Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בכל החמישה-שישה כלי הרכב שחכרתי בעשור האחרון היה מנעול לתא הכפפות.

עריכה אחרונה על ידי Dittohead

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אני בטוח שזה שיקול מרכזי של היצרן..

אגב לא כולם ״לא גניבים״, עובדה שלא מעט יצרנים, בשנתונים מסויימים, הכניסו סיסמת אבטחה ונעילה ברדיו כאשר זה מאבד אספקת מתח.

אם גנבים היו מדאגותיו של היצרן, היו ממשיכים לייצר מנעולים על דלת תא הכפפות כפי שהיה לי בסוויפט בזמנו..

מה רלוונטי כל זה?

אתה צעיר, אז אולי לא זוכר מה זה להסתובב עם רדיו בתיק.

אחר כך עם פאנל.

כשכל נרקומן מתחיל מפרק לך את ההד-יוניט בעשר שניות.

נגמר הסיפור הזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^^^

אנשים באמת היו מוציאים רדיו שלם ומסתובבים איתו מחשש לגניבה?! עם פאנל גם אני הסתובבתי, אבל כל הרדיו? לא נראה שווה את הטירחה..

פורסם
הרכב שלי מגיע מחר :-)

יש משהו מיוחד שכדאי לשים לב אליו במסירה?

טוב, צמפיון is being צמפיון....

לא בוצעה מסירה.

כשבאתי למסור את הרכב הישן לאוטודיל התברר שיש על הרכב מישכון.

(הייתה לי הלוואה על הרכב שנסגרה ממש מזמן, השעבוד הוסר אבל מסתבר שהמישכון נשאר).

עכשיו מחכים שהבנק יפנה לרשם המשכנתאות להסיר את השיעבוד.

היה להם מספיק זמן לבדוק את זה, למה לעשות את הבדיקה הזאתי שעה לפני המסירה?

פורסם
צ'מפיון הפכה לשק חבטות בפורום.

וזה מאוד מצער. מעניין, ברכבים של חברות אחרות אין תקלות בכלל? איפה כל ההודעות המכפישות ביצרנים אחרים?

ולהאשים אותם במשכון על האוטו?

הודיעו כבר שצ'מפיון מוטורס רצחו את ארלוזורוב או עוד לא?

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם (נערך)
ואתה מאשים בכך את צ'מפיון? כשסגרת את ההלוואה, זה אמור היה להיות אינטרס שלך לוודא שהמישכון יוסר.

זו גם פאשלה שלי ושל הבנק שלי, אין ספק.

אבל אני גם מאשים אותם. מרגע שנסגר הטריידאין לוודא שהרכב נקי משיעבודים זה היה אחד התפקידים של אוטודיל וצ'מפיון (לא

אני אמרתי את זה אלא נציגי המסירה שהודו שהייתה פאשלה).

אגב, מסתבר שזה משהו מאוד נפוץ שהשיעבוד מוסר רק באופן חלקי.

עריכה אחרונה על ידי dave3
פורסם
זו גם פאשלה שלי ושל הבנק שלי, אין ספק.

אבל אני גם מאשים אותם. מרגע שנסגר הטריידאין לוודא שהרכב נקי משיעבודים זה היה אחד התפקידים של אוטודיל וצ'מפיון (לא

אני אמרתי את זה אלא נציגי המסירה שהודו שהייתה פאשלה).

אגב, מסתבר שזה משהו מאוד נפוץ שהשיעבוד מוסר רק באופן חלקי.

מקווה שזה ילך מהר

בכל מקרה, איזה גולף הזמנת, איזה צבע, תוספות מיוחדות?

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
צ'מפיון הפכה לשק חבטות בפורום.

אני לא אתפלא אם יש פה אנשים מיבואנים אחרים תחת יוזרים "תמימים" שמכפישים כאילו אין מחר.

פורסם
אני לא אתפלא אם יש פה אנשים מיבואנים אחרים תחת יוזרים "תמימים" שמכפישים כאילו אין מחר.

אין לי ספק שגם המקרה ההפוך קיים (נציגי צ׳מפיון שמשבחים כאילו זה הרכבים נבראו בצלם אלוהים)

יום טוב גם לך

פורסם

את זה דווקא הייתי אומר ביחס ליבואן אחר ופחות על צ'מפיון, אבל לך תדע.

דבר אחד אני יודע: בכל סוכנות רכב שביקרתי (לא רק בצ'מפיון) הנציג ידע על הפורום ובישר לי שהוא פעיל בו. מה הוא כותב? אלוהים יודע.

פורסם
יש לי גם רכב כמו של פותח השרשור.

לי מפריע דבר אחד, ההתנהגות של הגיר, שהיא די מעצבנת, הוא לא מתנהג כמו אוטומט רגיל.

למשל, ברכבי אודי מותקן אותו גיר אבל הוא מתנהג כמו גיר אוטומטי רגיל: עוזבים את הברקס והרכב מתחיל לנסוע. בזינוקים בעליה הרכב מחזיק את הבלמים ומחכה עד ללחיצה על הגז. בירידה הגיר לא מחזיק את הבלמים והרכב מתחיל לגלוש אחרי עזיבת בלמים.

בגולף, יש את המערכת auto hold, אם היא מכובת הרכב מדרדר אחורה.

המערכת גם לא מזהה מצבים של נסיעה אחורה במורד. למשל אם רוצים לחנות במקביל בעליה אז חיבים לנתק אותה כי אחרת אחרי עצירה ולחיצה על גז הרכב קופץ למטה בכיוון הירידה.

עוד דבר מעצבן שאחרי הנעה המערכת לא פעילה, ואם חניתי בעליה צריך לזנק עם בלם יד מורם שמשתחרר אוטומטי.

צריך כול הזמן לעשות כול מיני פעולות שבגיר אוטומטי רגיל לא צריך.

הדבר היחיד שנוח שלא צריך להחזיק את הבלמים ברמזורים...

חשבתי שאני היחידי שזה מציק לו!

רק דבר יחיד זה שאצלי הרכב לא מדרדר אף פעם, ובעלייה אם אני ישחרר תברקס הרכב ישאר במקום לזמן קצר,

ואחרי שניה או שתיים ששחרתי את הבלמים, הוא יעלה את הטורים בערך ב 200 סל"ד ויתחיל לזוז לבד (גם בעליה)

• תוכן חדש...