Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דור לך ממזמן אמרתי לפנצ'ר לו את הגלגלים עד שהוא יבין.

לפותח שרשור, תשתדל לחנות רחוק אין מה לעשות, רק ככה אני מצליח להמנע מזה באופן מירבי ( חונה ליד קיר לא בין רכבים ולא בחניות עמוסות).

לא אמרתי שבכל שקע שיעשו לך תתקן במאות שקלים, זו בחירה שלך - אבל זו הדרך היחידה להוצאת לחיצות מהפח בצורה נקייה ואסתטית ללא עיוותים בפח.

ראיתי כבר כמה "חכמולוגים" שעשו את זה עם פומפה ולחץ על הפח מהצד הפנימי וגם עם מים חמים. התוצאה היא שהלחיצה יצאה מהמקום אבל הפח והצבע מסביב נשאר מעוות ולפעמים סדקים בצבע.

הוא לא יבין, יש לו רכב חברה. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני משתדל לחנות ליד מכוניות יקרות או מכוניות שברור שלבעלים שלהן אכפת מהן. מרצדסים יקרות (לא מרצדסים ליסינג עפתי על עצמי), אלפות מושקעות, GTI למיניהן. אלה אנשים שאכפת להם מהרכב שלהם ולכן אכפת להם גם מהרכב של אחרים.

זה סיכון, מניסיון אני אומר שבעלי רכבי יוקרה לא מעניין אותך מהרכב שלידם, אלא רק משלהם, אני מדי יום רואה מישהי יוצאת מג׳יפ מרצדס אחרי שהיא מחנה, כואב הלב על הרכבים שלצידה.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התגובות.

בעל הסופרב-צר לי על כך שאתה חווה את החוויה הלא נעימה הזו גם כן.

באשר לעצה שניתנה עם הפומפה הייעודית-האם יש טעם לנסות אותה, או שעדיף להשאיר את הפגיעה כמו שהיא? (לא הצלחתי לצלם אותה בשום צורה-גם לא באמצעות וידאו. הרכב לבן, הפגיעה פשוט לא בולטת, צריך להתאמץ בשביל להבחין בה-אבל היא קיימת).

יצא לי להסתכל היום על לא מעט רכבים, בין אם חדשים ובין אם ישנים, ולכולם, למי פחות ולמי יותר, יש מכות כאלו או אחרות, קטנות או גדולות יותר. כאלו שנגרמו ע"י עגלות סופר, ע"י דלתות ואלוהים יודע ממה עוד.תאמינו לי שאני משתדל לחנות כמה שיותר רחוק מאחרים, אני תמיד משתדל בחניונים להיצמד לקירות, לחנות תמיד בקצוות וקרוב ככל האפשר למדרכה, ומה לא-אבל עדיין, לא תמיד זה עוזר. ולא, אין לי חנייה פרטית. הבעיה במדינה הזו היא היעדר תרבות "שמירה על רכבים". כאשר ביקרתי בגרמניה למשל, הרכבים שם פשוט נראו נהדר, נדיר היה לראות רכבים עם מכות כאלו או אחרות. בארץ הדבר מאוד נפוץ ואפילו מקובל. אני אישית מאוד פדנט ופרפקציוניסט, קשה לי לראות את המכה הזאת, אף על פי שאינה בולטת לעין. אגב, אני מעריך כי אני יודע מאיזה רכב המכה הגיעה-כנראה שאחד הילדים של השכן פתח את הדלת האחורית ופגע ברכב שלנו. אין לי הוכחה לכך, אך על הדלת נותר צבע שתואם את הרכב של השכן (שחנה לידי). הצבע הוסר ע"י אבא שלי שחשב בתחילה שמדובר בלכלוך, ורק אחר כך הבחין במכה. אגב, אבא שלי (הרכב בבעלות משותפת שלי ושלו) פחות מייחס חשיבות למכה, אני זה שרותח מעצבים עוד מאתמול בבוקר.

פורסם

"כאשר ביקרתי בגרמניה למשל, הרכבים שם פשוט נראו נהדר, נדיר היה לראות רכבים עם מכות כאלו או אחרות."

כל כך נכון. הרכבים שם יותר גדול והחניות צפופות יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
זה סיכון, מניסיון אני אומר שבעלי רכבי יוקרה לא מעניין אותך מהרכב שלידם, אלא רק משלהם, אני מדי יום רואה מישהי יוצאת מג׳יפ מרצדס אחרי שהיא מחנה, כואב הלב על הרכבים שלצידה.

