Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיע הזמן להחליף מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון:

האם יש למישהו נסיון עם LG?

יש לי LG 628 אינדונזי, בן 6, עבר 2 דירות כולל העמסה לקומה 4 בלי מעלית, בינתיים שורד יפה.

אגב אם כבר ראית את ההיטאצ'י, יצא לראות אם הוא באמת made in japan? איזה דגם ראית? עם הדלתות זכוכית?

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בדקתי את המייד-אין, אכן הדגם עם הדלתות זכוכית

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפי דעתי מקרריםלא מחזיקים המון זמן בימינו. קח את זה שמשלב מחיר זול + אחריות ארוכה כמה שיותר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לשני המקררים זמן אחריות שגדול מהזמן (המשוער) שאני צריך שהם יעבדו, התייחסתי לזה לפני 2~ הודעות

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשאתה אומר 10 שנות אחריות - זה 1+9?

לדעתי, קח את הבקו. אבל, תנסה למצוא אותו פיזית בחנות כלשהיא, לראות שאין שום דבר שהוא דיל ברייקר אמיתי.

משכנתא זה קל

פורסם

כן, 9+1, אציין שלא ראיתי *אף* אחריות שהיא לא 1+x, כאשר אקס נע בין 4 ל9.

אנסה לראות את הבקו.

עדיין מתלבט...

פורסם

מה שבטוח - אל תקנה שום מקרר של סמסונג מסידרה RL-XX. מקררים זוועה! יש לי אחד בבית והוא משופע בתקלות. קניתי אותו כשהתחתנתי, כי כל הגיסים שלי לקחו כזה והם "מרוצים". הייתי צעיר ולא חכם. נדפקתי עם ח** מקרר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אחרי עוד מחשבות בסופ"ש,

הנטיה היא לכיוון הBEKO, בעיקר בגלל שאנחנו מאמינים שנחליף את המקרר תוך מס' שנים לא ארוך במיוחד.

אין מקרר כזה בתצוגה הקרובה אלי, שוקל האם לראות מקרר אחר שלהם בשביל להבין מה ה'סטנדרט' שלהם, או להזמין בליינד.

פורסם

מעדכן:

בוצעה הזמנה של מקרר, ושידכתי לו גם אחות בדמות מכונת כביסה. את שני המוצרים רכשתי מאתר CITYDEAL

המקרר שנבחר בסופו של יום הוא BEKO, הנה לינק.

מה שהיטה את הכף לטובתו (לעומת הLG שהוזכר בהודעות קודמות) היא האמונה שלי כי נעזוב את הבית שלנו תוך פרק זמן של 5-10 שנים, וכי לא ניקח איתנו את המקרר בגלל שהמידות שלו מאעפנות (בעיקר אילוץ הרוחב 75 ס"מ).

אעדכן עם התרשמות לאחר קבלתו - טרם ראיתי אותו במציאות ... החלטתי שאני מהמר על האינטואיציה שלי.

העלות הסופית היא 3,700 ש"ח, וישנה אחריות ל1+9 שנים.

כאמור, בנוסף הזמנתי מכונת כביסה: INDESIT עם קיבולת 8 ק"ג 1,200 סל"ד מירבי ופתח כניסה ענק, הנה לינק.

את מכונת הכביסה רכשתי לאחר חפירה כאן בפורום, והתייעצות עם מס' אנשים.

החברה INDESIT, עליה מעולם לא שמעתי, הומלצה כאן תודות לארץ הייצור (איטליה), זמינות החלפים, איכות הבניה והאמינות.

קראתי ביקורות ברשת, הם איששו את הטענה כי מדובר במוצר איכותי.

את המשקל בחרתי לאחר התייעצות עם כמה חברי קארס, בעלי משפחות (אני ואשתי כרגע מספקים קורת גג לשני חתולים בלבד). כולם טענו ש BIGGER IS BETTER, ההפרש במחיר היה זניח בין 7 ל-8 אז החלטתי ללכת על הגרסא המוגדלת כי למה לא בעצם.

העלות הסופית היא 1,800 ש"ח, וישנה אחריות לשנה. אני אוסיף עוד 150 ש"ח לניופאן וארחיב את האחריות לשנתיים נוספות.

תודה ספציפית ל Night Driver שסיפק מידע מועיל הן בשרשור אחר והן בפרטי.

אעדכן רשמים לאחר קבלת המוצרים.

תודה למי שסייע.

פורסם

תתחדש אור!

גם אני סגרתי היום על ה Haier HRF505-TS1 בכ 2,700 ש"ח (כל אלו שנעו בין המחיר הזה ל 5,000 פשוט לא הצדיקו את הפער לטעמי) ; על הרחבת האחריות למדחס לעשר שנים ב 99 ש"ח אפשר להחליט גם לאחר מס' ימים מקבלת החשבונית. 480 ליטרים, מקפיא עליון, דירוג אנרגטי B.

