Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעונין לקנות מערכת לרכב ברמה גבוהה ווהבחירות שלי הן:

קומפוננטים אחורה קדימה של Polk audio דגם MM6501 שמעתי אותו ואהבתי אומנם קצת יקר (1400 לזוג כולל מיסים) אבל נותן בראש.

מגבר גם של Polk audio לרביעיה שלמעלה מדגם PA 4000.4 האם הוא מספיק לרמקולים שלמעלה איך המגבר הזה?

לגבי סאב הכיוון שלי זה Power Acoustik BAMF-122 ניראה סאב יחסית חזק האם כדאי? איזה מגבר כדאי לשדך לסאב הזה ? צריך משהו שמוציא בסביבות ה1500 RMS ב-4 אום

כל החלקים מגיעים מארה"ב לידיעתכם.

איזה HU לשדך למערת הנ"ל?

האם צריך קבל מתאים? איזה גודל ?

לגבי איטום דלתות ופח הרכב חשבתי להזמין GTMAT שמעתי עליו דברים טובים מישהו התנסה?

אשמח אם תתנו חוות דעת לגבי מה שהצגתי לכם .

אם יש לכף תחליף בתקציב של 6500 בערך כולל איטום אולי בלי התקנה רק חחח אז בכיף אבל שהחלקים יהיו שקולים בעוצמתם למה שהצגתי.

דרך אגבב הרכב שהרכיבים אמורים להישתל בו זה הונדה סיויק 2006 (עדיין לא הוחלט אם סדאן רגילה או בריטית 3 דלתות)

תודה לכל העזורים :)

אשמח גם את תציעו מתקין אמין באיזור פתח תקווה שיעזור לי להרכיב הכל ולכוון בצורה הכי טובה שאפשר.

תודה לכולם

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

בקשר לקומפוננט הרוב ממליצים רק על מקדימה אז יכול להיות שכדאי לך להביא סט מסדרה חזקה יותר ורק זוג אחד.

אם אתה רוצה אתה יכול לקנות קומפוננט של hybrid audio מסדרת clarus כמו שיש לי הוא עולה באזור ה1400 והוא מעולה. המחיר שלו בחו"ל באזור ה600 דולר. אתה גם מוזמן לשמוע אותם אצלי לפני שאתה קונה אני גר קרוב אליך

פורסם

תודה על התגובה המהירה הקומפ' של פולק אמור לקבל מהמגבר שרשמתי משהו כמו 175RMS מפני שהם בתדר של 2.7OHM.

והמקולים מוצהרים משהו כמו 125 לאחד

לגבי הייבריד אודיו אני עכשיו אחפש עליהם עוד פרטים

כרגע סיוויק 05'

פורסם

סליחה על הדאבל

בנוסף לכך האמת ששמעתי את הסיויק עם קומפוננט מאחורה ואין צרימה באוזניים שומעים אותם יחסית טוב שם בסוף,

והסיבה שאני רוצה גם קומפוננוט מאוחר זה בגלל העוצמה של הסאב הPOLK נותנים MID ו- HIGH מעולה ושידוך עם סאב חזק נתן לחבר שהיה לו אותם אחלה תוצאות.

כרגע סיוויק 05'

פורסם
מגבר מונו שנותן 1500rms ב 4 אום של מותג יקח לך יותר מחצי תקציב אם לא יותר

לחבר היה סיני ואחלה סיני האמת שדחף סאב של 1200 ולא נשרף אומנם קצת התחמם אבל עבד טוב דווקא

איזה אתה ממליץ לי לצורך העיניין?

כרגע סיוויק 05'

פורסם

מה ההתרגשות מהסאב הזה עם נצילות של 81.3dB ב-1w/1m? (וכן, אני יודע שיש עוד דברים חוץ מזה)?

תמצא סאב עם נצילות 84 ואתה יכול לחתוך הספק בחצי. תמצא סאב עם נצילות 87 ותוכל לחתוך שוב חצי (תאורטית).

ולמה צריך 1500W ב-4 אוהם?

יש שני סלילים של 2 אוהם. אפשר למצוא מגבר שיתן הספק כזה גם ב-1 אוהם.

בדקת עלויות שילוח של חלקים כבדים כמו סאב ומגברים?

יש ציוד נפלא בפורום יד שניה. הייתי מעיף מבט מעמיק שם.

אילו עוד רמקולים יצא לך לשמוע?