צודק לחלוטין, אחדד שאני משתדל ללכת על רכבים שהם יותר אהבה ופחות פוזה, גולף GTI למיניהן, ג'ולייטות שמורות (כי כמו הג'יפ מרצדס שראית יש גם הרבה ג'ולייטות בידי בעלים לא אוהבים).

אני לא אשכח את היום שנסעתי להרצליה פיתוח וראיתי מזרטי שננהגת על ידי אדם שלא נציין את המין שלו אבל כן נציין שהיא מחזקת סטראוטיפ כואב, יוצאת מהחניה ומשפשפת את הבמפר הקדמי בצורה שמאוד ברור שהיא עשתה כבר עשרות פעמים לפני, אין מה לעשות, יש הרבה אנשים שבשבילם הרכב הוא דרך להגיף מא' לב'.

לפות"ש, זאת אחת הצרות של לקנות רכב חדש, אתה צריך להיות זה שיהרוס אותו ראשון. צריך ללמוד לשחרר, כאב לי מאוד על המכה הראשונה של הרכב שלי (שאמנם נקנה יד 2 אבל היה שמור מאוד), צריך להבין שזה יקרה ואם לא בא לך להיכנס להוצאה כספית אינסופי, צריך to pick your battles. אם זה מאוד כואב לך בעיניים ויש לך את הכסף לך לPDR ותתקן, אבל אם מדובר ברכב A לB שתחליף עוד 3 שנים.... תעשה את השיקול ותישן עליו כמה לילות.

פורסם
צודק לחלוטין, אחדד שאני משתדל ללכת על רכבים שהם יותר אהבה ופחות פוזה, גולף GTI למיניהן, ג'ולייטות שמורות (כי כמו הג'יפ מרצדס שראית יש גם הרבה ג'ולייטות בידי בעלים לא אוהבים).

אני לא אשכח את היום שנסעתי להרצליה פיתוח וראיתי מזרטי שננהגת על ידי אדם שלא נציין את המין שלו אבל כן נציין שהיא מחזקת סטראוטיפ כואב, יוצאת מהחניה ומשפשפת את הבמפר הקדמי בצורה שמאוד ברור שהיא עשתה כבר עשרות פעמים לפני, אין מה לעשות, יש הרבה אנשים שבשבילם הרכב הוא דרך להגיף מא' לב'.

לפות"ש, זאת אחת הצרות של לקנות רכב חדש, אתה צריך להיות זה שיהרוס אותו ראשון. צריך ללמוד לשחרר, כאב לי מאוד על המכה הראשונה של הרכב שלי (שאמנם נקנה יד 2 אבל היה שמור מאוד), צריך להבין שזה יקרה ואם לא בא לך להיכנס להוצאה כספית אינסופי, צריך to pick your battles. אם זה מאוד כואב לך בעיניים ויש לך את הכסף לך לPDR ותתקן, אבל אם מדובר ברכב A לB שתחליף עוד 3 שנים.... תעשה את השיקול ותישן עליו כמה לילות.

את הסוזוקי בלנו שהייתה לנו החזקנו 16 שנים. גם את הרכב הזה, פיאט טיפו, אנחנו מקווים להחזיק כמה שיותר. אחי, המכה נגרמה לא אחרי שנה שנתיים, אלא אחרי חודש וחצי בלבד. עם סטטיסטיקה כזאת, בעוד שנה אמורות להיות כבר כמה מזכרות כאלו..

אני מנסה לשחרר, זה לא קל, כנראה שאצטרך להשלים עם המצב, זאת המדינה בה אני חי, ודברים כאלו ימשיכו לקרות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

משתתף בצערך חבר,גם אני עם רכב חדש פחות מ-48 שעות שכן שלי שהחנה מאחורי את הג׳יפון שלו פתח את הדלת האחורית והוציא חתיכה מהצבע.פשוט כאב לב.

אי אפשר להבין את חוסר האיכפתיות שיש לאנשים כאן.פשוט לא להאמין.

אבל הורדתי את השכן מהבית שלו באמצע ופשוט רציתי לפרק אותו,מה גם שאני אדאג להוציא ממנו פיצוי כספי.

מה שמנחם שרק פה מבינים את האהבה שיש לנו לרכבים.

שוב צר לי ידיד .

פורסם

מה שמדהים זה שלאחרים זה לא ברור... גם אם הרכב שלך עוד שניה מתפרק ולא אכפת לך ממנו, מאיפה האומץ לדפוק רכוש של אדם אחר ולהתייחס לזה כעניין שבנורמה?

