Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG3 - רק 54,900 - מציאת השנה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום התפרסמה מודעה של לובינסקי על הוזלה משמעותית ל- MG3. רק 54,900 !

מה מקבלים במחיר הכי זול בארץ לרכב חדש 2016 (לא יד ראשונה ליסינג...) :

- קודם כל - לא רכב מיני - אלא סופר מיני מרווח.

- מנוע 1500 עם 105 כ"ס.

- גיר ידני.

- 5 שנות אחריות מלאות.

- עיצובי צבעים ודוגמאות לפי בחירה.

לפי הסקירה פה באתר מדובר ברכב שאולי אינו פאר היצירה אבל בהחלט סביר.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1507/MG/3

http://mg-israel.co.il/campaign/2016/minisite/?utm_source=GOOGLE&ref=google_search&gclid=Cj0KEQjwnIm7BRDSs42KxLS8-6YBEiQAfDWP6F1CXamvwTxwIR0-cLt81xcdysuzJHncyHOSwiG4WuIaApOK8P8HAQ

מה דעתכם?

מציאה או פחנוע שתמורתו מפוקפקת?

IMG_20160616_142729.jpg

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם

תחרות מול דאצ'יה סנדרו.

למה שקארספורום לא ירימו את הכפפה ותעשו מבחן משווה בין שניהם (אפשר להוסיף גם מיקרה וספייס סטאר ידניות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הMG3 היא לא סופר-מיני אלא "באמצע" ביחד עם מיקרה, ספייס סטאר וסלריו

רמת האבזור classic לדעתי לא תזיז להם אפילו את ה40 רכבים שבמבצע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קוף נינגה - בזמן שטחנתי בוטנים (בתצורת במבה) בדקתי את קביעתך הנחרצת. מסתבר שאיננה קשורה כלל למציאות.

ה MG3 בוודאות סופר מיני וגדולה מכל אילו שהזכרת -

מיקרה, ספייס סטאר וסלריו. (שלא לדבר על רכבי מיני קטנים עוד יותר שהיא מתומחרת כזולות שביניהן).

רוצה להווכח?

רכב / אורך / בסיס גלגלים.

ספייס / 371 / 245

מיקרה / 378 / 245

סלריו / 360 / 243

ואילו ה MG3 ? מימדיה במרכז קטגורית הסופר מיני המובילות - אורך 402 , בסיס גלגלים - 252.

תשווה לבאות:

פיאסטה - 397 / 249

פז'ו - 208 - 396 / 254

פולו - 397 / 248

בלאנו - 400/ 252

איביזה - 406 / 247

פורסם

דווקא נראת לי להיט..

נראת לא רע בכלל מסיקור שראיתי ביוטיוב (אחת שנראת בדיוק כמו השמאלית בעיתון )

5 שנות אחריות ! ,105 כוח סוס , 10.5 ל100 שזה לגמרי סביר

דאשבורד פלסטיקי וקליקים פלסטיקים בכפתורים אבל גם אצל המתחרות שלה הסיפור אותו דבר

חיסרון אחד שעולה אולי רק לי ואישית .. סין .

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

היה פה בחור שקנה את הרכב וסקר אותו. זה היה לפני כשנה. הרכב כנראה היה כל כך טוב שהוא כבר עבר למשהו אחר, וגם זה היה לפני כמה חודשים כנראה.

* מתנצל מראש על הספקולציות. מה שאני מתכוון להגיד, זה שכנראה בכל זאת ה-MG הזה לא מציאה.

פורסם

@במוולבן עם מספרים אני לא יכול להתווכח, חמש דקות בסביבת הMG (וספציפית ה"קלאסיק") יעבירו בדיוק את התחושה שהמספרים מנסים להסוות.