לגבי איטום, בצע חיפוש. הנושא עלה רבות לאחרונה כולל חומרים תחליפיים שניתן להשיג יחסית בזול בארץ.

פורסם
לחבר היה סיני ואחלה סיני האמת שדחף סאב של 1200 ולא נשרף אומנם קצת התחמם אבל עבד טוב דווקא

איזה אתה ממליץ לי לצורך העיניין?

בהצלחה

פורסם
מה ההתרגשות מהסאב הזה עם נצילות של 81.3dB ב-1w/1m? (וכן, אני יודע שיש עוד דברים חוץ מזה)?

תמצא סאב עם נצילות 84 ואתה יכול לחתוך הספק בחצי. תמצא סאב עם נצילות 87 ותוכל לחתוך שוב חצי (תאורטית).

ולמה צריך 1500W ב-4 אוהם?

יש שני סלילים של 2 אוהם. אפשר למצוא מגבר שיתן הספק כזה גם ב-1 אוהם.

בדקת עלויות שילוח של חלקים כבדים כמו סאב ומגברים?

יש ציוד נפלא בפורום יד שניה. הייתי מעיף מבט מעמיק שם.

אילו עוד רמקולים יצא לך לשמוע?

לגבי איטום, בצע חיפוש. הנושא עלה רבות לאחרונה כולל חומרים תחליפיים שניתן להשיג יחסית בזול בארץ.

לא מתרגש ממנו כל כך ראיתי אותו את ההספק שלו המחיר שהוא יחסית זול אז חשבתי למה לא.

אין לי בעיה גם לתת לו 1800 ומעלה באום אחד פשוט חשבתי שזה יותר יעיל וידידותי למגבר לעבוד בארבע אום.

בנוגע לשילוח בדקתי עלויות למגבר וסאב

העלויות לא מהגבוהות ניתן להתמודד איתן בלי בעיה.

האמת היא שלא שמעתי עוד רמקולים ואת hertz hsk165 דווקא בא לי לשמוע היות ויש להם הספק דומה ל-polk mm6501

החבר מלמעלה המליץ גם על hybrid audio clarus והשוותי אותם עם הפולק וההרץ

נשמע דווקא טוב השאלה היא במחיר.

אם יש אפשרות להשיג איטום תחליפי בארץ זה מעולה כי המשלוח של 36sqft יחסית יקר בגלל המשקל.

תודה על התגובה והייעוץ

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כרגע סיוויק 05'

פורסם

המגבר יהיה אחלה חברמן אם לעבוד ב4 אוהם. בחיי איזה שטויות.

אתה מסתכל על מספרים של וואטים ומתלהב.

אני ממש לא ממליץ לך לייבא רמקולים סאבים ומגברים. תקנה הכל מקומי ותחסוך כאב ראש ועלויות לא צפויות.

כנ״ל לגבי איטום - דיינמאט מהארץ.

תגיע לאחד המפגשים ותשמע סטים שונים לפני שתינעל על מותג שהוא כבר לא כזה מתקדם בתחום.

פורסם

דוד, אני חושב שאיטום אפשר ללא בעייה לקנות גם בחול, אפשר לעבוד עם מוצרים תחליפיים.

מה שכן, וואטים שרשומים לא אומרים כלום, זה סתם נתון שלא אומר כלום על המוצר, מעבר לזה יש נתונים הרבה יותר חשובים ברמקולים, במגברים... S/N, THD. ברמקולים גם הנצילות וגם איזה סוג של תיבה צריך לפי נתונים של סאב משפיעים הרבה יותר מוואטים.

וואט זה לא יחידת מדידה לעוצמת הקול.

IMHO שלי, בזבוז של כסף עם תכנון לא נכון.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

איזה ציוד ג'וניור מוכר בימינו?

פותה"ש, בצע חיפוש בפורום אודות ישראל ג'וניור.

הוא יושב עכשיו בפתח תקווה.

התקנה איכותית מובטחת.

פורסם

אבצע חיפוש עליו תודה רבה

Rezo אתה יכול להמליץ לי על משהו בעוצמה ואיכות דומה למותג שנתתי הן מבחינת מחיר וקלות להשגה בארץ

לגבי סאב אשמח אם תמליצו לי על משהו חזק ובשרני שיפריע לשכנים .

תודה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

כרגע סיוויק 05'

• תוכן חדש...