Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,הפעם אני רוצה לחלוק איתכם תמונות מטיפול בסוכריה גרמנית חריפה במיוחד!

הרכב עבר טיפול בן 3-4 מעברים (לפי הצורך) וכמיטב המסורת לאחרונה בשימוש עם מוצרי שול ואוטם צבע כשכבת הגנה גם כן מבית "שול".

הפרוייקט ארך בסביבות 34 שעות ובנוהל אני מצרף תמונות לפני ואחרי.

"לפני"

SAM_2141.JPG

SAM_2133.JPG

SAM_2131.JPG

SAM_2127.JPG

עריכה אחרונה על ידי aderet

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

שאלה מקצועית לשלומי:

למה הרכב צריך לעבור 34 שעות של טיפול בעוד שהמצב שהראית בתמונות 1,2,3 בכלל לא גרוע ותמונה 4 קצת במצב יותר קשה אבל אפילו אם כל הרכב כמו מצב 4 לא רואה למה זה לוקח 34 שעות..

כמובן שאני לא מבין כמוך אבל שול המציאו 1 step polish שבמעבר אחד מגיעים לרמה של 90-95 אחוז פרפקשן שבעולם האמיתי זה עדיין נראה מושלם..

פורסם

זה לוקח זמן כי רק ההכנות לעבודה לוקחות כמה שעות טובות,זה לוקח זמן כי מעבר שממצה את הפוטנציאל שלו לוקח בסביבות 7-8 דקות לרבוע של 40*40 ס"מ, מעבר פוליש אמיתי זה לא סתם להעביר את המכונה בסבבה במשך 2 דקות...

זה לוקח זמן כי לרוב (מלבד מקרים מאד ספציפים) אני עובד עם הפלקס שלי שהיא מכונת DA ולא מכונה רטורית, זה לוקח זמן כי אני מאד משתדל לא לוותר ולא לחפף ואם יש צורך בעוד מעבר כדי להגיע לרמת גימור גבוהה יותר ושמסגרת הזמן מאפשרת אותו אז אני אבצע את המעבר הזה,אולי זאת השריטה שלי אבל OCD בתחום הזה זה דבר טוב אבל בגלל זה קוראים לזה "דיטיילינג" ולא "פוליש ווקס" .

לא סתם יש עשרות סוגים של פדים מכל המינים ומספר דומה של פולישים כשכל אחד יהיה טוב לסיטואציה אחרת,תאמין לי שאם הייתי יכול להגיע ב 8 שעות לרמת גימור של 30 שעות הייתי חוסך מעצמי הרבה זמן , מכאובים ועוד לא מעט משאבים.

המוצר שאתה מדבר עליו מעולה (S20) ואני מאד אוהב אותו לעבודות של ONE STEP אבל עדיין לא מגיע לרמת גימור של פוליש רב שלבי ולא יכול לחתוך כמו קמפאונדים חזקים ויש לזה משמעות,למעשה המוצר הזה שימש בשלב השני\שלישי כשאחריו הגיע פוליש פיניש לפינאלה

אפשר לעבוד גם ככה וגם ככה-רמת הגימור בעולם האמיתי בין מעבר אחד לבין 3 היא שונה,ככה זה.

[email protected]

פורסם (נערך)

קודם כל שלא תבין לא נכון אתה דיטיילר מעולה אני שואל רק בשביל להבין יותר,

שאלתי נובעת מכיוון שלמשל יש דיטיילרים מעולים ביוטיוב כמו autofetishdetail שלרוב אומר שהוא עושה 3-4 שעות פוליש וזהו.. והתוצאות הם ברמה של כמעט מושלם והמצב שלפני היה אפילו גרוע יותר מהמקרה שכאן.. לכן אני לא מבין איך הוא מגיע לתוצאות כאלו בזמן כל כך קטן. כמובן שכל מקרה לגופו אבל ישנם מספר סרטונים שתוך שעות בודדות של פוליש הרכב מגיע למצב מעולה. איך הוא עושה את זה?! (כמובן ששמתי לב שהוא משתמש לפעמים גם במכונה רוטורית בגודל חצי רכב).

שאלה אחרונה בנוגע לסוגי פוליש של שול: מה ההבדל בs20 black ל s20 blue?

והאם גם a15 זה 1 step polish טוב שלהם?

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם

ראיתי את הרכב במחצית הראשונה של העבודה.

כבר אז היה אפשר להבין שהתוצאה הסופית תהיה מפגרת לחלוטין.

כמו תמיד, עבודה מהממת.

"יאללה בירי".

פורסם

אחלה עבודה,

אתה חייב ללמוד לצלם, ברצינות.