פורסם
מעדכן:

בוצעה הזמנה של מקרר, ושידכתי לו גם אחות בדמות מכונת כביסה. את שני המוצרים רכשתי מאתר CITYDEAL

המקרר שנבחר בסופו של יום הוא BEKO, הנה לינק.

מה שהיטה את הכף לטובתו (לעומת הLG שהוזכר בהודעות קודמות) היא האמונה שלי כי נעזוב את הבית שלנו תוך פרק זמן של 5-10 שנים, וכי לא ניקח איתנו את המקרר בגלל שהמידות שלו מאעפנות (בעיקר אילוץ הרוחב 75 ס"מ).

אעדכן עם התרשמות לאחר קבלתו - טרם ראיתי אותו במציאות ... החלטתי שאני מהמר על האינטואיציה שלי.

העלות הסופית היא 3,700 ש"ח, וישנה אחריות ל1+9 שנים.

יופי, תתחדשו! אני גם בוחר החלטות לא פעם ע"פ האינטואיציה, ולא מתאכזב!

כאמור, בנוסף הזמנתי מכונת כביסה: INDESIT עם קיבולת 8 ק"ג 1,200 סל"ד מירבי ופתח כניסה ענק, הנה לינק.

את מכונת הכביסה רכשתי לאחר חפירה כאן בפורום, והתייעצות עם מס' אנשים.

החברה INDESIT, עליה מעולם לא שמעתי, הומלצה כאן תודות לארץ הייצור (איטליה), זמינות החלפים, איכות הבניה והאמינות.

קראתי ביקורות ברשת, הם איששו את הטענה כי מדובר במוצר איכותי.

את המשקל בחרתי לאחר התייעצות עם כמה חברי קארס, בעלי משפחות (אני ואשתי כרגע מספקים קורת גג לשני חתולים בלבד). כולם טענו ש BIGGER IS BETTER, ההפרש במחיר היה זניח בין 7 ל-8 אז החלטתי ללכת על הגרסא המוגדלת כי למה לא בעצם.

העלות הסופית היא 1,800 ש"ח, וישנה אחריות לשנה. אני אוסיף עוד 150 ש"ח לניופאן וארחיב את האחריות לשנתיים נוספות.

תודה ספציפית ל Night Driver שסיפק מידע מועיל הן בשרשור אחר והן בפרטי.

אעדכן רשמים לאחר קבלת המוצרים.

תודה למי שסייע.

אחלה בחירה ואחלה מכונה. בשוק היא נמכרת גם לפעמים כמכונת Bosch מסדרת L (לא בארץ, כן?)

פורסם

עדכונים:

מקרר -

הותקן, עובד, הכל טוב. החסרון המרכזי של המקרר הוא שמגירת מוצרי החלב נמצאת נמוך, וזה לא נוח ולא ברור לי איך/למה הם בחרו לעשות זאת.

הדלתות נסגרות בואקום מאוד חזק, המקרר עצמו מקרר בצורה הרבה יותר מווסתת מהקודם, ויש בונוס קטן שהמקרר מאוד יפה שזה נחמד. אני ציפיתי שיהיה לו מראה זול אבל התבדתי.

מכונת כביסה -

או, כאן זה יותר מעניין:

היום הגיע הטכנאי לטובת ההתקנה.

בדקתי מראש וראיתי שניתן להרחיב אחריות, במקום שנת אחריות לשלוש, במחיר 150 ש"ח. התכנון שלי היה לבצע זאת, עלות שולית יחסית לתמורה (כך נדמה לי).

אשתי מתקשרת אלי בסוף ההתקנה ושואלת האם אנחנו רוצים לרכוש מהטכנאי מייצב מתח ו/או מגן אבנית, כל אחד במחיר שווה לכל נפש של 200 ש"ח. בדיקה זריזה באינטרנט הראתה שהמחירים האמיתיים של הנ"ל הם 50-100 ש"ח אז סירבתי בנימוס.

ביקשתי לבצע את האחריות, ואז הוא הסביר לי שיש שני סוגי אחריות, אחריות גרועה של +2 שנים שלא כוללת תיקוני כרטיס ו/או אבנית, ואחריות טובה שכל החכמים עושים של +3 שנים שכוללת את הנ"ל, ובנוסף מקבלים את אחד המוצרים שהזכרתי בחינם. העלות? רק 80 שקלים. הא כפול 10. קיצר 800 שקלים.

המחיר נשמע לי גבוה, וזכרתי שאנחנו חיים במזרח התיכון ולכן קרוב לוודאי שהמחיר גבוה מראש כי 'שיטת המצליח', עם זאת כיסוי של עוד שנה ובפרט כיסוי בפני נזקים לכרטיס האלק' (שזה, למיטב הבנתי, הדבר שהכי אוהב למות במכונות מהזן הזה) כן גרם לי לשקול. אמרתי לטכנאי שיברר אם ניתן לעשות את ההרחבה ב600 ש"ח. הוא מיד הסתייג אמר שאין בכלל טעם לבדוק כזה דבר, בחיים לא יאשרו בלה בלה בלה, לכן אמרתי תודה ושאני מעוניין באחריות הבסיסית.

