Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבלי קשר , הגיחוך שלכם על דברי פותח האשכול לא נראה טוב.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

לפני שנולדת הייתה פרסומת שכבשה את המדינה "דור הג'ינס שותה קווינס".

קנה בקבוק אורג'נדה בכדי להרגע.

איזה כייף לי :)

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התאומים היו חלק ממתקפה מסודרת של אטיופים בכלל!

תסתכל בחתימה!

קרינה ממיסה פלדה

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עד לפני כמה שנים חשבו שוועידת בילדרברג זאת גם קונספירציה של פארנואידים. Just saying

לגבי בניין מספר שבע הטענות הן שבבניין היה המון חומר סודי שלא רצו שיגיעו אליו ולכן הורידו אותו. לא חובב תאוריות קונספירציה אבל אי אפשר לגחך ולבטל כל אחת מהן כי פשוט אין לנו מספיק מידע כדי להפריך את כולן. יש אנשים שרוצים לפעול רק לפי ההגיון שלהם ולכן ההגיון אומר שלא מצאו חללית ברוזוול אלה היה סתם מטוס ניסוי. יכול להיות שכן יכול להיות שלא אבל אני אישית ממש לא אצחק בביטול מול הפרצוף של כל האנשים שעבדו שם ונשבעים שראו חללית וחייזרים. בכל זאת זה מצריך צעד אמיץ מאוד כדי להגיד דבר מופרך כל כך.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אם יבואו ויראו עובדות והוכחות חותכות שזה אמיתי, אז אפשר לקבל את זה שזה אמיתי.

כל עוד מדובר באנשים שממלאים חללים של מידע במידע מפוברק (או בזדון או כתוצאה מדפקט במחשבה שלהם) ומדמיינים דברים, לא תודה.

זו הבעיה עם תיאוריות קונספירציה, שיש המון "עובדות" שהן פשוט לא נכונות.

במקום להגיד "אין לי מספיק מידע" פשוט ממציאים אותו בשביל שזה יתאים לדפוס החשיבה שלהם.

יש משהו שנקרא Confirmation Bias.

גגלו את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ פרנקוס, זה קצת מזכיר אמונה באלוהים, לא? :wink:

פורסם
עד לפני כמה שנים חשבו שוועידת בילדרברג זאת גם קונספירציה של פארנואידים. Just saying

והיום, לעומת זאת, חושבים שמדובר בקונספירציה של פרנואידים (לינק).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

באמת התאכזבתי. רוצה סוף יותר מגניב? אם הפרוטגוניסט צריך לחזור בזמן לדאוג שהפעם jfk כן ימות כדי שהכל יחזור לקדמותו רק שדברים בדרך משתבשים והוא צריך לעשות את העבודה בעצמו ורק אחרי שהוא יורה ועוצרים את לי הארווי פתאום מכה בו שהוא הsecond shooter שמככב בכל התאוריות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שלח תסריט לעונה 2!

אני גם התבאסתי מהסוף המוזר. אבל פסדר הסדרה עצמה הייתה מספיק טובה כדי שאני עדיין אמליץ עליה.

אני קיוויתי שפשוט לא משנה מה הוא לא יצליח לעצור אותו, והPAST יזמבר אותו ואת כל מי שניסה לעזור לו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תאכלס העלילה ופראנקו כיפרו על הסוף אבל בכיף הם עושים עונה שניה. אולי מישהו מצליח לחזור מהעבר, יש המון שאפשר לעשות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
ואם תחפשו תמצאו באינטרנט שמעולם לא נחתו על הירח והכל צולם באולפן טלביזיה (זה באינטרנט אז ברור שזה נכון)

נחתו על הירח לפני כחמישים שנה ומאז לא חזרו על התעלול הזה, למה?

בטח הסיבה היא שהיום יש המון טלסקופים ואמצעי מעקב כך שקשה לעשות נחיתה (או אי נחיתה) על הירח מבלי שהדבר יתגלה. מה הפתרון?

בוחרים יעד רחוק יותר לדוגמא מאדים, לשם אין עיניים פרטיות צופות ואפשר למכור לציבור הכל.

פורסם
נחתו על הירח לפני כחמישים שנה ומאז לא חזרו על התעלול הזה, למה?

בטח הסיבה היא שהיום יש המון טלסקופים ואמצעי מעקב כך שקשה לעשות נחיתה (או אי נחיתה) על הירח מבלי שהדבר יתגלה. מה הפתרון?

בוחרים יעד רחוק יותר לדוגמא מאדים, לשם אין עיניים פרטיות צופות ואפשר למכור לציבור הכל.

או אולי בגלל שכל משימות הירח התקיימו כדי להראות למי יש יותר גדול, ואחרי שהאמריקאים ניצחו התברר להם שזה בזבוז של מיליארדים להטיס משימות לגוש אבן צחיח

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...