Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל תקנות של משרד הרישוי , אם קרסו רוצים למכור לך רכב בלי מובילאיי , הם צריכים לעשות לו תקינה מחדש.

לא נכון: לגרנד סניק יש שני קודי דגם (על פי אתר משרד התחבורה), דגם אחד בדירוג בטיחות 1 - זה הדגם בלי המובילאיי - ודגם אחד בדירוג בטיחות 5 או 6 (לא זוכר) - זה כשהוא נמכר עם מובילאיי, הם לא צריכים לעשות בשבילי שום תקינה מחדש, יש להם את קוד הדגם הרלוונטי, מה שאומר שיש תקינה רלוונטית.

לגבי העלות: ההנחה שהם מקבלים היא באזור ה 2000 ש"ח, מובילאיי עולה להם בסביבות ה 1000 ש"ח, ואני הייתי מוכן לשלם להם 2000 יותר תמורת רכב בלי מובילאי, כך שהם היו מרויחים פעמיים: גם לא מתקינים את הנבלה באוטו שלי (הרויחו 1000 ש"ח), וגם אני שילמתי להם יותר על הרכב (נניח שכל הכסף הלך למיסים - מה שלא ממש היה קורה במציאות).

סתם ראש קשה וחוסר גמישות לצאת מהשטאנץ, אין כאן שום הסבר אחר.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והתשובה של נוגה מקרסו: "אנחנו מעניקים ללקוחותינו את רמת הבטיחות המקסימאלית, ולכן אנחנו לא מוסרים רכבים בלי מובילאיי שמציע רמת בטיחות גבוהה".

במילים אחרות: בולשיט.

אז למרות שאני אמור לקבל את הרכב בשבוע הבא, וכיון שהבנתי שמקרסו לא תגיע הישועה, אני אמשיך לחפש את האנשים ברנו העולמית שיקשיבו לי.

כנראה שכבר התקינו ברכב שלך את המובילאיי אז פתיחת פלסטיקה והלחמות חוטים כבר נעשו.

לא רואה איך היצרן יעזור פה בכל מקרה.

פורסם

התקינו רק אחרי ששילמתי, הם לא מתקינים לפני שמישהו מזמין את הרכב, והרכב שלי אבוד כבר מהבחינה הזו, אבל אני אמשיך להציף את הנושא ליצרן, למען ה"דורות הבאים" ולמען הוצאת העצבים שלי על היבואן.

מה שכן, לא ברור לי למה רכב עם התקנה אחת בודדה לוקח ליבואן 3 שבועות שלמים לספק - זה פשוט לא הגיוני - מסירת רכב כזה צריכה לקחת יום-יומיים לכל היותר.

פורסם

גם רכבים שבהם לא עושים שום דבר לוקח בדרך כלל "עד 14 ימי עסקים"

לא מבין את זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה הזוי בעיני - בעיקר לאור העובדה שבמותג אחר שלהם (דאצ'יה) קרסו מוסרים רכבים במקום מיד עם התשלום.

אז נגיד יום עד שמוודאים שהתשלום עבר, עוד יום להתקנות (נגיד יומיים אם יש תור), רישוי עושים כשהרכב בהתקנות, זה אומר שתוך 5 ימי עסקים אפשר בקלות למסור רכב.

אבל זה כבר לקחת את השרשור למקום אחר, פחות מעניין בעיני.

פורסם
התקינו רק אחרי ששילמתי, הם לא מתקינים לפני שמישהו מזמין את הרכב, והרכב שלי אבוד כבר מהבחינה הזו, אבל אני אמשיך להציף את הנושא ליצרן, למען ה"דורות הבאים" ולמען הוצאת העצבים שלי על היבואן.

מה שכן, לא ברור לי למה רכב עם התקנה אחת בודדה לוקח ליבואן 3 שבועות שלמים לספק - זה פשוט לא הגיוני - מסירת רכב כזה צריכה לקחת יום-יומיים לכל היותר.