לי קרה מקרה עוד יותר מעצבן, למרות שזה חלק באשמתי...

חניתי ליד מכולת של ערסים, שכרגיל מוציאים את כל הסחורה שלהם לרחוב כאילו הוא שלהם בטאבו, שמו עגלה ובה פחמים, והייתה לי הרגשה שהיא עוד תיפגע ברכב באזור, אם לא בשלי.

הזזתי אותה, וכמובן שחזרתי היא הייתה בין הרכב שלי לרכב של מישהו אחר, שריטה ענקית ל2 הרכבים, ברמה שהורידה צבע.

הכל מתחיל מלמעלה, אם הייתה פה משטרה רצינית הייתי שוקל להזמין, אם לעירייה היה אכפת, הייתי שוקל להתלונן, אבל זה פשוט לא מעניין אף אחד, על תרבות בין אנשים אני בכלל לא מדבר.

פורסם

הפתרון: קבוצת רכישה למשתמשי קארספורום בלבד.

דמיינו לרגע בניין שבו לא צריך לחשוש מה עובר על הרכב שלך בכל רגע, חנייה שהרכבים שלה מסודרים כמו חיילים, עם מתחם לשטיפת רכבים.

לפרטים ורכישה SportsCar יזמות והשקעות בע״מ

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק לפני כמה ימים, חניתי מול אחת החנויות שהייתי צריך, אני חניתי את הרכב בדיוק באמצע החניה, בול בין שני הקווים.

הגיעה איזו מאזדה 3 דור ראשון שכולה נראית "מתפרקת", חנתה לידי באלכסון ופתחה את הדלת על הרכב שלי. לא התאפקתי וצעקתי לה שתיזהר על הרכב שלי. היא אמרה שלא קרה שום דבר, אז הסברתי לה מה בדיוק קרה. "כולה רכב, אף אחד לא מת" כדבריה. אמרתי לה שאצלה זה כולה רכב אז שתעשה עם שלה מה שהיא רוצה ושתיזהר על שלי. בעלה בכלל ישב בצד הנהג ולא הבין מה קרה.

מעצבן מאוד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה נושא שמאוד כואב לי בחברה הישראלית, הזילזול ברכושו של אחר ולא משנה אם זה מרצדס או רנו ישנה.

מתחיל בדברים הקטנים של לכלוך המרחב הציבורי וקלות ונדליזם קטן.

הכל מתחיל בחינוך ובכבוד האדם.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
הפתרון: קבוצת רכישה למשתמשי קארספורום בלבד.

דמיינו לרגע בניין שבו לא צריך לחשוש מה עובר על הרכב שלך בכל רגע, חנייה שהרכבים שלה מסודרים כמו חיילים, עם מתחם לשטיפת רכבים.

לפרטים ורכישה SportsCar יזמות והשקעות בע״מ

יאללה, תקים את הפרויקט, אני קונה.

זה נושא שמאוד כואב לי בחברה הישראלית, הזילזול ברכושו של אחר ולא משנה אם זה מרצדס או רנו ישנה.

מתחיל בדברים הקטנים של לכלוך המרחב הציבורי וקלות ונדליזם קטן.

הכל מתחיל בחינוך ובכבוד האדם.

ככה זה כשיש חוסר חינוך וחוסר תרבות, מינימום כבוד בין בני אדם אין פה, אתה רוצה שיהיה פה כבוד לרכוש?

תעיר למישהו שיפתח עליך דלת, במקרה הטוב הוא יגיד לך שאתה הזוי ומה אתה רוצה ממנו בכלל? זה כולה חתיכת פח. במקרה הרע נפלת על איזה חמום מוח שידקור אותך או יכה אותך.

אתה מצפה מאנשים פה יותר מדי, יש פה עדיין שד עדתי ואנשים פה שונאים אחד את השני ולא מכבדים את מי ששונה מהם במשהו, מאחלים מוות לאשכנזים/מזרחים וכו', מהאנשים האלה אתה באמת מצפה משהו? אתה רציני?

אני מזמן התייאשתי כבר.

רכב בן חצי שנה, שתי הדלתות ספגו פגיעות תודות לשכן "החמוד" שחונה לידי. האיש לא מסוגל לפתוח את הדלת בעדינות, הוא פותח אותה עד הסוף. מה אכפת לו, יש לו רכב חברה.

מזל שיש לי ציפוי שסופג את זה, ועוד שנה וחצי - שנתיים אלך להוריד אותו ואיישם אחד חדש או משהו. :evil:

ועוד משהו, למען האמת, נראה לי שהדור הנוכחי שגדל עכשיו יהיה עוד יותר גרוע. אני לא יודע איך אצליח להתמודד עם זה.