לאחר 5 דקות אני מקבל שיחת טלפון, שנפתחת ב: "תגיד לי, האם הרגע הנחת תפילין? שרת מזמור?".

SERIOUSLY? YOU'RE GOING WITH THIS PITCH?

יסלחו לי חברי הפורום הדתיים אך באותו הרגע פשוט נשפכתי מצחוק (בדיעבד, מסתבר שאת הפיץ' האלוהי הוא התחיל על אשתי, והיא דרבנה אותו להתקשר לבעלה ולשאול האם הוא בדיוק התפלל לקבלת אחריות במחיר טוב... התחתנתי עם טרול), קיצר מפה לשם בסוף בחרתי לרכוש את האחריות המורחבת + מייצב מתח ב600 ש"ח, מתוך רציונל שההפרש בין תוכניות האחריות (350 ש"ח) מצדיק את ה+שנה והכיסוי לכרטיס.

אז המחיר הכולל של המכונה הוא 1800+600=2400 שח, והיא עם 4 שנות אחריות שמכסות הכל כולל הכל.

ומוסר ההשכל הוא שאם אתם שוקלים לרכוש שיט שטכנאי מוכר, תזכרו שכנראה (לצערנו) המחיר המבוקש אינו מחיר סגירה.

לאחר שהטכנאי עזב, אשתי מתקשרת. היה איזה קצר בתקשורת וכך אחרי שהסכמתי לבצע את האחריות המורחבת, היא קיבלה הודעה ממני שאנחנו מבצעים את האחריות הקצרה (ההודעה נשלחה קודם לכן, אך עקב בעיות אינטרנט היא קיבלה אותו באיחור). היא התקשרה לברר מה סגרתי עם הטכנאי ואמרתי לה שאכן הסכמנו על המורחבת. לאחר השיחה הטכנאי פנה אליה בפליאה: "אני לא מבין למה התקשרת לבעלך, אני הרי חובש כיפה, ברור שאני לא משקר!".

דברים אלו נאמרו בערך 5 דקות אחרי שהוא שאל אותי אם הנחתי תפילין כי בדיוק "אישרו לו באופן חד פעמי, מיוחד, משהו שמעולם בחיים אי פעם לא קרה" לתת לי הנחה. שקר ברור שמלמדים כל נציג מכירות חדש ("תעשה טלפון לבוס, תתן הנחה, תגיד שזה מיוחד - הלקוח ירגיש מיוחד וירכוש").

עכשיו - אין לי בעיה עם המשחקים המפגרים האלו, זה לא חדש ואני מבין שככה זה בעולם המכירות אז נו טוב שיהיה. אבל רבאק בנאדם, לפני 5 דקות שיקרת בסבבה שלך ועכשיו אתה משתמש בכיפה בשביל לציין שאתה בעמדת עליונות מוסרית by definition? שבגלל שאתה אדם מאמין אז ברור שאתה לא תשקר? אתה לא חושב שאתה בתכלס מבצע זילות האמונה שלך?

בוקר מעניין.

פורסם

תיתחדש :-),

בנוגע לשיט של האחריות, גם לנו זה קרה, קנינו תנור בוש ורציתי להוסיף 199 ש"ח לאחריות מורחבת ל3 שנים, הטכנאי אמר שבלי קנייית מגן הברקים האחריות המורחבת לא שווה כי היא לא תכסה את הכרטיס האלקטרוני, לכן לתנור של 2200 ש"ח לא היה שווה להוסיף עוד 400 כי כבר עדיף לשים את הסכום הזה בעוד 3 שנים בתנור חדש שגם בקושי יעלה 2000.

אגב, האם אצלך הטכאני מילא או רשם משהו? כי אצלי הוא לא רשם ולא חתם על כלום(שאלתי וביקשתי -אמר שלא צריך)- פתח והתקין, מי מבטיח לי שבעוד שנה יגידו לי שאין אחריות כי אני התקנתי בעצמי ואין שום תיעוד לטכנאי?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נראה לי שפספסת משהו - בסוף כן רכשתי את האחריות המורחבת ההיא, כך שאם הכרטיס נשרף מה שאלמד זה שצדקתי BOOYA!

העניין הוא שרכשתי *למרות* הטכנאי, ולא בזכות. כשהוא עשה לי את כל הפיצ'ים האלו זה עשה לי נורות אזהרה ענקיות במוח, אבל ניסיתי להתעלם מהרגש ולחשוב בצורה רציונלית ומשם, ומחרדת הכרטיסים, החלטתי שכן לבחור באופציה הזו.

אגב - אני עדיין לא בטוח שזו החלטה מושכלת מבחינת מיצוע: 600 שקלים זה שליש מהמחיר, לכן צריך הסתברות של 1:3 שהמכונה תתפגר תוך 4 שנים בשביל שהביטוח יצדיק את עצמו, וזה נשמע לי גבוה מדי.

מצד שני גם לשקט הנפשי יש פרמיה, אז ... יאללה, fuck it

• תוכן חדש...