Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח למאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מפתח כזה:

http://www.ebay.com/itm/New-Uncut-Replacement-Transponder-Ignition-Car-Key-4D63-for-Mazda3-5-6-CX-9-CX-7-/151873077563?fits=Year%3A2008%7CMake%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item235c57413b:g:MUsAAOSw14xWOAsB&vxp=mtr

ואני רוצה להחליף למפתח כזה:

http://www.ebay.com/itm/Flip-Key-Shell-fit-for-MAZDA-3-5-6-Flip-Remote-Key-Case-Replace-2-Button-Fob-/171247049233?fits=Year%3A2008%7CMake%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item27df1e9a11:g:sOQAAOSwEK9T4erE&vxp=mtr#vi-ilComp

עכשיו, ברכב לא מותקן איזשהו אביזר שנותן לי לפתוח מרחוק (היה פעם אבל הפסיק לעבוד) ואני רוצה עכשיו להזמין שלט עם מפתח מובנה, זה יעבוד לי? מה הפעולות שאצטרך לעשות אם אזמין את המפתח/שלט הזה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

ואיי אחי אין כזה הבדל בין המפתחות חבל על ההשקעה והזמן

תקנה ב 10 שקל רייחן בטעם תותים לרכב

כי החיים שלך תותים ^_^ אבל אם אתה מתעקש אז שיהיה בהצלחה

אתה יכול לכתוב מייל לכל מוסך מזדה שבסביבה שלך ויענו לך על הכל כולל עלות

פורסם
ואיי אחי אין כזה הבדל בין המפתחות חבל על ההשקעה והזמן

תקנה ב 10 שקל רייחן בטעם תותים לרכב

כי החיים שלך תותים ^_^ אבל אם אתה מתעקש אז שיהיה בהצלחה

אתה יכול לכתוב מייל לכל מוסך מזדה שבסביבה שלך ויענו לך על הכל כולל עלות

חחח.. מכל מה שכתבת הבנתי שצריך ללכת למוסך מאזדה? השאלה אם אפשר להזמין את זה ויהיה אפשר איכשהו לקודד את זה שיתאים לרכב..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
חחח.. מכל מה שכתבת הבנתי שצריך ללכת למוסך מאזדה? השאלה אם אפשר להזמין את זה ויהיה אפשר איכשהו לקודד את זה שיתאים לרכב..

אין צורך ללכת למוסך פשוט תתקשר לכל מוסך שקרוב לבית שלך או תשלח להם באימייל

פורסם
אין צורך ללכת למוסך פשוט תתקשר לכל מוסך שקרוב לבית שלך או תשלח להם באימייל

ומה להגיד להם? שאני רוצה לקנות מפתח/שלט מהאיביי? לא חושב שהם יבינו במה מדובר...

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
ומה להגיד להם? שאני רוצה לקנות מפתח/שלט מהאיביי? לא חושב שהם יבינו במה מדובר...[/quote

אתה מחפש משהו שמבין בנעילה מרכזית של הרכב שזה כולל סגירת חלונות החשמל

אין קשר לצורת המפתח המערכת של הנעילה עובדת עם מוח חשמלי שעושים לך את זה אתה מקבל שלט מותאם

אתה לא יכול לקנות סתם מפתח עם כפתורים ^_^

זה עלות של 350 שקל אולי פחות היום

הנה תסתכל דוגמא

http://www.wallashops.co.il/2-%D7%A9%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94/pi5vqshalat

פורסם
ומה להגיד להם? שאני רוצה לקנות מפתח/שלט מהאיביי? לא חושב שהם יבינו במה מדובר...[/quote

אתה מחפש משהו שמבין בנעילה מרכזית של הרכב שזה כולל סגירת חלונות החשמל

אין קשר לצורת המפתח המערכת של הנעילה עובדת עם מוח חשמלי שעושים לך את זה אתה מקבל שלט מותאם

אתה לא יכול לקנות סתם מפתח עם כפתורים ^_^

זה עלות של 350 שקל אולי פחות היום

הנה תסתכל דוגמא

http://www.wallashops.co.il/2-%D7%A9%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94/pi5vqshalat

אוקיי מעולה, זאת אומרת לפי מה שהבנתי שאני יכול להזמין לדוגמא 2 כאלה ומישהו כבר יקודד לי אותם? פשוט את הערכה לקנות במקום אחר?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

