Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האימפרזה 2 ליטר פרימיום עולה 140,000 שקלים.

רק לחשוב על לקוחות שקנו XV 2 ליטר פרימיום ב-165,000 שקלים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מבלי להתייחס למחיר באופן נקודתי, לאימפרזה 5 שנות אחריות, (בקרת אקלים, 6 כריות), מנוע 1600 וגיר רציף (שמיטיב עימה ביחס ל-4 הילוכים הקודם).

דווקא אני מכיר שני חבר'ה שיש להם כאלה בליסינג (קודם לכן היתה להם פוקוס ליסינג) והם מאוד מרוצים מהאימפרזה.

נוחות הנסיעה באימפרזה היתה טובה מאז ומתמיד והעקב אכילס שלה היה בסעיף הביצועים וצריכת הדלק - אבל עם גיר רציף נפתרו רוב הבעיות האלו.

לצורך ההשוואה - האלמרע מקבלת 3 שנות אחריות ללא בקרת אקלים ובסיס גלגלים קטן יותר (אבל נכון, היא גם משאירה בכיס [מחירון מול מחירון] פאקינג 17K ש"ח).

לדעתי אם יעשו הנחות טובות, יעיפו הרבה כאלה תוך זמן קצר (בד"כ יש מבצעי "חבר" בקיץ, לא ? אולי נראה אותה שם... אין לדעת)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה ההתלהבות מבקרת אקלים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
לא הבנתי מה הבעיה בסובארו שכולם יורדים עליהם פה?

הרכב פשוט מיותר לחלוטין למעט אלה שחייבים הנעה כפולה. נטול איבזור וחלש באופן חריג בסטנדרטים של היום. התגובה של איציק למעלה ממש תמוהה. אגב לא חוכמה להיות מרוצה מרכב כלשהו אחרי הפוקוס הבעייתית שהוחלפה. אם יחליפו את האימפרזה בפוקוס שהגיעה עכשיו, אז אני בטוח שהם לא יסתכלו לאחור.

מי שנעול על תצורת סדאן לדעתי שילך על קורולה, אחרת יש הרבה אלטרנטיבות בתצורת האצ'בק וסטיישן היום כמו גולף, פוקוס, אסטרה, אוריס, סיד ועוד.

פורסם
הרכב פשוט מיותר לחלוטין למעט אלה שחייבים הנעה כפולה. נטול איבזור וחלש באופן חריג בסטנדרטים של היום. התגובה של איציק למעלה ממש תמוהה. אגב לא חוכמה להיות מרוצה מרכב כלשהו אחרי הפוקוס הבעייתית שהוחלפה. אם יחליפו את האימפרזה בפוקוס שהגיעה עכשיו, אז אני בטוח שהם לא יסתכלו לאחור.

מי שנעול על תצורת סדאן לדעתי שילך על קורולה, אחרת יש הרבה אלטרנטיבות בתצורת האצ'בק וסטיישן היום כמו גולף, פוקוס, אסטרה, אוריס, סיד ועוד.

רק לפרוטוקל יש גם פוקוס סדאן 8)

דרך אגב 4X4 אומר אחיזה טובה יותר לא?

ולא ענית לי על שאלת הB4

פורסם
האימפרזה 2 ליטר פרימיום עולה 140,000 שקלים.

רק לחשוב על לקוחות שקנו XV 2 ליטר פרימיום ב-165,000 שקלים...

משום מה אין באתר של היבואן. שם מופיע רק דגם 1600.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...