Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

c7f714c2b79f04144aabdfc4c83ddf50.gif

c824b58d10500f4cbc8176a50ffc6a3d.jpg

אין רוטב, יש דם.

הראשון עם רוטב

השני עם חמאה

חייב להודות שפילה מצטלם טוב

אבל פה זה נגמר.

לא פעם הייתי בשווקי פליאו והפנינג מהסוג הזה יש מעשנת בשאר וקונים שם את הבשר לפי קילו, תמיד אני מזמין קילו ככה שיהיה מספר עגול, מקבל כמה פרוסות של נתחים שונים ומזכיר לכם שמדובר בקילו נטו "אחרי בישול" ואף פעם לא קרה שלא סיימתי את הצלחת חס וחלילה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

750 גר, משקל לפני צליה ממש לא סיפור.

רק הציפס מיותר שם.

במקומו הייתי דוחף עוד איזה סטייק קטן.

(עם עוד איזה כוס של בירה בצבע שבירה צריכה להיות בו, אבל זה כבר קשור לשרשור אחר )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הראשון עם רוטב

השני עם חמאה

חייב להודות שפילה מצטלם טוב

אבל פה זה נגמר.

לא פעם הייתי בשווקי פליאו והפנינג מהסוג הזה יש מעשנת בשאר וקונים שם את הבשר לפי קילו, תמיד אני מזמין קילו ככה שיהיה מספר עגול, מקבל כמה פרוסות של נתחים שונים ומזכיר לכם שמדובר בקילו נטו "אחרי בישול" ואף פעם לא קרה שלא סיימתי את הצלחת חס וחלילה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

בשביל הפרוטוקול, מחר אני קונה פילה ומכין אותו, מצלם את כל התהליך בשבילכם.

לא רוטב ולא נעליים, זה שיש ירקות ליד לא עושה את לרוטב.

פילה צריך קצת מלח פלפל ומחבת עם חמאה על מנת להגיע לשלמות.

אני חולה על בשר ומקפיד לבקר במזללות ברזילאיות ועדיין, חתיכה נאה של פילה לצד פירה וכוס יין טוב היא הבחירה שלי.

haters will hate

פורסם
אחסוך לכם את החיפוש בגוגל ביז= עטינים של פרה כן כן מאיפה שהחלב של הפרה יוצא.

אגב

סו-וויד אפשר להשתמש בצידנית.

אפשר להשתמש בציידנית אם יש לך מכשיר סו-וויד או מזלג שיחמם את המים.

אני משתמש בסיר בישול איטי מכיוון שהוא מחמם וגם שומר על טמפ'.

אני מחכה שהחלקים יגיעו,לשון מעושנת על הכוונת.

פורסם (נערך)
אכן עדיף בשר טרי עם איזה בוז'ולה "טוב"...:roll:

פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמצהיר שיישון בשר זה "פטנט" ושלבשר מיושן יש טעמי לוואי.

אכן, המבורגרים זה כיוון עדיף בשבילך. רצוי עם הרבה תבלינים...

לא התכוונתי ל״טעם לוואי״ במובן הרע, אבל יש לזה טעם שונה שמתווסף לטעם של הבשר ואני לא מתלהב מזה.

המבורגרים זה דבר נהדר, אז....

המבורגר מפילה??? זה כמו לאכול חול האם פעם טעמת פילה טחון.

הוא סיבי אין בו שומן זה לא נתח לטחינה.

קיסר בשר חייב לעבור יישון בשר לא מיושן זה כמו לאכול כביש.

בגוף הבקר יש 2 חלבונים אקטין ומיוזין לאחר השחיטה אין חמצן לכם הם נקשרים מה שמביא אותנו לכך שהשריר "נתפס".

אגב בגלל זה תולים את הנתחים על וו (גרביטציה ) כוח המחשיכה כדי להרפות את השריר .מתחיה בזמן היישון.

אבל כתבתי שאני מוסיף בטחינה שומן.

אני פשוט לא אוהב את הטעם של בשר מיושן.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גורדון רמזי, מאז שהוצאתי אצלו 250 פאונד על אחת הארוחות הגרועות אי פעם, בפראפראזה על משפט אחר שאמרתי פה פעם, "שיעשה סרטוני יעוץ לאיך לבחור סכיני מטבח כי האוכל שלו...נו....איך נגיד...אוכל שאנגלים מתלהבים ממנו".

חסכת לי שאלה...

לדעתי רמזי הוא גאון טלוויזיה, אבל כשמוציאים את כל הקרקס החוצה ונותנים לו לבשל איזה מתכון סולו ביוטיוב, זה פשוט לא נראה טוב, כבר מרגע בחירת המרכיבים. אני סתם חובב בישול אבל אפילו חאפר כמוני כבר פיתח אינסטינקטים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חסכת לי שאלה...