פשוט זה מגיע עם מוח בקרה ששולט על השלטים

המוח נמצא מתחת לתא הכפפות בדרך כלל

תלך למשהו בארץ זה לא עולה הרבה יש דברים שלא כדאי לקנות באייביי

לא חסר אנשים שמתקינים מערכת נעילה מרכזית

לי זה עלה לפניי שנתיים בערך 400 שקל נעילה מרכזית 4 חלונות חשמל סגירה\פתיחה + המוח + 2 שלטים

פורסם
פשוט זה מגיע עם מוח בקרה ששולט על השלטים

המוח נמצא מתחת לתא הכפפות בדרך כלל

תלך למשהו בארץ זה לא עולה הרבה יש דברים שלא כדאי לקנות באייביי

לא חסר אנשים שמתקינים מערכת נעילה מרכזית

לי זה עלה לפניי שנתיים בערך 400 שקל נעילה מרכזית 4 חלונות חשמל סגירה\פתיחה + המוח + 2 שלטים

כן אבל השלטים שלהם זה רק לפתיחה ונעילה ואין מפתח להנעה, ובמוצר הזה אני מקבל את 2 הפרמטרים ביחד

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
בוצע בעבר פרויקט כזה בפורום.

מצריך ידע טכני.

אני לא מתכוון לעשות את זה בעצמי.. אני משלם, השאלה אם זה משהו שאפשרי להזמין את השלט/מפתח הזה מהאיביי ולקודד אותו למערכת חדשה שאתקין?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

במקרה שלך (מערכת נוחות אפטר מרקט) לא מקודדים שלט למערכת. קונים מערכת שכבר מגיעה עם שני שלטים הכוללים מפתח מתקפל

דבר עם שוקי מ"פאר המנעולים" בפ"ת. אולם אני ממש לא בטוח שיהיה לו פנאי לחתיכת פרויקט כזה.

זו התעסקות לא קטנה, שכמה שלא יגבה עליה, הוא לא מרוויח.

כבר קישרתי לך בשרשור קודם שלך בנושא הנעילה לפרויקט שלי, שזהה למה שאתה רוצה לעשות עכשיו. אתה מוזמן לעיין שם שוב, ולראות כמה עבודה ופאצ'קראי זה.

אגב- ההצעה שלי לעזרה בהתקנת המוח של המערכת עדיין בתוקף. אם אתה מגיע לחדרה.

אבל תצטרך עדיין לגשת לשוקי שיכין לך להב מפתח וצ'יפ אימובילייזר. לפני 4 שנים הוא גבה ממני על זה 250 ש'. ובהתחשב בזמן שנדרש כדי להתאים את הלהב לשלט ולכל המנעולים ברכב, זה מחיר יותר מהוגן. שלא לדבר שהלהב עדיין פותח את כל המנעולים חלק כמו חמאה כבר 4 שנים מאז.

מלבד זה, המוח+שני שלטים עולה בערך 15$.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
במקרה שלך (מערכת נוחות אפטר מרקט) לא מקודדים שלט למערכת. קונים מערכת שכבר מגיעה עם שני שלטים הכוללים מפתח מתקפל

דבר עם שוקי מ"פאר המנעולים" בפ"ת. אולם אני ממש לא בטוח שיהיה לו פנאי לחתיכת פרויקט כזה.

זו התעסקות לא קטנה, שכמה שלא יגבה עליה, הוא לא מרוויח.

כבר קישרתי לך בשרשור קודם שלך בנושא הנעילה לפרויקט שלי, שזהה למה שאתה רוצה לעשות עכשיו. אתה מוזמן לעיין שם שוב, ולראות כמה עבודה ופאצ'קראי זה.

אגב- ההצעה שלי לעזרה בהתקנת המוח של המערכת עדיין בתוקף. אם אתה מגיע לחדרה.

אבל תצטרך עדיין לגשת לשוקי שיכין לך להב מפתח וצ'יפ אימובילייזר. לפני 4 שנים הוא גבה ממני על זה 250 ש'. ובהתחשב בזמן שנדרש כדי להתאים את הלהב לשלט ולכל המנעולים ברכב, זה מחיר יותר מהוגן. שלא לדבר שהלהב עדיין פותח את כל המנעולים חלק כמו חמאה כבר 4 שנים מאז.

מלבד זה, המוח+שני שלטים עולה בערך 15$.

תוכל בבקשה לצרף לינק לזוג שלטים ומוח בסביבות ה15$?

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• תוכן חדש...