Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות מצלמה אונברסלית, אשמח לדעה על WIFI wireless SJ4000

TOMY7
שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

רוצה לקנות מצלמה שתשמש אותי למגוון מטרות ולא תהיה יקרה.

הדרישות הן: צילום בנהיגה, צילום ברכיבה (אופניים), צילום בטיולים וכו'.

התקציב נמוך יחסית (אזור ה200 שקל).

מה דעתכם על מצלמה הזאת?

ראיתי אותה מצלמה בדיוק בכמעט חצי מחר, לא הבנתי אם יש הבדל.

אודה לעזרתכם בהתלבטות זאת.

תומר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה רושם שמדובר על חיקויים של המצלמה המקורית (SJCAM SJ4000 Wifi), שעולה באיזור ה-350 ש"ח.

ממליץ לך להוסיף עוד 60-70 ש"ח לתקציב ולקנות Xiaomi Yi. אומנם אין לה מסך אבל היא אחלה מצלמה ויש אפליקציה נחמדה לטלפון. רק תוודא שאתה קונה ממקומות אמינים. יש המון חיקויים למצלמות האלה ורובם ברמה נמוכה מאוד עם איכות תמונה ברצפה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמצלמה על YI - מצלמה טובה. אם אתה קונה באיביי, ממליץ על מוכרת ESTORE009 - הא אמינה וטובה, מוכרת מוצרים מקוריים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכשתי למילואים הראשונים שלי לפני שנתיים את הSJ4000WIFI, מאוד לא הייתי מרוצה. הבטריות היו נגמרות מהר מאוד (רכשתי בנוסף עוד 3-2 בטריות) ואין אפשרות לכבות את המסך אז הוא שואב את הבטריה, וברגע שיש טיפה חושך היא לא שווה כלום.

מאז קניתי GOPRO 4 BLACK EDITION ואת הSJ הפכתי למצלמת רכב הקבועה שלי שהיא עושה אחלה עבודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על הYi. לפני כחצי שנה שילמתי בעבורה 266 ש"ח. מניח שהמחיר ירד מעט מאז.

איכות תמונה מצויינת. עושה בה שימוש יומיומי כמצלמת קסדה. למעט זמן סוללה נמוך וקושי לראות את נורות החיווי תחת אור יום מלא, אין לי תלונות.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...