Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

הבנתי שהרקולס כבר סגר ויהיה קשה להשיג ONR.

אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את החומר הנדיר הזה או חומר מקביל ברמה דומה, אשמח.

תודה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרקולס לא סגר, ביקרתי שם לא מזמן וקניתי ONR ירוק.

יש במלאי כחול וירוק לפי מה שראיתי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ניגשתי לחנות וקניתי. זהו.

את הבקבוק הגדול הוא מוכר ב 80 (לא יודע כמה מ"ל הוא) את הבקבוקון הקטן הוא מוכר ב 30 ש"ח.

תהנה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני קניתי לפני איזה חודשיים באפקס את הירוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניגשתי לחנות וקניתי. זהו.

את הבקבוק הגדול הוא מוכר ב 80 (לא יודע כמה מ"ל הוא) את הבקבוקון הקטן הוא מוכר ב 30 ש"ח.

תהנה

באסה שצריך לגשת לחנות:| תושבי הצפון הרחוק סובלים ממחסורים:-(

פורסם
באסה שצריך לגשת לחנות:| תושבי הצפון הרחוק סובלים ממחסורים:-(

גם עבורי זאת בעיה, אמנם באר שבע לאיזור המרכז זאת נסיעה של שעה, לכל היותר שעה וחצי, אבל אין לי טעם בנסיעה מיוחדת בשביל לקנות ONR.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש לי שלושה ליטרים של onr כחול, ושני ליטרים של ירוק.

מוכן להחלפה על a45/rs3.

מאיזור המרכז.

מצחיק שלאחד החומר הזה הוא כמו זהב ולשני.. אני מנקה איתו את האסלה כרגע, פשוט משפריצים ומורידים את המים זאת הדרך היחידה שהמוצר לא מצריך באפינג ;)

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
גם עבורי זאת בעיה, אמנם באר שבע לאיזור המרכז זאת נסיעה של שעה, לכל היותר שעה וחצי, אבל אין לי טעם בנסיעה מיוחדת בשביל לקנות ONR.

אני עובר באזור מידי פעם וגם חבר שלי מגיע לבאר שבע פעם בשבוע.

אם תרצה? אקנה לך בקבוק או יותר ואביא לך אותם. לשיקולך.

• תוכן חדש...