקי בלב המפרץ במבצע של "חבר" - הרכב עצמו עלה 76K ש"ח + תוספות: חלונות חשמל מאחור, מרימי שמשות, קודן, משענת יד = 79K (+-)

בוצעו הטיפולים הבאים: 10K, 20K (שני טיפולים של החלפת שמן ומסנן, טיפול 15K), 30K, 45K ו-60K. הטיפולים בוצעו במרכז השרות המרכזי בחיפה (חוץ מהשניים הראשונים שבוצעו במוסך מורשה אחר ומוסך לא מורשה שאשכרה עשה עבודה טובה יותר, נגיד, פתח את הספר רכב לראות איזה וכמה שמן צריך לשים)

הטיפולים במרכזי עלו כ- 400 ש"ח לטיפול קטן של החלפת שמן ופילטרים ועד ל1100 לטיפול קצת גדול יותר שכולל החלפת נוזל בלמים ושטויות שמחליפים בד"כ במוסכים המורשים (אטמים וברגים למיניהם). סך הכול המחירים לא מאוד גבוהים חוץ מעלות העבודה בטיפולים הגדולים יותר.

צריכת דלק- בנסיעה בין עירונית רגועה 1:18, נסיעה בינעירונית פחות רגועה 1:15

תקלות - התפרק לי השקע של המצית\ מטען והוחלף ללא עלות וההתקנות הנוספות (החלונות חשמל) עשו בעיות בגלל התקנה רשלנית.

הדלתות והפדאלים חורקים ודורשים גרוז מידי פעם.

כפתורי השליטה על הווליום בהגה התחילו לעשות בעיות (כנראה מגע רופף)

חוץ מזה הכול עדין מקורי ברכב חוץ מהגלגלים והצמיגים (הגדלתי מידה כי המקוריים של קונטי היו מחליקים כל הזמן בפניות עד כדי סכנת חיים בכביש רטוב).

קניתי את הרכב אחרי שנהגתי על אוטומט איזה 5-6 שנים אז לקח לי 2000 ק"מ (חודש בערך) להתרגל שוב לידני עם קצת עינויים לרכב - לא מספיק כדי להרוס את הקלאצ' - אני כנראה אחליף אותו בטיפול הבא למרות שהוא כנראה יסחוב עד ה-100K בעיקר בגלל זינוק בעליה לא מוצלח עם בלם יד. לא אוהב שהוא מתחבר גבוה כל כך. כנראה שגם בלמים צריך יהיה לשים חדשים (בכול זאת, 75K)

הרכב מרגיש זריז וכיפי לנהיגה, טיפה רועש בסל"ד גבוה אבל מבחינתי זה מוסיקת רקע לגיטימית, הוא רועש פחות אגב מרכבים דומים שנסעתי בהם.

הבאסה היחידה לפי דעתי זה הפלאסטיקה שמרגישה קצת זולה והגימור באופן כללי די ירוד (החריקות בדלתות).

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תצרוכת דלק בתוך העיר?

טיימינג יש שרשרת?

מצב צבע חיצוני?

האם יש ויברציות בעמידה ופעולת המדחס מורגשת יתר על המידה?

יופי של סקירה.

turboy

פורסם

דבר ראשון - תודה :)

בנסיעות עירוניות הצריכה הכי נמוכה שהגעתי אליה (בחישוב בתחנה, לא לפי המחשב) זה בערך 1:14 כשהיה איזה שבוע שהיה לי מצב רוח ללחוץ כי חצי מהזמן עמדתי בפקקים. במצב רגיל אני עושה 1:15 בערך בעיר

יש שרשרת טיימינג

הצבע - לכה מאוד רכה ומאוד קל לקבל גוון מט מעפן (יש אצלי בעבודה משהי שקנתה את אותו הרכב באותו הצבע בערך חודש אחרי). אני שמרתי על הצבע מבריק כי אני שוטף לבד ידני, כל הזמן עם וקס ולפני שנה שמתי ציפוי קראמי. אז הצבע אצלי לפחות כמו חדש :) (חוץ מכמה מכות מפתיחת דלתות כי אנשים חארות ושפשופי חניה קלים)

ויברציות אין אבל כן מרגישים את המדחס. בכל זאת מנוע קטן. יתר על המידה? לא נראה לי

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מחזק את צריכת הדלק שרשמת, אני עם 85 אחוז עירוני עושה בין 1:14 ל1:16 תלוי בפקקים והרגל על דוושת הגז. לא נצפו אצלי חריקות מהדוושות או מהדלתות אבל תודה על האזהרה על שקע המצת, אשים לב לזה יותר.

אני יכול להוסיף שהמנוע אמנם קטן וכן כשהמדחס נכנס לפעולה קצת מרגישים אותו אבל המנוע די זריז יחסית לגודלו ועושה את העבודה :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה על הסקירה, עוזר מאוד.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

• תוכן חדש...