Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ללונדון ופריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שבוע הבא נוסע עם המשפחה ללונדון ובהמשך פריז. לא טיול מאורגן.

יש דברים שעדיף להזמין מהארץ כגון כרטיסי נסיעה בתחבורה ציבורית וכדומה או עדיף במקום?

לגבי יורודיסני, עדיף לרכוש כרטיסי כניסה בארץ או במקום?

לגבי חבילת גלישה, עדיף לקנות סים או לעשות חבילה אצל המפעיל (אורנג ו- הוט מובייל).

אציין כי לא אני, או בני המשפחה, יודעים להסתדר בחו"ל.

תודה.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

פורסם

אציין כי לא אני, או בני המשפחה, יודעים להסתדר בחו"ל.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

אוקסימורון לפניך.

הייתם כבר בחול פעם?

פורסם

שמע,הכל עניין של נסיון,שאני מבין שאין לכם, ובטחון עצמי.גם ידיעת השפות לא תזיק.

הזמינו לכם מלון מרכזי בכ"א משתי הערים.

בלונדון ,בוודאות , ולמיטב זכרוני גם בפריס יש קו אוטובוס תיירים שנקרא "הופ און הופ אוף", ובתרגום חופשי-

כרטיס של יום אחד המאפשר לך לראות את האתרים החשובים של העיר, לרדת מהאוטובוס כשבא לך, ולעלות על האוטובוס הבא.

זה ייתן לכם היכרות ראשונית וכיוונים להתמצאות.

אחר כך תוכלו לנוע בתחתית (טיוב בלונדון , מטרו בפריס) , באוטובוסים או במוניות.

תבלו ותהנו

סלע

פורסם

לגבי כרטיסי סים ראה כאן יהיה הרבה יתר זול מחבילה של החברה הישראלית.

תח"צ - בדוק באתרי העיריות וחברותהתחבורה הרלונטיות (גיגול קצר).

תכנון טיולים - חבל שאתה שואל ברגע האחרון. המלצתי - חפש בגוגל "XX ימים בלונדון\פריז" וקרא הצעות. מדובר בערים שלכל אחת מהן צריך להקדיש שבוע כדי להריח, ומספר שבועות כדי למצות את העיקר. בכל זאת, שניים ממרכזי התרבות הגדולים בעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי לונדון,

קיימות מספר אפליקציות חינמיות אשר בהם אתה כותב היכן אתה נמצא ולאן אתה רוצה להגיע והם נותנות לך פירוט היכן התחנת רכבת הקרובה אליך,איזה רכבות קישור אתה צריך לקחת והיכן לרדת(אני מדבר על הTUBE)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
לגבי כרטיסי סים ראה כאן יהיה הרבה יתר זול מחבילה של החברה הישראלית.

תח"צ - בדוק באתרי העיריות וחברותהתחבורה הרלונטיות (גיגול קצר).

תכנון טיולים - חבל שאתה שואל ברגע האחרון. המלצתי - חפש בגוגל "XX ימים בלונדון\פריז" וקרא הצעות. מדובר בערים שלכל אחת מהן צריך להקדיש שבוע כדי להריח, ומספר שבועות כדי למצות את העיקר. בכל זאת, שניים ממרכזי התרבות הגדולים בעולם.

לא עדיף SIM מקומי?

אם אתם משפחה שלמה אולי תשלבו, חלק תעשו את החבילה מהארץ שאנשים שיחפשו אותכם מהארץ ישיגו אותכם בטלפון הרגיל וחלק תשתמשו בSIM מקומי בשביל ניווטים ושיחות מוקמיות.

בלונדון לתחבורה ציבורית יש כרטיס שנקרא Oyster שמטעינים מראש.

המשפחה שהיו אמורים לבוא אתכם לא מספרים לכם מה היה התכנון המקורי?

תבדוק מה יש בערים האלה בזמן שאתם שם

http://www.timeout.com/paris/en

http://www.timeout.com/london

יש עסקה מלונדון של רכבת+יורודיסני+מלון.

פעם אחת עשיתי את זה אבל יש הרבה פרסומים של זה בלונדון, צריך לחפש באינטרנט.

אייל

פורסם (נערך)

בכל מקרה עדיף סים מקומי. אם מדובר במשפחה - סימים כמספר השמתמשים הפוטנציאליים (תחשוב על מצב שהבעל במחלקת האלקטרוניקה והאשה בפרפומריה, וכל זה בכלבו של 10 קומות). כמובן לקחת טלפונים (או להשתמש במכשירי dual SIM, אם יש לך כאלה, ואז להקפיד על חסימת הגלישה בנדידה והגדרת הסים המקומי לגלישה).

הזמנתי את זה ביום חמישי (2.6.16) בשעות הערב, הגיע היום. אם הבנתי נכון שילמתי 1 ליש"ט (+0.70 ליש"ט משלוח) ומקבל קרדיט התחלתי 10 ליש"ט, בדיוק מה שצריך לשבוע.

חשוב לודא שהסים אינו חסום ל-VoIP (ורצוי גם ל-teyhering), ואת השיחות עם הארץ מבצעים בסקייפ אן ואטסאפ.

אני מניח שיש לפות"ש כרטיסי נסיעה\טיסה מלונדון לפריס, אז העסקה ביורוסטאר לא רלוונטית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי לפני שנתיים כרטיס סים מקומי ב10 פאונד והייתי מבסוט מאוד,

לפני שנה קניתי אותו כרטיס ופתאום גיליתי שהוא חסום לTETHERING - לא הייתי מודע לכך שהם בכלל יכולים לעשות את זה,

השאלה היא מי ידע להגיד בוודאות אם כרטיס מסויים חסום או לא? לא ראיתי את זה כתוב בשום מקום ואני לא סומך על מוכר בחנות שידע לענות על כזה דבר (מן הסתם הוא לא חף מאינטרסים)

פורסם (נערך)

חפש בקישור שלי בהודעה #8 בשרשור. האתר מפורט ומעודכן, בניגוד לאתר שעליו המלצתי עד לאחרונה, שהפך הרבה פחות רלוונטי - מצד שני יש בו פורום לא כל כך פעיל אבל עם כמה משתתפים מביני עניין שישמחו לסייע.

נושא החסימה ל-tethering ול-VoIP חשוב לי, בהחלט מהווה שיקול בבחירת הכרטיס.

לגבי הסים שקניתי - אני לא משוכנע שאכן מכיל את החבילה, גם אם לא הרי שכאשר אגיע ארכוש חבילת זמן אויר. מכסימום הפסדתי 10 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הזמנתי את זה ביום חמישי (2.6.16) בשעות הערב, הגיע היום. אם הבנתי נכון שילמתי 1 ליש"ט (+0.70 ליש"ט משלוח) ומקבל קרדיט התחלתי 10 ליש"ט, .

גדול, לא חשבתי להזמין Sim באיביי.

אני טס עוד שבועיים לניו יורק וצריך לחפש Sim איך שאני נוחת.

אייל

• תוכן חדש...