פורסם (נערך)
בדיוק לפני כמה ימים, חניתי מול אחת החנויות שהייתי צריך, אני חניתי את הרכב בדיוק באמצע החניה, בול בין שני הקווים.

הגיעה איזו מאזדה 3 דור ראשון שכולה נראית "מתפרקת", חנתה לידי באלכסון ופתחה את הדלת על הרכב שלי. לא התאפקתי וצעקתי לה שתיזהר על הרכב שלי. היא אמרה שלא קרה שום דבר, אז הסברתי לה מה בדיוק קרה. "כולה רכב, אף אחד לא מת" כדבריה. אמרתי לה שאצלה זה כולה רכב אז שתעשה עם שלה מה שהיא רוצה ושתיזהר על שלי. בעלה בכלל ישב בצד הנהג ולא הבין מה קרה.

מעצבן מאוד.

אתה הזכרת לי מקרה שקרה לפני הרבה זמן,

לפני 5/6 שנים הייתה לי שברולט סאוונה ישנה שמאוד אהבתי ושמרתי עליה,החנתי את האוטו בחניה של הסינמה סיטי בראשלצ והמתנתי לחברים שיבואו .בזמן ההמתנה החנתה לידי מישהי ופתחה את הדלת שלה בעוצמה כזאת למזלי לא קרה לי כלום לרכב הערתי לה בעדינות אך מכיוון שראיתי שאין עם מי לדבר מפני שהיא הייתה מאותגרת שיכלית ומאותגרת משקל העדפתי לעצור את הוויכוח.

אבל שאני הייתי צריך לצאת פתחתי את הדלת של הסאוונה שלי ומפה תתנו לדמיון שלכם להבין איזו הפתעה נשארה לה...

עריכה אחרונה על ידי ROEY.A
פורסם
יאללה, תקים את הפרויקט, אני קונה.

ככה זה כשיש חוסר חינוך וחוסר תרבות, מינימום כבוד בין בני אדם אין פה, אתה רוצה שיהיה פה כבוד לרכוש?

תעיר למישהו שיפתח עליך דלת, במקרה הטוב הוא יגיד לך שאתה הזוי ומה אתה רוצה ממנו בכלל? זה כולה חתיכת פח. במקרה הרע נפלת על איזה חמום מוח שידקור אותך או יכה אותך.

אתה מצפה מאנשים פה יותר מדי, יש פה עדיין שד עדתי ואנשים פה שונאים אחד את השני ולא מכבדים את מי ששונה מהם במשהו, מאחלים מוות לאשכנזים/מזרחים וכו', מהאנשים האלה אתה באמת מצפה משהו? אתה רציני?

אני מזמן התייאשתי כבר.

רכב בן חצי שנה, שתי הדלתות ספגו פגיעות תודות לשכן "החמוד" שחונה לידי. האיש לא מסוגל לפתוח את הדלת בעדינות, הוא פותח אותה עד הסוף. מה אכפת לו, יש לו רכב חברה.

מזל שיש לי ציפוי שסופג את זה, ועוד שנה וחצי - שנתיים אלך להוריד אותו ואיישם אחד חדש או משהו. :evil:

ועוד משהו, למען האמת, נראה לי שהדור הנוכחי שגדל עכשיו יהיה עוד יותר גרוע. אני לא יודע איך אצליח להתמודד עם זה.

אם אתה יודע ממי מגיעה המכה, ממזמן הייתי שולח לו קבלה לתשלום

פורסם

אין מה לעשות. זו בדיוק הסיבה שאני תמיד חונה בטור ולא במקביל. מעדיף ללכת גם עוד 100 מטר ולא להיות בחרדה שמא איזה טמבל/ית יפתחו עלי את הדלת. שני הדנטים היחידים שיש לו היו כשהחנתי את הרכב שלי מכוסה בחנייה פרטית בזמן שהייתי בחול - כנראה שזה לא הספיק כדי שישימו לב. שבוע אחרי זה החלטתי להחנות את הרכב בצמוד ל"אי תנועה" שנמצא בחניה ואז הגיע השכן החוצפן שכנראה פתח עלי את הדלת ואמר לי " זה לא בסדר לחנות פה - יש לך חניה " אז כמובן שעניתי בחזרה " אם היית יודע להיזהר על הרכבים שלידך ולא לפתוח עליהם דלתות אז הייתי חונה בחניה שלי " מאז לא שמעתי ממנו...

• תוכן חדש...