Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלות בסוזוקי SX4 שנתון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני מתכנן לקנות רכב לשמוש יומיומי בתקציב של עד 40 אלףשח

תמורה טובה לדעתי זה SX4.

מבחינת נוחות, גודל וצריכת דלק.

השאלה שלי לגבי מחלות, גיר ? מנוע ?וכו'.. ? יש למישהו לשפוך אור על הדגם הנ'ל ?

פורסם

כיעור תמידי ושמעמום מוגבר.

יתרה מכך מנסיוני, אין לרכב תקלות/ מחלות כרוניות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אמינות מופלגת, אחזקה זולה, חלפים זולים, מכלולים פשוטים לטיפול. צריכת דלק סבירה בלבד (יש טובות ממנה), הנוחות בעיקר מתבטאת בישיבה גבוהה יחסית מעבר לכך הרכב מתרסק על כל מהמורה ופס האטה. אי אפשר להתעלם מהרעש בנסיעה במהירות של מעל ל 100 קמש כאילו והרכב צועק הצילו אבל אין לו בעיה גם לשייט במהירות גבוהות יותר. אם הנאה מנהיגה הוא פקטור - אז להתרחק מאש. אם המטרה היא העברה מנקודה א לנקודה ב - זוהי קנייה מצוינת.

הבהרה - כל האמור לעיל מבוסס על סוזוקי ליאנה, שה SX4 , החליפה אותה. אני מניח שלא הרבה השתנה. בסופו של דבר זה אותו רכב (ה SX4 הוחלפה על ידי הCROSSOVER - בגדול אותה גברת רק בשם אחר...)

פורסם

דורון כני שהחזיק ונהג בכל ארבעת דורות המשפפחתיות של סוזוקי בשני העשורים האחרונים, טעות בידך.

הליאנה אכן היתה בעלת תגובות עייפות (לא משהו שהפריע לה להשלים את הפער ברמזור אחרי 100 מ') וקרוב לודאי שהדור הראשון של ה-SX4 דומה (לא נהגתי בגרסה זו)

השינוי הגדול חל ב-2010 כאשר ה-SX4 קיבלה מנוע מעודכן והפכה מרכב שמגיב באיטיות לרכב זריז ודי מהיר (כמובן, בהתקם לקיגוריה שלו). הקרוסאובר יותר נוח אבל פחות זריז - המעבר מתיבה לפלנטרית לרציפה לקחה לו משהו מהתגובה, תמורת חסכון בדלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דורון כני שהחזיק ונהג בכל ארבעת דורות המשפפחתיות של סוזוקי בשני העשורים האחרונים, טעות בידך.

הליאנה אכן היתה בעלת תגובות עייפות (לא משהו שהפריע לה להשלים את הפער ברמזור אחרי 100 מ') וקרוב לודאי שהדור הראשון של ה-SX4 דומה (לא נהגתי בגרסה זו)

השינוי הגדול חל ב-2010 כאשר ה-SX4 קיבלה מנוע מעודכן והפכה מרכב שמגיב באיטיות לרכב זריז ודי מהיר (כמובן, בהתקם לקיגוריה שלו). הקרוסאובר יותר נוח אבל פחות זריז - המעבר מתיבה לפלנטרית לרציפה לקחה לו משהו מהתגובה, תמורת חסכון בדלק.

התיבה הרציפה בין התיבות המעצבנות לפעמיים הרכב מחליט לא להגיב לי וזה מתורגם בקפיצות קטנות...(מרגיש כאילו אני נוהג על M ולא בדקתי שלא) .

מה שאהבתי ברכב שהוא טכנולוגי(למרות שגם הטכנולוגיה ברכב מאוד מטומטמת לפעמים , המחשב טוען שהוא לא מזהה את המפתח למרות שהמפתח בדיוק 3 סנטימטר ממנו) .. הדובדבן שבקצפת בקרוסאובר זה ההגה אני חייב לציין לא יותר מדי רך ולא יותר מדי קשה (עצוב שזה הדבר הכי טוב ברכב).

בקיצור מה יש להגיד על הרכב הזה? שנאה טהורה

פורסם

ראיי שהגבת - כבר ידעתי מה יכתב בסיכום.

את הסיפור של הודעות ההתנעה עדיין לא הבנתי - מתי ההתנעה תקינה (הודעות לבנות) ומתי חריגה (הודעות צהובות) - וגם מה משמעות ההודעות הצהובות.

מערכת ההתראות (הודעות אדומות) מצויינת.

הודעה על אי זיהוי מפתח הופיעה לי פעם אחת - כאשר חזרתי לרכב מונע אחרי שהתרחקתי ממנו כמה מטרים (אשתי נהגה, אבל המפתח היה בכיס שלי). במצב הזה הוא דרש הצמדת המפתח לכפתור ההפעלה. ככל הנראה יש מנגנון של זיהוי מאובטח על ידי NFC בנוסף למנגנון הזיהוי הרגיל (שלהבנתי תלוי בשידור אקטיבי מהמפתח, על חשבון אנרגיית הסוללה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפעמים כשאני מנסה לכבות תאוטו המערכת מחליטה שהמפתח רחוק ממנה יותר מדי למרות שהמפתח סנטימטר ממנה

• תוכן חדש...