Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מה לעשות. זו בדיוק הסיבה שאני תמיד חונה בטור ולא במקביל. מעדיף ללכת גם עוד 100 מטר ולא להיות בחרדה שמא איזה טמבל/ית יפתחו עלי את הדלת. שני הדנטים היחידים שיש לו היו כשהחנתי את הרכב שלי מכוסה בחנייה פרטית בזמן שהייתי בחול - כנראה שזה לא הספיק כדי שישימו לב. שבוע אחרי זה החלטתי להחנות את הרכב בצמוד ל"אי תנועה" שנמצא בחניה ואז הגיע השכן החוצפן שכנראה פתח עלי את הדלת ואמר לי " זה לא בסדר לחנות פה - יש לך חניה " אז כמובן שעניתי בחזרה " אם היית יודע להיזהר על הרכבים שלידך ולא לפתוח עליהם דלתות אז הייתי חונה בחניה שלי " מאז לא שמעתי ממנו...

כשבחוץ יש לך ילדים עם אופניים חשמליים שמשעינים את האופניים החשמליים שלהם על הרכב או חושבים שהרכב שלך זה משטח ציור, זה לא יותר בטוח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני אוכל אותה משני הצדדים, מצד שני שכנה מפגרת שפותחת דלתות ללא הבחנה ומצד שני שכן שמחנה מאד צמוד, ויש ימים שאני בקושי יכול לצאת מהאוטו מהצפיפות.

לאחרונה המכה שהכי כאב לי עליה זה בכנף הקדמי, אשכרה שקע ענק של דלת, מאותו הזמן כשאחד מהרכבים החונים נמצאים בחניה אני לוקח מרווח של דלת משניהם ולא מעניין אותי אם אני תופס לו רבע מהחניה.. לאחרונה הם למדו לקח והם מחנים במרווח סביר ממני, מסתבר שככה נלחמים בשכנים חרא.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
אני אוכל אותה משני הצדדים, מצד שני שכנה מפגרת שפותחת דלתות ללא הבחנה ומצד שני שכן שמחנה מאד צמוד, ויש ימים שאני בקושי יכול לצאת מהאוטו מהצפיפות.

לאחרונה המכה שהכי כאב לי עליה זה בכנף הקדמי, אשכרה שקע ענק של דלת, מאותו הזמן כשאחד מהרכבים החונים נמצאים בחניה אני לוקח מרווח של דלת משניהם ולא מעניין אותי אם אני תופס לו רבע מהחניה.. לאחרונה הם למדו לקח והם מחנים במרווח סביר ממני, מסתבר שככה נלחמים בשכנים חרא.

הקטע היותר הזוי אצלי, זה שהשכן הצליח לדפוק לי את הכנף למרות שיש לנו מקום חניה פנוי שאנחנו גולשים אליו (באישור כמובן) ואני משתדל להתרחק ממנו.

אתה רואה שאני מתרחק, אתה לא מבין את הרמז שאני לא רוצה שתהיה צמוד אליי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
זה ישראלי במיטבו, דבר איתו על זה ואולי הוא יבין, ואם לא אמץ את השיטה שלי :wink:

עכשיו חונה לידי שכן אחר ש"רק" פותח דלתות.

פורסם
הפיתרון הוא חניה פרטית או התקנה של ציפוי בדלתות.

הציפוי סופג את הפגיעות אבל זה מכער אותו.

פורסם
הציפוי סופג את הפגיעות אבל זה מכער אותו.

הציפויים היקרים יודעים "להתאחות" עד רמה מסויימת של פגיעה.

ועדיין עדיף שרק הציפוי יפגע.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
אני משתדל לחנות ליד מכוניות יקרות או מכוניות שברור שלבעלים שלהן אכפת מהן. מרצדסים יקרות (לא מרצדסים ליסינג עפתי על עצמי), אלפות מושקעות, GTI למיניהן. אלה אנשים שאכפת להם מהרכב שלהם ולכן אכפת להם גם מהרכב של אחרים.

אני תמיד מסתכל על דופן הדלת של הרכב שאני עומד להחנות במקביל אליו, ואם אני שם לב לקילופי צבע אני מתרחק מיד ומחנה ליד בעלי רכבים ששמים הגנה על דופן הדלת ממכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לרוב גם אני כזה, אם חייב לחנות ליד מישהו אחר- חונה ליד רכבים טובים ושמורים, כאלו שלפחות נראה שהבעלים אוהב אותם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...