Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי לא ברור מהתיאור אם לכל דירה יש חניה אך ורק שלה בחניון הזה או שזה מגרש חניה בצמוד לבניין, שטבעי שהדיירים יחנו בו אבל עדיין מוגדר כחניה ציבורית.

בכל אופן אין לך יותר מדי מה לעשות חוץ מטסט לרכב או להעביר אותו למקום אחר. אם הגברת תתפוס לך את החניה, תעשה בדיוק כמוה ותתלונן שיגררו אותה מהמקום שלך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום לכולם, עדכון זה עתה.

ניגשתי לעירייה למחלקה המשפטית בעקבות מכתב רשום שהם שלחו לי הביתה. הבאתי תמונות של החניה, הרכב וכל מה שרלוונטי.

ראשית ביררו האם זה שטח עירייה או שטח פרטי מסתבר שזה שטח פרטי.

שנית, הממונית הסבירה לי והיא התעקשה שלעיריה יש סמכות להורות לבעל רכב להזיז את הרכב (רגיל לא אספנות) גם מתוך גינה פרטית שלו במידה ואין לרכב טסט.

גם אם הרכב נמצא בחניה פרטית שלך היא טוענת שלפי החוק אסור להעמיד את הרכב באותו מקום מעל ל 60 ימים, הסברתי שגם אם אני אעביר את הרכב טסט הוא יחזור לאוטו מקום ולכן זה מגוחך. (היא כנראה מתכוונת לחניה בכביש) אבל זאת כבר בעיה זניחה שהרי אפשר להעביר את הרכב ממקום למקום. עוד היא טענה שזה בניגוד לחוק להעמיד רכב ללא טסט.

יש סוד קטן שאני רוצה לספר לכם. העירייה לא סתם "התעוררה" משנתה ככה סתם. אחרי הכל הרכב תקין לחלוטין, רק לחבר מצבר, להניע ולנסוע. אמרתי לממונה בעירייה שאני מבין שזה סיפור שלא ייגמר כי מישהו שחפץ בחניה הלך לעיריה והתלונן. לפיכך הסיפור הזה יחזור על עצמו פעם אחרי פעם. הפיתרון היחידי והטוב לכולם היא להעביר את הרכב טסט וכך לאף אחד לא יהיה קייס. לא לעיריה ולא לאותו איש "נחמד" שחפץ בחניה. דיברתי בצורה מאוד מנומסת, הקשבתי לדבריה ולטענות שלה. הסברתי לה שיש לי בעיות אישיות שכרגע גוזלות ממני זמן רב והיא הסכימה לתת לי הארכה בזמן בכדי שאוכל לטפל בכל הדברים. לחצנו ידיים ונפרדנו לדרכינו.

כפי שאתם רואים, משתלם לדבר עם אנשים בצורה מנומסת ורגועה.

נ.ב

רק כדרך אגב,

רכב אספנות תקין לא נחשב כגרוטאה, הוא נהנה מזכויות מיוחדות. אין שום בעיה להעמיד רכב אספנות בשטח פרטי ללא טסט ללא מגבלת זמן. נכון לעכשיו. יש מצב שזה משתנה מעיריה לעירייה. עליכם לבדוק את זה עם המחלקה המשפטית בעיריה באזור מגוריכם. הפוסט הנ"ל מתייחס לרכב רגיל או רכב מיושן ולא לרכב אספנות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

^^^

המצב החוקי לא השתנה בעקבות זאת שקיבלת ארכה של לפנים משורת הדין.

לא ברור לי מהיכן הבאת את הכללים המיוחדים לרכב אספנות.

הם לא בחוק, אולי בנוהל של רשות מקומית כזו או אחרת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא אמרתי שהמצב השתנה. הם עדיין מבקשים שאני אזיז את הרכב ומתעקשים על כך. לעומת זאת, כפי שרשמתי, הסברתי לה שכרגע אני במצב אישי שגוזל ממני זמן וכסף ולכן אני זקוק לתוספת זמן. היא סגרה איתי על תאריך שעד אז הבעיה חייבת לבוא על פתרונה אחרת הרכב ייגרר ואני אשא בתוצאות.

כאמור, אף אחד לא רשם שהעיריה "שכחה" מהעניין.

לגבי רכב אספנות, לפי מה שנהוג בעיר שלי, רכב אספנות במצב תקין ולא איזו גרוטאה בלי גלגלים על בלוקים עם פנסים שבורים ובלי חלונות. רכב תקין אשר נמצא בשטח חניה פרטית לא מעיניינה של העיריה. שוב פעם, זה מה שנהוג בעיריה אצלי, מדובר ברכב תקין ושטח פרטי. לכן רשמתי שכל אחד צריך לבדוק את הנושא עם המחלקה המשפטית בעיריה שלו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...