Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ לך על הוקס הנוזלי של CarPlan.

בקבוק ירוק המכיל 375 מ"ל וקס נוזלי. (שים לב שיש 2 סוגי וקסים של CarPlan - לצבע מטאלי ולצבע רגיל)

מאד קל למריחה...

מנסיון עבר עם המשחה של טרטל - למרוח על כל הרכב את המשחה הזו זה סיפור לא קל... ואצלי הרכב הוא עוד יחסית קטן.

המריחה של הוקס הנוזלי נתנה לי תוצאה לא פחות טובה, בהרבה פחות מאמץ.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אוקיי תודה לכולם הרגע שוב חזרתי מאוטודיפו ורכשתי את הווקס [סוג של פוליש]של GS 27 זה ווקס נוזלי ופשוט לשימוש ואחד הלקוחות שהיה בחנות המליץ לי עליו לאחר שהשתמש בו על ריכבו ואמר שהוא קל לשימוש ובעל תוצאות לא פחות טובות מטרטל ווקס מישחה.

הינה תמונה של הווקס שקניתי [אוליי אתם מכירים גם..]

P1251042.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אהלן ,

שמר , עמית - זה ווקס (הרי גם בווקס יש פוליש).

אני משתמש ב-GS27 ואחרי זה האוטו מבריק כאילו זה עתה יצא משערי המפעל.

החומר נוח לעבודה (בניגוד לטרטל טפלון שמתייבש מהר ומאוד לא נוח לעבוד איתו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפעם ה-500.

במצב רגיל לא הייתי בכלל טורח. אם אחד או שניים התנסו וממליצים - על הכיפק.

במקרה של אסף - אין פה חשיבות לברק (בצבע תקין ליטוש השכבה הדקה וצפוייה מחזיר את הברק).

חשובה רק ההגנה בפני חלודה. את הצבע הנ"ל לא ניתן להציל.

לכן לא מומלץ לבצע פעולה כלשהי שתוריד שכבה מהצבע , אלא רק לצפות אותו , וכמה שפחות להתעסק.

קאפיש ?

פורסם
בפעם ה-500.

במקרה של אסף - אין פה חשיבות לברק (בצבע תקין ליטוש השכבה הדקה וצפוייה מחזיר את הברק).

לכן לא מומלץ לבצע פעולה כלשהי שתוריד שכבה מהצבע , אלא רק לצפות אותו , וכמה שפחות להתעסק.

קאפיש ?

קאפיש :-)

על הקופסא רשום ווקס.. (לפחות אצלי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בפעם ה-500.

קאפיש ?

שמר יקר ,דיבריך פז עבורי לכן שמעתי בעצתיך ומיד ניגשתי שוב [יאלה 2 נסיעות היום לשם...] להחליף את המוצר לאחד אמין יותר ,מוכר יותר ,וכמובן נוזלי [ובאסה ..יקר יותר ..עלה 69 ל500 מ"ל]

בכל אופן המוצר חדש על המדפים שוב מבית "טרטל ווקס"[הצב] מדוייק יותר: " TURTLE WAX-advanced clear vue wax"

בכל אופן זה הכי מדוייק לדברכם [בעיקר לדבריו של שמר ששמעתי בעיצתו כמובן] והינה תמונה של המוצר:

P1251046.JPG

נו,שמר [וגם אחרים] מה דעתכם ,זה ניראה בסדר גמור הפעם ..לא צריכה להיות בעיה נכון?

שוב תודה רבה לכולם ,

אסף.

פורסם

חחח LOL שמר ..בעזרת ה' מחר [רק שיהיה יפה ולא קר מדי -אשטוף כמובן את הרכב בטרם השימוש בווקס..ואז סוף סוף אמרח את הווקס לפי הספר..]

שוב תודה שמר ,ואחרים.

אגב מה דעתכם על הווקס הנוזלי הזה שקניתי ?

ניראה טוב?..יש לכם ניסיון איתו אוליי?

• תוכן חדש...