Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה חושד שרכב עם 173000 קמ משנת 2003 זה כזה חשוד?

הרכב של אחותי, סיוויק 2003 עם 173000 ק"מ. קנתה אותה עם 140000 קמ לפני 4 שנים. הגיוני לחלוטין.

אם הרכב טופל בצורה טובה ובזמן עם חלקים טובים, בלי תאונות, לך עליו

שלומי

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מעדיף רכב שנסע קבוע קילומטראז' נמוך כגון 13,000 ועבר טיפולים בזמן במקום רכב בן 30 שנים שבקושי נסע, הגיון בריא.

זה לא הגיון בריא

רוצים משהו יותר הזוי?

בגרמניה ראיתי פג'ו 205 אוטומטית (שזה גם ככה די נדיר) עם 84 ק"מ. (לא, זאת לא טעות!)

זה הגיוני, פיזו ידועים ב"אמינות".

נקרע הכבל לפני 100 קמ.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הגיוני בהחלט.

מהסיבה הפשוטה, רכב שעמד, מקבל זלזול בטיפולים, החלפות שמן למינהם וכו' ומערכות כאלו ואחרות ברכב לא זוכות לטיפול בגלל החסכון, ראיתי את זה בהרבה רכבים שבקושי נסעו, הבעלים כלל לא מקפיד פעם בשנה לרענן את נוזל השמן או בלמים אם בכלל פעם בשנתיים וכו'.

אז כן, זה הגיון בריא מכיוון שאני קונה רכב שנוסע, לא קונה רכב שעומד, אלה אם כן זה רכב חדש שעמד בבונדד ;).

פורסם

לי יש קורולה 2007 עם 40,000 ק"מ בלבד ( ממוצע של כ 4000 ק"מ בשנה בלבד), היתה של אבא שלי לפני וגם אני כמעט ולא נוסע בה. גר שני מטר מהעבודה

,לאמא שלי יש מאזדה 2 2008 עם של 28,000 ק"מ ממוצע של כ 3000 ק"מ לשנה

לאבא שלי יש הונדה ג'אז היברידית 2013 עם ק"מ אסטרונומי של 9000 ק"מ בלבד ממוצע של 2500 בלבד

פורסם
הגיוני בהחלט.

מהסיבה הפשוטה, רכב שעמד, מקבל זלזול בטיפולים, החלפות שמן למינהם וכו' ומערכות כאלו ואחרות ברכב לא זוכות לטיפול בגלל החסכון, ראיתי את זה בהרבה רכבים שבקושי נסעו, הבעלים כלל לא מקפיד פעם בשנה לרענן את נוזל השמן או בלמים אם בכלל פעם בשנתיים וכו'.

אז כן, זה הגיון בריא מכיוון שאני קונה רכב שנוסע, לא קונה רכב שעומד, אלה אם כן זה רכב חדש שעמד בבונדד ;).

אין שום הגיון במה שכתוב !

העיניין של טיפולים לרכב תלויים בבעל רכב בלבד ועד כמה הוא אוהב את הרכב.ואין שום קשר קילומטרים ומספר שנים.

פורסם (נערך)

נכון מאוד,רכב שרכשתי היה של רופא שעבד באסף הרופא שנים ורק לשם הוא נסע כל יום מרמת גן וכך היה מצליח לעשות קרוב ל-3600 קילומטרים בשנה במשך הרבה שנים.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
אין שום הגיון במה שכתוב !

העיניין של טיפולים לרכב תלויים בבעל רכב בלבד ועד כמה הוא אוהב את הרכב.ואין שום קשר קילומטרים ומספר שנים.

אולי תפסיק לכתוב שטויות? אתה הזוי.

1. רכב צריך להיות מטופל במרווחים שנקבעו או שנה, הראשון מבינהם, עד פה זה ברור נכון? (כולל רענון בלמים פעם בשנתיים, שממש לא הרבה יודעים או עושים אלה אם כן מבקרים במוסך).

2. מה הקשר לאהבה לרכב אם יש טיפולים שצריך לעשות לפי שנה או לפי קילומטראז?

3. אנשים שלא נוסעים הרבה מזניחים אותו וזאת עובדה, אוכלוסיה שלמה, אל תשכח שיש בחוץ מלבד הפורום, עוד 6 מליון תושבים שאין להם מושג קלוש ברכבים, אתה מבין את זה בתור אדם בוגר כן?

מה הכוונה? אדם שאין לו מושג, יכול בשנתיים לעשות 15,000 עד הטיפול אבל? כאשר היה צריך להחליף שמן כל שנה גם אם לא עשה מספיק ק"מ, נכון?

כזה רכב רכשתי, מאדם שעשה כל שנה כמו שעון, גם כשעשה K4 ק"מ בשנה.

4. רכב שנוסע ומטופל כראוי זה רכב עדיף כל עוד אין לו 300,000 אלף ק"מ זה ברור, הכוונה לאחר 3 נשים, רכב עם 60,000 שנסע וטופל בזמן וכראוי ויש ספר טיפולים, זה רכב עדיף על רכב בן 5 שעמד רוב הזמן ובספק אם טופל בהתאם.

כנראה יש לך עוד הרבה דברים שלא הגיוניים מהבחינה שלך, זה בסדר גמור, אבל בבקשה, אל תחשוב שלאחרים זה לא הגיוני, כי זה הגיוני מאוד.

תכף תגיד רק כי זה רכב של רופא אז הוא מעולה... "פחחח" ממש. תתפלא עד כמה הם קמצנים בטיפולים, שוטפים במכוני שטיפה ולא באמת אכפת להם מהרכב, עבור רוב האוכלוסיה בארץ (מלבד חברי הפורום) הרכב הוא כלי מנקודה A לנקודה B, נקודה.

ככל שתפנים את זה, יוקל עלייך להבין את מה שקורה סביבך.

• תוכן חדש...