Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם זה מצפצף סתם או שזה נותן רק התראות אמת ?

האוטו אצלי מיום רביעי והוא עדיין עם פחות מ 20 ק"מ על השעון, כך שהרבה לא יצא לי להתנסות בו - על פניו, בנסיעה מהסוכנות הביתה, נראה שהוא בסה"כ לא מטריד יותר מדי, אבל גם לא ממש מועיל.

אני מצטער אבל עם תרבות הנהיגה הגרועה בישראל כל אביזר בטיחות כמו חיישני רוורס (פחות שריטות בחניה) ומובילאיי (גם אם יחסיר תאונה אחת בשנה) זה מבורך

אני מכיר יותר מאדם אחד שנכנס בחפצים תוך כדי נסיעה ברוורס וכעס "כי החיישנים לא ציפצפו בזמן" - הבעיה באוטומאציה הזו היא שאנשים שאינם כותבים ב CF משתמשים בה פעמים רבות כתחליף לנהיגה מתוך אחריות והפעלת שיקול דעת - כולנו הרי יודעים שלחיישני רוורס יש דיליי שיכול להיות די משמעותי - ואני מעריך שכך יקרה גם עם מובילאיי לסוגיה. בעיני התראה בלבד, ללא אוטומאציה מלאה של מניעת תאונה היא בעלת חשיבות נמוכה.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אבל מצד שני ישראל כץ עמד במילה שלו כשכתב לי שהוא לא מתכוון להכריח (בניגוד לכתבה שפורסמה בדה-מרקר) אלא רק לתמרץ.

בכל אופן לא בבית ספרי - גם אם יתנו הנחה של 10,000 ש"ח אני לא אתקין את הדבר הזה. מבטיח.

פורסם

בצדק - הדבר הזה מצפצף כמו זקנה נודניקית, ותאמינו לי שבאוטובוס החדש שקניתי אני ממש לא נוהג כמו ילד בן 22 באיביזה FR...

אין לי כוח וכוונה ללכת שיתעסקו עם כיוונים של זה, ואפילו לא טרחתי לכבות את השיקוץ, פשוט לומדים להתעלם מכל הצפצופים הטורדניים וזהו.

פורסם
בצדק - הדבר הזה מצפצף כמו זקנה נודניקית, ותאמינו לי שבאוטובוס החדש שקניתי אני ממש לא נוהג כמו ילד בן 22 באיביזה FR...

אין לי כוח וכוונה ללכת שיתעסקו עם כיוונים של זה, ואפילו לא טרחתי לכבות את השיקוץ, פשוט לומדים להתעלם מכל הצפצופים הטורדניים וזהו.

פייזר, יש לנו מובילאיי בכמה רכבים. במאליבו הוא נוטה לצפצפנות יתר (אבל אבא שלי כבר בן 80 ומעדיף צפצופי סרק ושיסע איתה), בספארק של אשתי אין כמעט צפצופים וכשיש זה בגלל שעליתי על קו מקוקו או עיקול חד כשיש הולך רגל על המדרכה וב I25 שגם שם כמעט ואין צפצופים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...