Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קצר וקולע. האם יש לעיריה סמכות להורות או לפנות רכב ללא טסט וללא ביטוח אשר חונה במתחם החניה של הבלוקבו אני גר? הרכב הוא במצב נסיעה, תקין לחלוטין רק אין לו טסט מפאת חוסר תקציב.

העירייה שלי עושה עליי שרירים בעקבות צרות עין של אנשים שחושקים בחניה למרות ואני מדגיש, למרות שהם לא גרים בבלוק שלי בכלל.

אני לא תופס אף חניה של דייר אחר. המתחם שייך לכל הבלוק.

תודה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפי מה שאני זוכר כן בגלל שאין לו טסט, אם היה לך טסט הם יכולים לקפוץ.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אירוניה או טימטום לשמו, כנראה שאם לא תהיה לי ברירה אחרת אז אני אעשה טסט. לאחר מכן, הרכב יחזור כשלאחר כבוד לחנות באותה נקודה בה הוא חנה לפני "התקרית". אז מה העיריה עשתה בזה בדיוק? אני מבין שיש מצבים שישנם גרוטאות שמהוות סכנה לציבור. מדובר ברכב תקין לחלוטיו. רק לנקות את האבק, לחבר את המצב, לסובב את המפתח והרכב מתניע.

הרכב במצב מכני תקין לחלוטין ובר כושר לנסיעה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אני משער שהרציונל מאחורי הדרישה של העיריה הוא שרכב שלא שולמה עבורו אגרת רישוי אינו זכאי להשתמש בתשתיות ציבוריות וזה כבר הגיוני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני משער שהרציונל מאחורי הדרישה של העיריה הוא שרכב שלא שולמה עבורו אגרת רישוי אינו זכאי להשתמש בתשתיות ציבוריות וזה כבר הגיוני.

איזה תשתית ציבורית בדיוק? הרכב נמצא במתחם חנייה של הבלוק בו אני גר. מגיעה לי חניה מתוקף היותי דייר.

הרכב היה כך במשך כמה שנים עד אשר שכנה מבלוק אחר שלא קשורה בכלל חושקת במקום החניה. היא הלכה לעירייה והתלוננה על הרכב.

אני מנסה להבין עד לאיזו חוצפה הישראלים מסוגלים להגיע?

מזכיר לי את משל "כבשת הרש".

פורסם

הקפאת את הרשיונות של הרכב? אם לא, תוכל להחזיר אותו לכביש רק אם תשלם את כל האגרות שלא שולמו ומדובר מדבריך על תקופה ארוכה ״כמה שנים״. ואז זה יוצא מאוד לא כדאי.

פורסם
איזה תשתית ציבורית בדיוק? הרכב נמצא במתחם חנייה של הבלוק בו אני גר. מגיעה לי חניה מתוקף היותי דייר.

הרכב היה כך במשך כמה שנים עד אשר שכנה מבלוק אחר שלא קשורה בכלל חושקת במקום החניה. היא הלכה לעירייה והתלוננה על הרכב.

אני מנסה להבין עד לאיזו חוצפה הישראלים מסוגלים להגיע?

מזכיר לי את משל "כבשת הרש".

עיקר השאלה מתבססת לטעמי בשאלה - של מי השטח? זה שזה נמצא במקביל לבלוק לא אומר שזה בבעלות תושבי הבלוק.

האם מדובר בשטח הבלוק ונמצא בבעלות משותפת של הדיירים? אם כן, לעירייה לא אמורה להיות

התערבות בבניין.

במידה ומדובר בשטח עירוני, כל אחד (לפי החלטת העירייה) יכול להיכנס ולהחנות שם את רכבו,

באפשרות העירייה להחליט מה תנאי החנייה במקום - ובהחלט בסמכותה לדרוש ממך לפנות רכב עם רישוי לא תקף

שעומד כגרוטאה ולא זז מהמקום.

פורסם

לפי חוק שמירת ניקיון, לרשות מקומית יש סמכות להורות לתושב לפנות גרוטאת רכב הנמצאת בשטח ציבורי או בשטח פרטי.

רק אם זהו שטח השייך לעסק לפירוק רכבים (כלומר, יש ו רישיון עסק מתאים) - מותר להחזיק גרוטאת רכב בחצר העסק.

במידה ולא תסלק את הרכב במשך פרק הזמן שהעיריה הקציבה לעניין - יש לה סמכות לפנות את הגרוטאה ולדרוש ממך (בתור הבעלים) החזר הוצאות עבור סילוק הגרוטאה.

למי שלא נוח להתעמק בחוק עצמו, אני מצרף קישור לנוהל של עירית אריאל בנושא

http://bit.ly/28PJJ9Z

פורסם

לא יודע לגבי עיריית אריאל - שטח פרטי משותף של הבניין או חנייה פרטית בטאבו איננה

מעניינה של העירייה מהם הסדרי וצורת החנייה במקום. יש וועד בית ובהסכמה בין בעלי הנכס מחליטים מה יקרה,

לפי הצורך באי הסכמה פונים לבימ"ש.

גם הנוהל שצירפת לא תומך בטענתך:

רשות מקומית רשאית לסלק גרוטאות רכב שהושלכו ברשות הרבים או ברשות היחיד, למעט

גרוטאות המצויות בחצרו או מקום עסקיו של מי שמחזיק בהן כדין.

כך או כך, ניראה שכאן מדובר בכלל בשטח עירוני, כך שכמובן שיש מקום להתערבות העירייה.

פורסם

המקום בו רכבך חונה הוא שטח ברשות הרבים, לכן יש לה סמכות לפנות אותו משם, אם הוא לא זז מעל 60 יום, אחרי שהתרתה בך לעשות זאת בעצמך.

אם מקום החניה הוא פרטי ( וזה לא המקרה אצלך ) אתה יכול להחזיק גרוטאה כזו , או אם אתה סוחר בגרוטאות והרכב נמצא בתחומי עסקך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשכנה מהבלוק האחר מותר לחנות שם? אם כן זו לא חנייה לדיירי הבניין אלא סוג של חניה ציבורית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לשכנה מהבלוק האחר מותר לחנות שם? אם כן זו לא חנייה לדיירי הבניין אלא סוג של חניה ציבורית.

מי אמר שמותר לה להחנות שם? להרבה אנשים בארץ ובעולם לא מותר לעשות דברים והם בכל זאת עושים אותם. זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. אני בחיים לא הייתי חושב ומעיז להחנות את הרכב שלי במתחם חניה של בלוק אחר. רק ישראלים חוצפנים מרשים את זה לעצמם. שימו לב, התופעה הזאת אינה מתייחסת לנושאי חניות בלבד אלא מתפרסת לנושאים אחרים בשלל תחומים בחיים. החוצפה הזאת והגישה המוטעית של "מגיע לי" נראית גם בכבישים, בתור לקופה בסופרמרקט וכיוצא בזאת. אגואיסטיות ואנוכיות של אנשים שהולכת וגוברת מיום ליום.

• תוכן חדש...