Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהיכן אתה בארץ? בראשון לציון יש את ריקושט עודפים, שם יש מחירים לא רעים (ריקושט לרוב חנות יקרה) ואם אתה מכיר איזה חייל אז תוכל לקבל 10 אחוזי הנחה עם כרטיס "יותר".

פורסם

אני מחיפה.

הכי זול שראיתי זה היה באתר חגור.

יותר זול מהאתר של שורש.

אין לי בעיה להזמין שם.

חשבתי אולי מישהו מכיר מקום יותר זול או אולי עודפים.

אין לי בעיה לנסוע לקנות במידה והמחיר באמת טוב

פורסם

~

לפני שנתיים נפלתי על מכירת עודפים שהם עשו בחנות המפעל בטירת הכרמל. הסנדלים נמכרו במזומן במחירים של כמה עשרות שקלים לזוג, ואני מניח ששכבו על המדפים לא מעט זמן משום שהזוג הראשון התפרק תוך שבועיים מהרגע שהתחלתי לנעול אותו. בגלל שמדובר בדגם די פשוט, הוספתי כמה אזיקונים לחיזוק במקומות האסטרטגיים ואני ממשיך לנעול אותם כבר שנתיים בלי בעיות. וכשאלו יתפרקו סופית - יש עוד זוג חדש בארון.

בקיצור, הייתי בודק מה יש לחנות המפעל להציע. לפעמים יש שם מציאות.

פורסם
~

לפני שנתיים נפלתי על מכירת עודפים שהם עשו בחנות המפעל בטירת הכרמל. הסנדלים נמכרו במזומן במחירים של כמה עשרות שקלים לזוג, ואני מניח ששכבו על המדפים לא מעט זמן משום שהזוג הראשון התפרק תוך שבועיים מהרגע שהתחלתי לנעול אותו. בגלל שמדובר בדגם די פשוט, הוספתי כמה אזיקונים לחיזוק במקומות האסטרטגיים ואני ממשיך לנעול אותם כבר שנתיים בלי בעיות. וכשאלו יתפרקו סופית - יש עוד זוג חדש בארון.

בקיצור, הייתי בודק מה יש לחנות המפעל להציע. לפעמים יש שם מציאות.

קניתי שם פעמיים, מחירים ברצפה, אבל שני הזוגות התפרקו לי, קניתי אחד בגלי במחיר מלא ומחזיק מעמד מצויין.

דרך אגב בעודפים שם מוציאים את הנקודה האדומה והאחריות היא ל 3 חודשים.

בלמטייל עודפים מול קניון חיפה יש גם מחירים טובים הבנתי.

פורסם

באתר של מסעות יש מחירים מצוינים, אתר איטי ומעצבן אבל המחירים טובים

שורש הקלאסי ב217.

אם אתה רוצה למדוד בחנות זה עולה יותר, מצד שני היה קופון של 65 ש"ח הנחה השבוע בביי .2

פורסם

טוב לפי התגובות פה אני חושב שאוותר על חנות המפעל.

את הזוג הנוכחי קניתי בלמטייל עודפים מול קניון חיפה. יש מצב אתן גיחה לראות מה הולך שם.

האמת שדיי נדלקתי על הדגם אורבן שלהם עם הסוליה הכתומה.

אני לא צריך אותם לטרקים אלא לשימוש יום יומי בקיץ

האתר של מסעות אכן עולה לאט מאוד.

פורסם (נערך)

הזויים השורש האלו ,מייצרים בישראל ומכורים את המוצר בארץ ב 20% יותר ממחיר חול.

חפש כאן סנדלים של TEVA משלוח לארץ עוד 20$ עם BUYTOUSA

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

בשנה שעברה קניתי שניים-שלושה זוגות בחנות העודפים בטירת הכרמל, והם מתפקדים היטב. כבונוס קניתי בקבוק Spresh ב-20 ש"ח (יכולתי לקנות יותר, פשוט מיותר ותופס מקום)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
~

לפני שנתיים נפלתי על מכירת עודפים שהם עשו בחנות המפעל בטירת הכרמל. הסנדלים נמכרו במזומן במחירים של כמה עשרות שקלים לזוג, ואני מניח ששכבו על המדפים לא מעט זמן משום שהזוג הראשון התפרק תוך שבועיים מהרגע שהתחלתי לנעול אותו.

קניתי שם פעמיים, מחירים ברצפה, אבל שני הזוגות התפרקו לי, קניתי אחד בגלי במחיר מלא ומחזיק מעמד מצויין.

תוסיפו עוד אחד לרשימה. ב 2008 קניתי דגם מ"עודפים" שהתפרק אחרי חודש, ולפחות בזמנו לא ניתנה כל אחריות על סנדל מעודפים. התעצבנתי, שלחתי אותו למפעל שלהם בטירת הכרמל בצירוף מכתב זועם שזו לא האיכות של שורש ודרשתי סנדלים חדשות.

זובי בלובי :evil:

תפרו לי אותן עם תפרים עבים ומכוערים וכעבור חודש הן התפרקו שוב והושלכו לאשפה. מאז אני הולך רק עם סנדלים של צ'אקו ומבסוט.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היו לי במהלך השנים כמה זוגות של שורש שהחזיקו מעמד יפה מאוד בניגוד לנסיון של כמה מפה.

לפני שלוש שנים קניתי צ'אקו מעודפים של עונה קודמת (באורחה, ירושלים) מחזיקים יפה מאוד ולא מראים שום כוונה להזדקן. החסרון שלהם הוא המשקל הגבוה יחסית לשורש.

פורסם
תוסיפו עוד אחד לרשימה. ב 2008 קניתי דגם מ"עודפים" שהתפרק אחרי חודש, ולפחות בזמנו לא ניתנה כל אחריות על סנדל מעודפים. התעצבנתי, שלחתי אותו למפעל שלהם בטירת הכרמל בצירוף מכתב זועם שזו לא האיכות של שורש ודרשתי סנדלים חדשות.

הכל שאלה של עלות-תועלת. על אף כל השיווק, שורש זה בעצם הסוזוקי אלטו של הסנדלים - פתרון פרקטי נטו ללא שמץ של עיצוב או נוחות. בשביל זה יש את טבע, צ'אקו, GEOX ועוד רבים וטובים, אבל כולם עולים מאות שקלים בהתאם. לשלם 30 שקל על זוג פלטפורמות עם כמה סרטים צבעוניים שבסוף גם אצטרך לחזק בבית עם אזיקונים נראה לי כמו עסקה משתלמת. אין לי מושג למה שמישהו יקנה את המוצר הזה במחיר מלא, במיוחד בישראל.

• תוכן חדש...