בעין מקצועית הצילום כלל לא עושה לך טוב ואני בטוח שבמציאות העבודה נהדרת.

פורסם

אין לי מושג איך

autofetishdetail מגיע לתוצאות מעולות ב 3 שעות.

ה BLACK חותך יותר טוב ומסיים יותר טוב מה BLUE. ה A15 הוא פוליש בעל יכולת חיתוך בינונית בעל רמת גימור גבוהה בינונית בתוספת ווקס,אפשר להגיד שהוא מתפקד כ ONE STEP.

גיל, תודה, היה כיף שבאת לביקור (-:

AstroDriver- ,תודה,לא נותר לי אלה להסכים,אני באמת צריך לצלם טוב יותר ולהתארגן על ציוד צילום טוב.. אני בהחלט קצת נופל בעניין .

[email protected]

פורסם
קודם כל שלא תבין לא נכון אתה דיטיילר מעולה אני שואל רק בשביל להבין יותר,

שאלתי נובעת מכיוון שלמשל יש דיטיילרים מעולים ביוטיוב כמו autofetishdetail שלרוב אומר שהוא עושה 3-4 שעות פוליש וזהו.. והתוצאות הם ברמה של כמעט מושלם והמצב שלפני היה אפילו גרוע יותר מהמקרה שכאן.. לכן אני לא מבין איך הוא מגיע לתוצאות כאלו בזמן כל כך קטן. כמובן שכל מקרה לגופו אבל ישנם מספר סרטונים שתוך שעות בודדות של פוליש הרכב מגיע למצב מעולה. איך הוא עושה את זה?! (כמובן ששמתי לב שהוא משתמש לפעמים גם במכונה רוטורית בגודל חצי רכב).

שאלה אחרונה בנוגע לסוגי פוליש של שול: מה ההבדל בs20 black ל s20 blue?

והאם גם a15 זה 1 step polish טוב שלהם?

לסיים פוליש ב3,4 שעות זה בלתי אפשרי כל עוד זה לא הכנה למכירה ....

רק לעצור ולצלם כל פעם את הסוורלים לפני אחרי ולתפוס אותם בזווית צילום , מעקב רצח , לכבות והדליק את המכונה כל פעם בשביל להחליף פד להוסיף עוד חומר , לעטוף את הגומיות , לשטוף לפני אחרי פוליש כדי למנוע שאריות , פלסטילנה ,ipa , לשכוח כל פעם איפה המגבת של הפוליש, להחליף חומר ,ומה גם לעבוד רק עם מכונת da גם אם מדובר בפלקס זה חיים קשים ויש כאלה שיגידוד אני לא מבין למה אנשים עושים את זה בכלל.

בכל מקרה מספיק איזה שריטה אחת קלה שנשארה על משטח ואז אתה חוזר אליו שוב פעם ....

בקלות זה יכול לקחת גם הרבה יותר מ30 40 שעות אם אין לך מבחר של חומרים ותנאי עבודה נוחים .

פורסם

אפשר להגיע לארבע שעות, זה לא בידיוני אבל זה ממש לא רלוונטי לנושא, מה זה משנה כמה זמן לוקח לו? כל אחד מתמחר את השעות שלו והעבודה שלו אחרת, ואם זה הדרך עבודה שלו אז אוקיי, אני לא מבין למה חישוב עיסקי בכלל רלוונטי לנושא, אני מבין את הסקרנות והכול, אבל תשמרו לנושא אחר את השאלות האלו.

שלומי - תתחיל אפילו מאיזו מצלמה יד שנייה, והכי חשוב חצובה. אתה נותן את הנשמה והתמונות שאתה מפרסם זה החתימה שלך, זה יותר חשוב מהכול, לפחות ככה אני חושב.

פורסם

שלומי, כרגיל תענוג לראות - תודה על השיתוף.

שאלה ברשותך, מדובר ברכב חדש עם כמות לא גדולה במיוחד של סווירלים, אני בטוח שמדדת את עובי הצבע בתחילת הטיפול ובסופו.

מה עובי השכבה שהוסרה בתהליך הפוליש?

פורסם (נערך)

תודה, לא עשיתי ממוצע מדוייק אבל ממדידה רנדומלית ב 2-3 איזורים לא ירדו יותר מ 3-4 מיקרון. פוליש רב שלבי מאפשר לעיתים את הפריווילגיה לא לכסח הרבה כמו שעושים במעבר אחד "כבד" ולעבוד פשוט עדין יותר.

עריכה אחרונה על ידי aderet

[email protected]

• תוכן חדש...