נוחות נסיעה שמזכירה לי אלטו אבל מלמטה, צריכת דלק של משפחתית גדולה, מחסור באבזור מאוד אלמנטרי (כיוון גובה למושב נהג? BT?), שמירת ערך לא ברורה, אמינות לא מוכחת, מחויבות מוטלת בספק של היבואן כלפי המותג שלא מצליח להתרומם כבר שנים, שלושה כוכבי בטיחות בלבד. (ולשם שינוי לא מדובר על רכב שהורידו לו כוכב בגלל אביזרים)

אני גם ארשה לעצמי להיות גזען ולהגיד שזה made in china.

"מלטפי הפלסטיקים" למיניהם גם לא ימצאו את מבוקשם פה, ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה התלוננתי על איכות הרכבה של רכב כלשהו. פה - כן.

לפני שרכשתי את הסנדרו ביקרתי באולם של לובינסקי כדי לבדוק אולי אנחנו מפספסים פה רכב נהדר במחיר מעולה, או שיש הצדקה כלשהי ל"תופעת העדר" שנמנעים מהMG ונוכחתי לדעת שיש דברים בגו.

יש מספיק רכבים טובים יותר במחיר הזה, שום חידוש, מבחינתי NEXT.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

העיצוב יותר טוב מסנדרו, אבל לגמרי הייתי מעדיף את הרומניה - כי שם יש רכיבים מוכחים שכבר הראו שהם אמינים, כולל פלסטיקה.

עדיין יש קליאו עתיקות יומין מ-2001 שנוסעות עם המנועים האלה וגם הפלסטיקה נראית בסדר, יחסית לרכבים בני 15.

הפלסטיק החלול הזה בMG נראה לי כמו משהו קלאסי לקבל סדקים אחרי שנתיים באדיבות השמש הישראלית.

פורסם
היה פה בחור שקנה את הרכב וסקר אותו. זה היה לפני כשנה. הרכב כנראה היה כל כך טוב שהוא כבר עבר למשהו אחר, וגם זה היה לפני כמה חודשים כנראה.

* מתנצל מראש על הספקולציות. מה שאני מתכוון להגיד, זה שכנראה בכל זאת ה-MG הזה לא מציאה.

תסתכל על השרשורים שלו, חלק מהם נפתחו על הפג'ו וחלק על ה MG לסרוגין, כנראה הוא מחזיק שני רכבים.

פורסם

רק 3 כוכבים, אך בטיחות באמת גרועה אם נכנסים ברכב מאחור. אחרת היא סבירה. ישראלים קנו רכבים עם בטיחות גרועה משמעותית. עשיתי ברכב נסיעה קצרה בלבד ודי מזמן, כך שלא יכול לשפוט נוחות, לא הרגשתי משהו חריג. תיבת הילוכים ידנית מעולה, מנוע טיפה רועש, אבל לא משהו מציק.

אני לא הייתי רוכש לעצמי כי אני פריק של בטיחות, אבל יש אנשים שעבורם זו תהיה ממש מציאה. אם צריכת הדלק גרועה זה מתקזז עם האחריות ומחיר הרכישה לדעתי.

פורסם

אצלי בחברה קנו 2 כאלה.

מלא תקלות חשמל והמנוע ה"חזק" כביכול התגלה כאנמי וחלש.

למנהל לא אכפת כל כך כי יש אחריות לכמה שנים טובות ואחרי זה הוא כנראה ימכור את הרכב לברזל.

פורסם

הרכב עושה רושם שנותן את התמורה למחיר שלו, לא יודע לגבי אופציות אחרות באותו המחיר אבל ללא ספק שהייתי מעדיף את ה MG3 על פני פיקנטו שלטעמי מזעזעת.

מה שכן - ירידת ערך וקושי במכירה כיד 2 בהחלט משהו שצריך לקחת כאופציה.

Opel Adam S 2017

פורסם

למי שרוצה לדעת, אני לפחות פעם בחודש או חודשיים טס לסין ואני כמעט שלא רואה MG שלא כמו גרמניות שמציפות את הכבישים.

נשלח ממקום סודי.

• תוכן חדש...