ביו אם איי לקח שבועיים בלי שום התקנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Fazer - אתה לא הלקוח היחיד של היבואן. הכנה למסירה לוקחת זמן, וכח האדם המטפל במסירות בפועל גם הוא לא בלתי מוגבל.

כל לקוח שמקבל רכב רוצה לקבל את מלוא תשומת הלב, ומסירות רכב לוקחת בערך כחצי שעה.

קרסו מסרו כ-2500 כלי רכב ביולי, מתוכם בערך חצי לפרטיים. הלחץ על צוותי המסירה הוא גדול, וההמתנה בהתאם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים,

נושא ימי אספקת הרכב הוא אחד הטעונים.

הן מצד הלקוחות אשר לא מבינים מדוע לוקח ליבואן לספק רכב רק תוך שבועיים

והן מצד סוכני המכירות שלוחצים את הבונדד בשל לחץ הלקוחות שלהם.

כמה נק' למחשבה:

1. הרכב ממוקם במקום כלשהו במגרש ויש לשלוף אותו משם- לפעמים תוך הזזת עשרות רכבים אחרים שמקיפים אותו- ללא מצבר!!

2. הרכב עובר מס' תחנות: הסרת מדבקות, שטיפה, אביזרי רישוי, מס' רישוי, התקנות מקומיות והזמנות מיוחדות.

3. שחרור הרכב ממס

4.בין השלבים השונים ישנן תחנות ביקורת.

5.ביקורת אחרונה

6. תיאום מובילית ואספקה

7. בקרה באולם המכירות טרם מסירה ללקוח ותיקון ליקויים שונים באם יימצאו

עכשיו יקפצו מס' אנשים ויגידו שאת כל הנ"ל ניתן לעשות תוך 3-4 ימי עבודה והם בהחלט צודקים.

רכב בודד ניתן להכין בזמן הזה גם אם יש התקנות מקומיות.

אבל, כשיש מאות/ אלפים של רכבים בהכנות מדובר בתור לכל דבר ועניין.

ותמיד יש את מרפי שכל תפקידו הוא לעכב ולאתגר את העושים במלאכה.

בקיצור, מה שרואים מכאן לא רואים משם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ועדיין רנו בעצמם הוכיחו שאפשר גם אחרת עם שיטת העבודה של דאצ'יה שנמסרת (או לפחות נמסרה, לא יודע מה קורה שם עכשיו) במקום או יום למחרת.

כאמור זה לא באמת הדיון ולא באמת נושא בעייתי, בטח לא עבורי, אבל יש לי תחושה שעם חשיבה קצת אחרת אפשר ליעל ולקצר מאוד את התהליך.

פורסם

שיטת שלם וסע מאפשרת את קבלת הרכב פחות או יותר במקום.

אך, מדובר ברכבים שנבחרו ועבור את כל השרשרת בטרם עלייתם לסוכנות.

אם לקוח רוצה צבע אחר- אין אפשרות

אם לקוח רוצה התקנות נוספות במעמד המסירה- אין אפשרות

התוכנית הנ"ל מתאימה לדאצ'יה כי הם התקינו מבעוד מועד אכסון למס' גבוה יחסית של רכבים.

סוכנות רגילה לא יכולה לעמוד בזה, מעבר לרכב או שניים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ממתי הגרנד סניק שלך? התקינה המעודכנת כנראה כוללת את המוביל איי.

לא יסכימו להוריד את המוביל איי כי מי יוותר על הנחה של 2000 ש"ח שמגדילה להם את הרווח.[/quote

עלתה לכביש בינואר השנה .

פורסם

שיגיע הרכב תפרק את המערכת .

פורסם

Two wrongs don't make a right

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני בספק רב שיפילו על הבוחנים נוהל בדיקת אביזרי בטיחות.

• תוכן חדש...