לדעתי רמזי הוא גאון טלוויזיה, אבל כשמוציאים את כל הקרקס החוצה ונותנים לו לבשל איזה מתכון סולו ביוטיוב, זה פשוט לא נראה טוב, כבר מרגע בחירת המרכיבים. אני סתם חובב בישול אבל אפילו חאפר כמוני כבר פיתח אינסטינקטים.

ביקרתי בכמה מסעדות שלו, בדרך כלח עם אורחים מישראל, חביב וזהו.

haters will hate

פורסם

אני עם בנצי. החמאה היא לא תחליף לרוטב ולא מטביעים כלום. באותה מידה אפשר לקרוא לשמן זית/מלח/פלפל רוטב. לא מבין את מהות הוויכוח על ענייני טעם.

אני גם אנטריקוט זורק לצריבה אחרונה עם מחבת שיש בה חמאה, טימין ושתי שיני שום. פושע שכמותי.

תנו לי להוריד קצת אש מבנצי. רבע עוף מפורק עם לימון ועשבי תיבול OH SWEET MAMA. אם יש מעשנת נגישה אז בכלל, אבל גם גריל טוב.

מי שמחפש טעם "בשרי", לכו על חלקי פנים. אני אישית לא סובל.

מח עצם, אחד הדברים הטובים.

מבחינתי פילה זה הגו טו סטייק המושלם. הוא עדין, נימוח, לא כבד ולא מושך פלצנים לשולחן שמדברים אתך על ישון או שיוש של בשר הצ'ימיצ'נגה באיזו מעבדה ביפן/דרום אמריקה/מקום דפוק אחר.

לא מבין למה אי אפשר ליהנות מכל העולמות. לפעמים פילה, לפעמים צלעות ולפעמים פיתה עם קבב/נקניקיה ביתית טובה.

תכינו ביף וולינגטון בבית. זה יוצא כל כך טעים. וואו. הבצק הזה פשוט ספוג למיצים של הבשר.

גורדון רמזי טבח מעולה לדעתי. אני מניח שהבעיה בסטנדרט המסעדות שלו.

יוצא לי לצפות מדי פעם בתכנית שלו שהוא מבשל בבית למשפחה. 99% מהמתכונים שלו גורמים לי להזיל ריר.

עדיין אין שף שאני מעריץ כמו ג'יימי אוליבר. הבנזונה הזה יודע את העבודה ועם אפס פלצנות. אני הכי אוהב אנשים עם רגליים על הקרקע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אצל גיימי אוליבר אכלתי פעמיים ועוד מספר פעמים בכל מיני מזללות פסט פוד שלו, בכל הפעמים היה מעולה. גורדון רמזי הוא בדומה לרוב השפים בטלויזיה, פרסונת טלויזיה, זה לא עושה אותו לשף טוב ולרוב זה בדיוק ההפך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק אני נהנה מאצבעות אנטריקוט של תנובה על שיפודים,רייר,מלח,פלפל על גריל?

זה זול וטעים,רק לא נראה כמו סטייק.

אם מישהו טעם,חוט שדרה זה אחד הדברים,מרשמלו !

פורסם

גיימי אוליבר פתח לאחרונה שתי מסעדות בסינגפור.

האוכל מצויין והמחירים מאוד הגיוניים אבל זה לא "בית מקדש" לאוכל.

סתם מקום טוב לאכול.

IMG_0978.jpgIMG_0979.jpgIMG_0995.jpgDSC_0657_1.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

DSC_0181.jpgDSC_0352_1.jpgDSC_0185.jpg

מעת לעת אני משתעשע בהכנת רוסטבייפ, לא צריך להיות גאון גדול, הסוד הוא בבשר איכותי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

להגיד על גורדון רמזי שנוא לא שף טוב לא מוציא שם רע לגורדון אלה לכם. נכון הוא לא בטופ 10 מבחינת כשרון כנראה אבל אף אחד לא מגיע להצלחה מסחררת שכזאת גם מבחינה טלוויזיונית וגם מבחינת כמות המסעדות אם הוא שף ממוצע או גרוע. יש בחוץ כל כך הרבה מבקרים שמתים להיכנס בכל שף כזה שמצליח + אנשים לא פראיירים, לא טעים לא חוזרים. אז נפלתם על יום לא מוצלח של טבח ממורמר או צ'קר אדיוט.

וחבר'ה תצאו מהמערה,לא כולם מתים על סטייק בלו וראמפ סטייק. לא סתם הפילה מהולל כל כך.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אתה טועה.

הוא יוצר הייפ תקשורתי שגורם לתורים האלה.

בדיוק כמו "שף" פלספן ישראלי אחד שלא יודע מאיזה צד מחזיקים את הסכין, אייל שני שמו.

גיימי אוליבר פתח לאחרונה שתי מסעדות בסינגפור.

האוכל מצויין והמחירים מאוד הגיוניים אבל זה לא "בית מקדש" לאוכל.

סתם מקום טוב לאכול.

הגדרת על רגל אחת את כל תפישת העולם של הבחור המוכשר הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...