Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בר מים, רק בר מים אני רוצה!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כמעט תשע שנים בר מים של תמי4. אין חלק שלא הוחלף בו, במהלך השנים היו לפחות שישה ביקורים של טכנאים. אבל בסך הכל, עובד בסדר, אם כי לאחרונה קצת נוזל וגם, לאשתי ולי נמאס ממנו.

 

מחפש אלטרנטיבות. שימו לב: אל תציעו לי כדי מים, גם לא מערכת סינון ביתית (אוסמוזה וכו'...), וגם לא בריטה. כמו בכותרת - רק בר מים אני רוצה.

 

הדרישות: בר אמין, מעוצב מודרני, תפעול פשוט, והכי חשוב: עלות נמוכה בכל חודש עבור החומרים המתכלים ועבור המכשיר עצמו. גם שירות טוב ומהיר הוא פונקציה חשובה.

 

נ.ב.: אין צורך בגזים, אנחנו לא שותים סודה. ושאר שכלולים גם לא מעניינים.

 

אודה לתשובתכם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רע ביותר פשוט חברה ביזיונית .

חתונה קתולית עם החברה הזו. אתה וכרטיס האשראי שלך שבויים שלהם .

רבתי עם כל העולם ואישתו שלא ישלחו לי סנן ומנורה כל חצי שנה הם עדיין שלחו .

פשוט לדבר ללמפה.

פורסם
אתה וכרטיס האשראי שלך שבויים שלהם .

.

 

אלא אם אתה רוכש מכשיר וחלקים מתכלים באופן עצמאי (מה שלא נראה לי שנעשה), אתה בכל מקרה שבוי של כל אחת מהחברות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

איך עצמאי אין אפשרות להשיג סנן ומנורה שלא דרך החברה.

אח שלי עשה מעקף לסנן שלו ממש קל .

מעניין איך זה עובד באלקטרה בר.

פורסם
איך עצמאי אין אפשרות להשיג סנן ומנורה שלא דרך החברה.

אח שלי עשה מעקף לסנן שלו ממש קל .

מעניין איך זה עובד באלקטרה בר.

מזמינים מנורות UV עם אותם נתונים מחו"ל

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

פורסם

הייתי קונה הכי זול.

יש לנו בעבודה מדגרת חיידקים כזו, פשוטה, והוא עושה את אותה העבודה כמו אלו עם הצגים, שמודיעים לך בשני השפות שהם מדברים שעכשיו מים נמזגים (לא סתם מים, טריים!). נכון, אין לו תכנות של כמויות מוכנות מראש, וכפתור one-touch אלקטרונים (רק נעילה ידנית), אבל עושה אותה עבודה ומוזג אותם מים (כאמור, עם תיבול חיידקים מהצנרת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

×
×
  • תוכן חדש...