Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. כואב לי הלב. רק לפני חודש וחצי רכשנו רכב חדש מהיבואן. היום ירדתי בבוקר לחנייה, והבחנתי בשקע בקוטר קטן בדלת ובשריטה. כנראה מכת דלת. לחלק מהאנשים בארץ הזאת פשוט לא איכפת, אין טיפת כבוד לרכבים אחרים, פשוט מכעיס מאוד. ניסינו להסיר את השקע עם פומפה-לא כלכך עזר. מה עוד ניתן לעשות?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא הולך עם פומפה, תזמין אינסטלטור.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

במקרים כאלה רק PDR להוצאת שקעים. לא הכי זול ותלוי בגודל של השקע אם הוא קטן מספיק העניין יסתכם בכמה מאות שקלים.

להבא שאתה מנסה להוציא את המכה עם פומפה ברכב חדש, קח בחשבון שאתה עלול "לשבור" את הצבע בנקודת העיקום שלו ולגרום לנזק גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
במקרים כאלה רק PDR להוצאת שקעים. לא הכי זול ותלוי בגודל של השקע אם הוא קטן מספיק העניין יסתכם בכמה מאות שקלים.

להבא שאתה מנסה להוציא את המכה עם פומפה ברכב חדש, קח בחשבון שאתה עלול "לשבור" את הצבע בנקודת העיקום שלו ולגרום לנזק גדול יותר.

למזלי ככל הנראה לא נגרם נזק נוסף מהשימוש בפומפה. אתה בעצם רוצה להגיד לי שעל כל אידיוט שיפתח את הדלת שלו על הרכב שלי-אצטרך לשלם מאות שקלים? פגיעות מדלתות הן דבר שכיח, לא? האם באמת כדאי להשקיע ולבצע PDR? כואב הלב על הרכב בכל אופן..

פורסם

בפעם הבאה תהיה חכם ותחנה רחוק מאחרים, תחשוב 20 פעם לפני כל חניה. אין מה לעשות, זאת בעיה רצינית וכאב לב

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
בפעם הבאה תהיה חכם ותחנה רחוק מאחרים, תחשוב 20 פעם לפני כל חניה. אין מה לעשות, זאת בעיה רצינית וכאב לב

זה לא תמיד עוזר.

כל הרכב שלי מלא דפיקות מהשכן, למרות שאני מתרחק ממנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור לך ממזמן אמרתי לפנצ'ר לו את הגלגלים עד שהוא יבין.

לפותח שרשור, תשתדל לחנות רחוק אין מה לעשות, רק ככה אני מצליח להמנע מזה באופן מירבי ( חונה ליד קיר לא בין רכבים ולא בחניות עמוסות).

לא אמרתי שבכל שקע שיעשו לך תתקן במאות שקלים, זו בחירה שלך - אבל זו הדרך היחידה להוצאת לחיצות מהפח בצורה נקייה ואסתטית ללא עיוותים בפח.

ראיתי כבר כמה "חכמולוגים" שעשו את זה עם פומפה ולחץ על הפח מהצד הפנימי וגם עם מים חמים. התוצאה היא שהלחיצה יצאה מהמקום אבל הפח והצבע מסביב נשאר מעוות ולפעמים סדקים בצבע.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

פגיעות דלתות זה ממש לא שכיח לצערנו.

10 דקות במרפסת וראיתי כבר 4 רכבים בשכונה שהחנו ודפקו את הדלת על הרכב ליד [נכנסו לשכונה בערך 9-10 רכבים]

בין אם זה בחורה שיוצאת עם שקיות, פותחת את הדלת עם הרגל ודופקת אותה ברכב ליד,

או בחורה שחונה כלכך צמוד וגם כשהיא פותחת את הדלת [דופקת] ובקושי מצליחה לצאת, היא עדין לא קולטת שהיא צמודה מידי [בצד השני יש בערך חצי חנייה ריקה].

או סתם מישהו שזורק זין ורוצה לצאת בנוח כאילו כל החנייה של אבא שלו.

מה שבטוח, אני חונה בכביש הראשי מאחורה הבניין.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם
שלום לכולם. כואב לי הלב. רק לפני חודש וחצי רכשנו רכב חדש מהיבואן. היום ירדתי בבוקר לחנייה, והבחנתי בשקע בקוטר קטן בדלת ובשריטה. כנראה מכת דלת. לחלק מהאנשים בארץ הזאת פשוט לא איכפת, אין טיפת כבוד לרכבים אחרים, פשוט מכעיס מאוד. ניסינו להסיר את השקע עם פומפה-לא כלכך עזר. מה עוד ניתן לעשות?

ניסיתי לצלם. הרכב לבן, והשקע לא בולט למצלמה..

אני עם אותה בעיה בדיוק כמו שלך בדיוק אותו דבר אבל ממש

סופרב 2016 הרמת גימור הכי גבוהה. כואב הלב איך לאנשים לא אכפת

ולמי שמציע לחנות במקום מרוחק זה לא עוזר, כי אנחנו כן מקפידים על לחנות מרוחק מאנשים

פורסם
פגיעות דלתות זה ממש לא שכיח לצערנו.

10 דקות במרפסת וראיתי כבר 4 רכבים בשכונה שהחנו ודפקו את הדלת על הרכב ליד [נכנסו לשכונה בערך 9-10 רכבים]

בין אם זה בחורה שיוצאת עם שקיות, פותחת את הדלת עם הרגל ודופקת אותה ברכב ליד,

או בחורה שחונה כלכך צמוד וגם כשהיא פותחת את הדלת [דופקת] ובקושי מצליחה לצאת, היא עדין לא קולטת שהיא צמודה מידי [בצד השני יש בערך חצי חנייה ריקה].

או סתם מישהו שזורק זין ורוצה לצאת בנוח כאילו כל החנייה של אבא שלו.

מה שבטוח, אני חונה בכביש הראשי מאחורה הבניין.

אז זה כן שכיח, כי זה קורה הרבה :)

פורסם

אני משתדל לחנות ליד מכוניות יקרות או מכוניות שברור שלבעלים שלהן אכפת מהן. מרצדסים יקרות (לא מרצדסים ליסינג עפתי על עצמי), אלפות מושקעות, GTI למיניהן. אלה אנשים שאכפת להם מהרכב שלהם ולכן אכפת להם גם מהרכב של אחרים.

• תוכן חדש...